• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım benimde göbeğimde sırtımda sol bileğimde kaşıntı var. Bugün iş yoğunluğundan gidemedim dr ama yarın gideceğim . Kabartılı be çok kaşıntılı bendekiler.
Ayni sorun dünden beri bende de var canim. Inanılmaz kaşınıyor. Sırtımda ve ayak bilegimde cikti. Gecer diye onemsemedim ama bir sey mi dokunuyor acaba?

Kızlar benimde normalde 28 Kasımda kontrolüm ve ikili testim vardı eşim haftasonu şehir dışında olacak hadi yarın beraber gidelim hemde şu kaşıntıyı sorarız hemde artık sana dinletsin şu kalp atışını çatlayacaksın yoksa dedi:KK70:ben yokken sen onu dinler dinler oyalanırsın dedi:KK71:bakalım sabah randevu için arayacağım.

Ben aslında hiç beklemiyordum söylemesini ama cinsiyetini ne zaman öğrenebilicez diye öylesine sordum ultrasona bakarken. Belki bugün bir sürpriz yaparım size dedi. Sonra bebeğin bacak arasına ultrasonla görüntüyü yakınlaştırdı, evirdi çevirdi kesin olmamakla beraber kız dedi, cinsel organının oluştuğu yere baktı kısaca:KK73:
Ayy çok heyecanlı:) ben de 12. Haftada gideceğim bakalım gösterecek mi

Çok iyi anlıyorum canım seni :KK43: dertleşecek birileri varsa içini döküp rahatla. Bende geçen sene boş gebelik yaşadığımda kardeşim dediğim arkadaşım öyle laflar etmişti ki, hala hatırladıkça yüreğim sızlar. O an kesip attım, çok üzgünüm hala ama hayatımda beni kötü etkileyen insanlara ihtiyacım yok diyorum. Kimseyi takma. ❤️

Evet öyle diyip rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Sonra ya genetik rahatsızlığı varsa, ondan büyümüyorsa falan filan vesveseye kapılıyorum :KK43:

Bize yasak canım. Kese etrafında kanama var hala.

Gebelikte çok ürtiker olmuştum bende. Hemen dra git canım, iğne serum falan yapıyorlar geçiyor hemen.
Olsun canım ya sabret sağlıklı olsun da inş

Canim daha cok minik olduğu icin birsey olmamistir insAllah bebegin seninle kalır
Inşallah canım kendi doktorum ana rahmine düştükten 4 gün sonra falan gerçekleşmiş olay diyor tip fakültesine yönlendirdi çok korkuyorum kalbi atıyordu gelişimide güzel dedi karnimda hafiften büyümeye başladı Allahım bi sinavdayim ama Rabbim hayırlara yorsun

valla bana kalp atışı duyana kadar önermiyorum dedi sonra ne ben sordum ne doktor girdi konuya öyle kaldı konuya ilk onun girmesini bekliyorum:KK59:

Biliyor musun aksine ben cinsel hayatıma devam etmek istiyorum,doktor myle söyleyince eşim tedirgin oluyor :mapus:ama yavaş yavaş denemek istiyorum çünkü riskten bahsetmedi doktorum :KK43: sadcee önermiyoruz genel olarak dedi

dun kontrole esimle birlikte gitmistik soramadim doktora. zaten bi dusugum var bir de 3 hafta once dusuk riski yasadigim icin doktor yasaklamisti ama ne zamana kadar yasak oldugunu söylemedi esim de zaten korkup yanasmiyo :duduk::110: bi sonraki randevu 1 ay sonra bekliycez mecbur

Merhaba hanımlar. Bende aranıza katılmak istiyorum. ---SAT 14.09.2018---
Bugün doktora gittim 8 hafta 1 günlük bebişim. Kapp atışlarını dinledik. Bebüş çok sağlıklı ama kesen biraz bozuk dedi. Sevinemedim progestron verdi. Testte değerim 8 çıktı. Amw kanamam ağrım yok.
Yaşım 40. Birde 2015 ve 2016 de boş gebelikten kürtaj oldum. Hem yaştan dolayı hemde boş gebeliklerden çok riskliymişim.
Kese bozukluğu çok canımı sıktı

bizim evdede balkon yok mutfakta içirtiyorm camın kenarında ondan gene o kadar etkilemiyorum ama başkaları hiç takmıyor maşallah sanki ben içmeyince bana bir şey olmuyor içeyim tam olsun bari

kv içmiyor ama içene de aman içmeyin demiyor kimse e bende bi şey diyemiyorum öksürmekten içim çıktı bide giderken sigara mı yaptı diyo dedm allah razı olsun yani :) bidaha da gitmicem artık eşime de dedim bari sen de senin ailen içmesinler diye ay h istiflerini bozmuyorlar sinir oldm
Konuştum eşimle akşam yemeğinden sonra dışarda içiyor oğlumu uyutuyorum 10 11 gibi bende yatıyorum bu aralar zaten uyku aşeriyorum sanki ben yatınca kapıyı kapatıyo bende yatak odasının kapısını kapatıyorum koku gelmiyor 1 tanede öyle içip yatıo zaten

