- 9 Haziran 2009
- 134
- 154
- 303
Tam 10 dk oldu yemek yiyeli aha aciktim bile :) meyve tikiyorum surekli o da doyurmuyor tabi yesem de acim yemesemde:)
ben de böyleyim canim ya sofradan kalktiktan on dakka sonra hic yememis gibi hissediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam 10 dk oldu yemek yiyeli aha aciktim bile :) meyve tikiyorum surekli o da doyurmuyor tabi yesem de acim yemesemde:)
Kızlar ben ne kadar yersem yiyeyim yarım saat sonra açlık hissetmeye başlıyorum. Normal mi var mı benim gibi olan?
Canım bugün iş çok yoğundu o yüzden çıkamadım ama yarın gidince yazarım.Egzema ise doktorunun önerisini paylaşır mısın canım benim ki baya ilerledi kremler fayda etmiyor
Teşekkür ederim tam bir acafandır kendileri çok meraklı.Kot çok güzel o tatlışı da yerim öyle boncuk boncuk nasıl bakmış :)
resimdeki kitabi okuyorum kasinti ve kizariklikla ilgili soyle bi bolum var atiyim dedim
amin canim amin.. :)Ölür sanki torununun annesine bir çöp alsa,Allah bunlara muhtaç etmesin bizi,benden öte de oynasınlar yeter
Beeen :)) dışarda kaşınıyor birde çok zorlanıyorumkızlar göbeği kaşınan var mı acaba![]()
Kizlar Happy Moms uygulamasinda hamislerin forumu var burdaki gibi. bitane başlıkta acilan komik postlari paylasmslar
Birisi demiski sakiz yuttum bebegime birsey olur mu Cevap: kiz kus hemen sakızı bebegin sacina yapisir
Birisi canim cok tursu cekiyor yesem bebee zarari olur mu? Cevap: bebek sirke kokar
Birisi de wc de cebinden findik dusurmus bebek dustu sanmis
Of fenaymış :))Kizlar Happy Moms uygulamasinda hamislerin forumu var burdaki gibi. bitane başlıkta acilan komik postlari paylasmslar
Birisi demiski sakiz yuttum bebegime birsey olur mu Cevap: kiz kus hemen sakızı bebegin sacina yapisir
Birisi canim cok tursu cekiyor yesem bebee zarari olur mu? Cevap: bebek sirke kokar
Birisi de wc de cebinden findik dusurmus bebek dustu sanmis![]()
Ben de delirtmiştim evlilik yıldönümümüz de önüme gelen yemeği yememiştim![]()
Surekli tikistirmaliyiz:))ben de böyleyim canim ya sofradan kalktiktan on dakka sonra hic yememis gibi hissediyorum![]()
Bence bu kadar da irdelememek lazım ya naıl geçecek Doğuma kadar :/
Bende sebebinin bunlar olduğunu sanmiyorum içimde canavar var sanki :)Ben de okudum bunu ama çok su içmiyorum ki :) bir de yavaş yavaş yerim öyle çiğnemeden yutmam
Trendyoldan aldım canım.
Seni cok iyi anliyorum.. Haftaya arkadaslarla bi aktivite sonrasi yemege gidecegiz ve hamile oldugumu bilmiyorlar. Bilselerde anlamazlar zaten ama simdi bile onun dusuncesini yapiyorum![]()
Çok anlaşılmaz yazmışım kusura bakmayınİyi akşamlar kızlar
Kafam çok karışık, endişeliyim
Bugün devlet hastanesine gittim ilk defa, özeldeki ölçümle biraz tutarsızdı.
Tam bir hafta önce özeldeki bebek ölçümü 1.51 cmdi. Bu gün devlette ki ultrason ölçümü 1.85 cm. Bir haftada büyüme oranı az gibi geldi. Zaten geç döllenme. Son adet tarihime göre 2 hafta geriden geliyoruz zaten. Ama ölçümde de büyümesi az mı yoksa ultrason cihazı farklılığından mı kaynaklanıyor kızlar?
Fikirlerinize ihtiyacım var. Özelde ki drum herşey yolunda bir ay sonra ikili test için gel demişti. Devlettekide iki hafta sonra gel büyümesini gözlemleyelim, tedirgin oldum dediöyle deyince bende kötü oldum. Kalp atışı falan vardı kuzumun. Sabahtan beri gözlerim dolu geziniyorum. Biri dokunsa, haykırarak ağlayacağım sanki
![]()
Canım o makine farkındandır bence sıkma canını hemen stres bebeğe daha çok zarar verirİyi akşamlar kızlar
Tam bir hafta önce özeldeki bebek ölçümü 1.51 cmdi. Bu gün devlette ki ultrason ölçümü 1.85 cm. Bir haftada büyüme oranı az gibi geldi. Zaten geç döllenme. Son adet tarihime göre 2 hafta geriden geliyoruz zaten. Ama ölçümde de büyümesi az mı yoksa ultrason cihazı farklılığından mı kaynaklanıyor kızlar?
Fikirlerinize ihtiyacım var. Özelde ki drum herşey yolunda bir ay sonra ikili test için gel demişti. Devlettekide iki hafta sonra gel büyümesini gözlemleyelim, tedirgin oldum dediöyle deyince bende kötü oldum. Kalp atışı falan vardı kuzumun. Sabahtan beri gözlerim dolu geziniyorum. Biri dokunsa, haykırarak ağlayacağım sanki
![]()
İyi akşamlar kızlar
![]()
Canım benim karnımda şişdi elleyince baya baya sertleşmiş o sertlik bebekten kaynaklanmıyormuş. Rahmimiz şuanda greyfurt büyüklüğüne ulaştığı için o şişlik sertlik. :)Benim göbek de aldı başını gidiyor aslında bebeğin olduğu yer değil neden bu kadar çıktı anlamadım