• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar ben ne kadar yersem yiyeyim yarım saat sonra açlık hissetmeye başlıyorum. Normal mi var mı benim gibi olan?

Ben bazen keyif yapıyorum masa başında daha sofrayı kaldırmadan acıktığımı hissediyorum.

Egzema ise doktorunun önerisini paylaşır mısın canım benim ki baya ilerledi kremler fayda etmiyor
Canım bugün iş çok yoğundu o yüzden çıkamadım ama yarın gidince yazarım.

Kot çok güzel o tatlışı da yerim öyle boncuk boncuk nasıl bakmış :)
Teşekkür ederim tam bir acafandır kendileri çok meraklı.

resimdeki kitabi okuyorum kasinti ve kizariklikla ilgili soyle bi bolum var atiyim dedim

Teşekkür ederim canım bilgi için bugün gidemedim işteki yogunluktan yarın gideceğim nasipse

Kizlar Happy Moms uygulamasinda hamislerin forumu var burdaki gibi. bitane başlıkta acilan komik postlari paylasmslar
Birisi demiski sakiz yuttum bebegime birsey olur mu Cevap: kiz kus hemen sakızı bebegin sacina yapisir :KK70:
Birisi canim cok tursu cekiyor yesem bebee zarari olur mu? Cevap: bebek sirke kokar:KK70:
Birisi de wc de cebinden findik dusurmus bebek dustu sanmis

:KK70::KK70:

Kizlar Happy Moms uygulamasinda hamislerin forumu var burdaki gibi. bitane başlıkta acilan komik postlari paylasmslar
Birisi demiski sakiz yuttum bebegime birsey olur mu Cevap: kiz kus hemen sakızı bebegin sacina yapisir :KK70:
Birisi canim cok tursu cekiyor yesem bebee zarari olur mu? Cevap: bebek sirke kokar:KK70:
Birisi de wc de cebinden findik dusurmus bebek dustu sanmis:KK70:
Of fenaymış :))

Yahu kızlar bir kv şikayetidir gidiyor ben mi şanslı insanlardanım bilemedim ama üzülüyorum böyle yazılınca bazı gerçekten kötü insanlar dışında içlerinde kötülük yoktur elinden gelen budur neden böyle yapıyor bu gelinler diye düşünüyorum. Elbet yaşayan sizsiniz ama ne bileyim üzülüyorum. Benim kayınvalidem ki hep annem derim neşe dolu sabah kalkar makyajını yapar bir gün ojesiz bakımsız görmedim hep güleryüzlüdür. Kendisi 135 kilo öle çok rahat hareket edemiyor mecbur olmadıkça kolruğunda yatar yada oturur. Ağzında kahkahası dilinde şarkısı güzünde tebssümü eksik değildir ve bir güzel yemek yaparki off. Ne zaman bize gelse elinde mutlaka hediye vardır. Ki biz İstanbuldayız onlar Bursada çok aık gelmezler belki yakın olsak farklımı olurdu diye düşünüyorum ama onu tanıyorum yok yaa diyorum gerçekten çok seviyorum onuda babamıda umarım sizler içinde böyle olur en azından bebeişinizden sonra tonton babaanne olurlar.

İyi akşamlar kızlar
Kafam çok karışık, endişeliyim :(
Bugün devlet hastanesine gittim ilk defa, özeldeki ölçümle biraz tutarsızdı.
Tam bir hafta önce özeldeki bebek ölçümü 1.51 cmdi. Bu gün devlette ki ultrason ölçümü 1.85 cm. Bir haftada büyüme oranı az gibi geldi. Zaten geç döllenme. Son adet tarihime göre 2 hafta geriden geliyoruz zaten. Ama ölçümde de büyümesi az mı yoksa ultrason cihazı farklılığından mı kaynaklanıyor kızlar?
Fikirlerinize ihtiyacım var. Özelde ki drum herşey yolunda bir ay sonra ikili test için gel demişti. Devlettekide iki hafta sonra gel büyümesini gözlemleyelim, tedirgin oldum dedi :( öyle deyince bende kötü oldum. Kalp atışı falan vardı kuzumun. Sabahtan beri gözlerim dolu geziniyorum. Biri dokunsa, haykırarak ağlayacağım sanki:KK17:

Seni cok iyi anliyorum.. Haftaya arkadaslarla bi aktivite sonrasi yemege gidecegiz ve hamile oldugumu bilmiyorlar. Bilselerde anlamazlar zaten ama simdi bile onun dusuncesini yapiyorum :KK14:
Menüde daha önce yemediğin bi şeyi sipariş etme Benim yaptığım gibi :KK70: risksiz bi yemek seçersen hiç bişey olmaz :)​

İyi akşamlar kızlar
Kafam çok karışık, endişeliyim :KK43:
Tam bir hafta önce özeldeki bebek ölçümü 1.51 cmdi. Bu gün devlette ki ultrason ölçümü 1.85 cm. Bir haftada büyüme oranı az gibi geldi. Zaten geç döllenme. Son adet tarihime göre 2 hafta geriden geliyoruz zaten. Ama ölçümde de büyümesi az mı yoksa ultrason cihazı farklılığından mı kaynaklanıyor kızlar?
Fikirlerinize ihtiyacım var. Özelde ki drum herşey yolunda bir ay sonra ikili test için gel demişti. Devlettekide iki hafta sonra gel büyümesini gözlemleyelim, tedirgin oldum dedi :KK43: öyle deyince bende kötü oldum. Kalp atışı falan vardı kuzumun. Sabahtan beri gözlerim dolu geziniyorum. Biri dokunsa, haykırarak ağlayacağım sanki:KK17:
Çok anlaşılmaz yazmışım kusura bakmayın :( cümle kuramıyorum afedersiniz salak oldum sanki

İyi akşamlar kızlar
Fikirlerinize ihtiyacım var. Özelde ki drum herşey yolunda bir ay sonra ikili test için gel demişti. Devlettekide iki hafta sonra gel büyümesini gözlemleyelim, tedirgin oldum dedi :KK43: öyle deyince bende kötü oldum. Kalp atışı falan vardı kuzumun. Sabahtan beri gözlerim dolu geziniyorum. Biri dokunsa, haykırarak ağlayacağım sanki:KK17:
Canım o makine farkındandır bence sıkma canını hemen stres bebeğe daha çok zarar verir

İyi akşamlar kızlar

Canım cihaz farkıda oluyor. Benimde son adet tarihim yok o yüzden takvime girmek için ultrasonda kaç gün diyorlarsa ona sat tarihi yazıyordum uygulamalara bir birşey diyor diğeri başka birşey hıımm ozaman buysa benim sat tarihim bu diyordum:KK71: artık 9+4 teyken iki farklı yerdede aynı tarihi yakaladık. Stress yapma çok çok düşünürsende özeldeki doktoruna git böyle böyle dedi de bir saha bakaın için rahatlasın:KK200:

Benim göbek de aldı başını gidiyor aslında bebeğin olduğu yer değil neden bu kadar çıktı anlamadım
Canım benim karnımda şişdi elleyince baya baya sertleşmiş o sertlik bebekten kaynaklanmıyormuş. Rahmimiz şuanda greyfurt büyüklüğüne ulaştığı için o şişlik sertlik. :)

Back
X