• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bana düşük riskin var falan demedi ama sabah akşam progestan hap verdi ve ilişkiyi önermiyoruz 12.haftaya kadar dedi.Risk de yok anlayamadım bana neden böyle titiz davrandı. Özel klinik ayrıca,iyi de bir doktor
Bende progestan kullanıyorum riskli olduğu için yasak 12 haftaya kadar da sürecek sanırım

Kızlar özel olmazsa bir şey sormak istiyorum. Çok merak ediyorum. Ben doktora 6 haftalıkken gittim en son ve cinsel ilişkiyi sordum. 3 aya kadar önermiyoruz dedi. Ve biz de tedirgin olduk haliyle yapmadık ama merak ediyorum sizler yapıyor musunuz kaçıncı haftada yaptınız? Cevaplarsanız sevinirim,tekrar özele girdiysem kusuruma bakmayınız:KK42::dua:
Canım doktorun öyle dediyse bir müddet askıya alın bence. Ama bu durum erkekte biraz daha farklı biz zaten aman anne oluyoruz diyoruz öğrendiğimizden itibaren kendi hayatımızı ikinci plana atıyoruz. Eşinlede bu konuda karara varmanız önemli bence kendini dışlanmış hissetmemesi için 3 ay onlar için çok uzun. Onların kafaları çünkü anneler gibi olmuyor ve babalığı daha bilmiyorlar:KK48: Bana dr bu konuyla ilgili bir kısıt koymadı en başından itibaren bizde aynen devam aadece saha hassas davranıyoruz. Ben hiç bır sıkıntı yaşamadım ne kanama ne ağrı ne akıntı bir sorun yok Allaha şükür.

Kızlar merhaba benim vücudum kasintidan kabardi ikinci geebeligim.ilkte böyle olmamıştı çok kaşınıyor ve şişti artık her yerim yarın doktora gidincem ama korkuyorum bu neyin nesi
Canım benimde göbeğimde sırtımda sol bileğimde kaşıntı var. Bugün iş yoğunluğundan gidemedim dr ama yarın gideceğim . Kabartılı be çok kaşıntılı bendekiler.

Eklentiler

• 8F5BFD97-8C19-4766-A415-A609D48E4497.webp
    8F5BFD97-8C19-4766-A415-A609D48E4497.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 112
Canım doktorun öyle dediyse bir müddet askıya alın bence. Ama bu durum erkekte biraz daha farklı biz zaten aman anne oluyoruz diyoruz öğrendiğimizden itibaren kendi hayatımızı ikinci plana atıyoruz. Eşinlede bu konuda karara varmanız önemli bence kendini dışlanmış hissetmemesi için 3 ay onlar için çok uzun. Onların kafaları çünkü anneler gibi olmuyor ve babalığı daha bilmiyorlar:KK48: Bana dr bu konuyla ilgili bir kısıt koymadı en başından itibaren bizde aynen devam aadece saha hassas davranıyoruz. Ben hiç bır sıkıntı yaşamadım ne kanama ne ağrı ne akıntı bir sorun yok Allaha şükür.
Biliyor musun aksine ben cinsel hayatıma devam etmek istiyorum,doktor myle söyleyince eşim tedirgin oluyor :mapus:ama yavaş yavaş denemek istiyorum çünkü riskten bahsetmedi doktorum :KK43: sadcee önermiyoruz genel olarak dedi

Senin ye riskli canım,sana riskli olduğunu söyledi mi doktor?
Canım benim tüp bebek olduğu için tedavi sırasında yumurta toplamadan hemen önce yasaklamıstı zaten yani yaklaşık 2 aydır birlikte olmuyoruz 7nci haftada da bir kanamam olmustu iğne ile geçti çok şükür ama tabi
Mecbur titiz davranmak gerekiyor zaten benimde hiç aklıma gelmiyorda eşim pek hoşnut değil dile getirmesede hissediyorum :(

Kızlar özel olmazsa bir şey sormak istiyorum. Çok merak ediyorum. Ben doktora 6 haftalıkken gittim en son ve cinsel ilişkiyi sordum. 3 aya kadar önermiyoruz dedi. Ve biz de tedirgin olduk haliyle yapmadık ama merak ediyorum sizler yapıyor musunuz kaçıncı haftada yaptınız? Cevaplarsanız sevinirim,tekrar özele girdiysem kusuruma bakmayınız:KK42::dua:

Canım bende daha 4 haftalıkken sordum, 3 ay olmaması daha iyi dedi doktorum. Düşük tehlikem falan hiç olmadı. Haftasıyla uyumlu, kalp atışını duyduk, kesesi gayet iyiydi yani bir sıkıntıdan ötürü söylemedi bunu ama ilk 3 ay kese daha aşağıda durduğu için sakıncalı olabileceğini okumuştum bende o yüzden ilk 4 hafta bilmiyordum hamile olduğumu, 7 haftadır ara verdik. Muhtemelen 2 hafta sonra bi sakıncası kalmaz.

Ultrasonda bebeğe benzedikçe içim iyice bi garip olmaya başladı, aklıma geldikçe minik minik oynayışı hem durup durup gülümsüyorum, hem hıçkıra hıçkıra ağlayasım var:cry: Sende sor mutlaka ne zaman öğrenebilirim çok meraktayız diye:KK25:
Ay sorcam iyiki dedin :) en son gittiğimde yarım cm bile olmamıştı kim nilir şimdi ne kadar büyümüştür♥️peki ikili tarama yaptırdın mı?