Merhabalar arkadaslar , nasilsiniz?
ben kontrole gidemedim haftaya sali aldim. ins. o gun her sey yolunda gider.
sizler nasilsiniz bulantilar vs..? ben hala bulantilardan muzdaribim. cok istahim yok biraz zorluyorum kendimi cok slklntl oluncada kusuyorum. halsizlik var ogleden sonralari uyuyorum. saglicakla kalin.
:KK200:
Bende aynıyım canım bulantılar mahvetti artık çıkarmak istemiyorum o yüzden ilaç alıyorum sabahları çıkardıktan sonra sonu gelmiyor ve ilaçta kâr etmiyor ondan sonra sabahtan akşama kadar yatıyorum akşam eşim gelince birşeyler yiyorum zorlada olsa haşlanmış patates falan gündüzde ayva muz havuç eğer ilaç aldıysam yoksa onlar da yok şimdiden 4 kilo verdim

İyi akşamlar kızlar
Kafam çok karışık, endişeliyim :KK43:
Bugün devlet hastanesine gittim ilk defa, özeldeki ölçümle biraz tutarsızdı.
Tam bir hafta önce özeldeki bebek ölçümü 1.51 cmdi. Bu gün devlette ki ultrason ölçümü 1.85 cm. Bir haftada büyüme oranı az gibi geldi. Zaten geç döllenme. Son adet tarihime göre 2 hafta geriden geliyoruz zaten. Ama ölçümde de büyümesi az mı yoksa ultrason cihazı farklılığından mı kaynaklanıyor kızlar?
Fikirlerinize ihtiyacım var. Özelde ki drum herşey yolunda bir ay sonra ikili test için gel demişti. Devlettekide iki hafta sonra gel büyümesini gözlemleyelim, tedirgin oldum dedi :KK43: öyle deyince bende kötü oldum. Kalp atışı falan vardı kuzumun. Sabahtan beri gözlerim dolu geziniyorum. Biri dokunsa, haykırarak ağlayacağım sanki:KK17:
Çok küçük daha bebişler ultrasonda bakarken cihaz farkı, bastırma farkı bile ölçümü farklı veriyor
kalbi atıyor kuzunun ve seninle şuan en önemlisi bu
Henüz olamamış bir olumsuzluk için evham yapıp bebişi de üzme derim ben annesi❤️

Yahu kızlar bir kv şikayetidir gidiyor ben mi şanslı insanlardanım bilemedim ama üzülüyorum böyle yazılınca bazı gerçekten kötü insanlar dışında içlerinde kötülük yoktur elinden gelen budur neden böyle yapıyor bu gelinler diye düşünüyorum. Elbet yaşayan sizsiniz ama ne bileyim üzülüyorum. Benim kayınvalidem ki hep annem derim neşe dolu sabah kalkar makyajını yapar bir gün ojesiz bakımsız görmedim hep güleryüzlüdür. Kendisi 135 kilo öle çok rahat hareket edemiyor mecbur olmadıkça kolruğunda yatar yada oturur. Ağzında kahkahası dilinde şarkısı güzünde tebssümü eksik değildir ve bir güzel yemek yaparki off. Ne zaman bize gelse elinde mutlaka hediye vardır. Ki biz İstanbuldayız onlar Bursada çok aık gelmezler belki yakın olsak farklımı olurdu diye düşünüyorum ama onu tanıyorum yok yaa diyorum gerçekten çok seviyorum onuda babamıda umarım sizler içinde böyle olur en azından bebeişinizden sonra tonton babaanne olurlar.
Ne kadar şanlısın benim ilk çocuğumdan sonra kv azıttı ne ton ton babanne olması resmen oğlumu bemde kıskanıo valla gelinlerde değil kvlerde suç bence keşke iyi anlaşsalar bizle ama malesef herşeyi bir kıskanır eşimi benden oğlumu benden eşimle gezmelerimizi eşimin bana doğum günü süprizini bana yapılan herşeyi Allahım kvlere biraz vicdan versin inş

Back
X