Canım benim tüp bebek olduğu için tedavi sırasında yumurta toplamadan hemen önce yasaklamıstı zaten yani yaklaşık 2 aydır birlikte olmuyoruz 7nci haftada da bir kanamam olmustu iğne ile geçti çok şükür ama tabi
Mecbur titiz davranmak gerekiyor zaten benimde hiç aklıma gelmiyorda eşim pek hoşnut değil dile getirmesede hissediyorum :KK43:
Tabii bu süreç biraz korunması gereken süreç sanırım. Eşin ve sen inş bebişinizi kollarınıza aldığınızda iyiki uzak durmuşuz diyceksinizdr ♥️♥️

Canım bende daha 4 haftalıkken sordum, 3 ay olmaması daha iyi dedi doktorum. Düşük tehlikem falan hiç olmadı. Haftasıyla uyumlu, kalp atışını duyduk, kesesi gayet iyiydi yani bir sıkıntıdan ötürü söylemedi bunu ama ilk 3 ay kese daha aşağıda durduğu için sakıncalı olabileceğini okumuştum bende o yüzden ilk 4 hafta bilmiyordum hamile olduğumu, 7 haftadır ara verdik. Muhtemelen 2 hafta sonra bi sakıncası kalmaz.
Aynı şekilde benimde işte. Kalbini duydum kesesini gördüm şükür.5 gün gec yumurtladığımı biliyordum onun dışında ekstrem bi durum yoktı.sanırım tedbir amaçlı dedi bana da :63: ama ben ufaktan deniycem inş sıkıntı olmazsa devam ederim

Ay sorcam iyiki dedin :) en son gittiğimde yarım cm bile olmamıştı kim nilir şimdi ne kadar büyümüştür♥️peki ikili tarama yaptırdın mı?

Büyümüştür tabi annesi, çok çabucak büyüyorlar orda:dua: İkili taramam 30 Kasım’da onda kesinleşir belki miniklerin cinsiyeti, senin ki ne zaman?

Biliyor musun aksine ben cinsel hayatıma devam etmek istiyorum,doktor myle söyleyince eşim tedirgin oluyor :mapus:ama yavaş yavaş denemek istiyorum çünkü riskten bahsetmedi doktorum :KK43: sadcee önermiyoruz genel olarak dedi
Anladım canım bir dahaki kontrolün ne zaman bir sor istersen dr ne diyecek bakalım. Hayırlısı olsun

Aynı şekilde benimde işte. Kalbini duydum kesesini gördüm şükür.5 gün gec yumurtladığımı biliyordum onun dışında ekstrem bi durum yoktı.sanırım tedbir amaçlı dedi bana da :63: ama ben ufaktan deniycem inş sıkıntı olmazsa devam ederim

Eşin daha dikkatli olacaktır diye tahmin ediyorum, sende uyarırsın zaten. çok zorlamadan kendini sıkıntı olmaz sanırım tatlım:KK39:

Büyümüştür tabi annesi, çok çabucak büyüyorlar orda:dua: İkili taramam 30 Kasım’da onda kesinleşir belki miniklerin cinsiyeti, senin ki ne zaman?
Ben en son 6 haftalıkken gittim bir dahaki kontrolüm 22 kasım 11 haftalık olcam inş. İkili taamayı o zaman mı yapar yoksa randevu mu verir bilemiyorum

Seni çok iyi anlıyorum canım. İnsan öyle panikliyor ki. Ben daha bebeği göremedim bile varsa yarın görücem inşallah. Bugün okulda küçük çocuklardan biri elinde ağır eşyayla görmemişim koşarken son hız karnıma sapladı onu. İki büklüm kaldım aşağıda müsait oda var çok ağladım bikaç kişi denk geldi ama kimse umursamadı abarttığımı düşündüler heralde. Okuldan kimseye söylememiştim şu saniyeden sonra asla söylemem ne insanlar var
Çok iyi anlıyorum canım seni :( dertleşecek birileri varsa içini döküp rahatla. Bende geçen sene boş gebelik yaşadığımda kardeşim dediğim arkadaşım öyle laflar etmişti ki, hala hatırladıkça yüreğim sızlar. O an kesip attım, çok üzgünüm hala ama hayatımda beni kötü etkileyen insanlara ihtiyacım yok diyorum. Kimseyi takma. ❤️
he ya valla böyle zaman geçmek bilmiyor resmen bir dahaki randevum 1 ay sonra ona bile zaman geçmiyor

est. bence olabiliyo ben sürekli bir yere gidiyorum bi ara 12 gün geriye attı sonra 12 gün ileri oldu zamanını yakalamış tam günü gününe dedi geçen gittim 8 haftayı doldurmuş çıkması lazımdı ama 4 gün geri çıktı yine küçük olunca böyle olabiliyo canını sıkacak bi durum gibi gelmedi. ki zaten kalp atışı var anneden besleniyo olsaydı yeterince beslenemiyosun zayıf kalmış derdim ama şuan o kan yoluyla büyümeye çalışıyo
Evet öyle diyip rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Sonra ya genetik rahatsızlığı varsa, ondan büyümüyorsa falan filan vesveseye kapılıyorum :(
Bize yasak canım. Kese etrafında kanama var hala.
Kızlar merhaba benim vücudum kasintidan kabardi ikinci geebeligim.ilkte böyle olmamıştı çok kaşınıyor ve şişti artık her yerim yarın doktora gidincem ama korkuyorum bu neyin nesi
Gebelikte çok ürtiker olmuştum bende. Hemen dra git canım, iğne serum falan yapıyorlar geçiyor hemen.

Back
X