2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım ben Hollanda’dayım hiç duymadım erken dönemde yapılan bir test. Burda risksiz gebelikse en erken yapılan test ikili ya da nifty. Ama olabilir, doğrudur. Genellikle milletimizin oğlan çocuğuna verdiği önemden dolayı söylemiyorlar emin olmadan. Çok yazık..

kızlar cuma gece 3 te kanamam oldu acile gittik kalp atışına felan bakıldı sorun yok dedi acildeki ebe ama bir avuç dolusu vardı kanama çok korktum progestron iğne yapıldı geldim şimdi çok hafif var doktora haftaya salı gidicem acaba yinede gitmelimiyim kafam çok karışık progeston hapı kullanıyorum zaten ve ayrıca çalışanım izin almak biraz sıkıntı ne yapayım sizce

Cnm sik kanama yasayan biri olarak en sonki kanamam senin anlattiigndan daha coktu..bebisin seninle korkma bakmis dr..ben devlete gittigimde zaten hap ve igne kullaniyormussun yapacak baska bisi yk demisti..ama eve gidip istirahat etmen lazim..ayaklarimi havaya dikip yatiyrm bn ilk kanamamdan beri..kesinlikle istirahat sart..zor fln deme lutfn saglik..bu arada durumu kendi dr.unla da paylas bence..

Selam kızlar..10 sene önce bu saatlerde sancı çekiyordum Akşam 18:10 da kızımı sağ salim almıştım kucağıma ❤ Heyecan,korku,merak..Karmaşık duygular hissediyordum ve 22 yaşındaydım.Şimdi yine aynı heyecan,korku,merak içindeyim.Tabi daha bilinçli..Allahım evlatlarımı bana bağışla
Tabi sizinkileri de size

bizim ki işkolik. bir merak etmiyor ki :)

maşalllah . çok sevindim temiz çıkmasına . ,Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. gözümde canlandırdım da zıplamasını ne şirindir.

Sen bolbol anlat. Ben gün içinde mesajlar atıyorum evde bak babası söyle falan diye konuşuyorum . Eee babalar bizim kadar olamıyor. Ama emin ol görünce değişecek
bende hiç anlatmıyorum. merak etsen gelirdin diyorum. demek ki yanlış taktikmiş.

Geçmiş olsun canım bu durumda doktorun rapor vermesi gerekirdi

keşke rapor alıp dinlensen evde. belli ki sıkıntı var . doktoruna da danışsan. olmadı özelden rapor al

O test işte ya nifty. Türkiyeden yollanıyor kanlar burda yapılmıyormuş.

Ne biliyim benim zaten bir kizim bir oglum var diye rahat olur dedim nasil olsa ikisini de aramiyoruz hangisi olursa olsun farketmicek

Kanama varsa dinlenmek gerekiyor diyo doktorlar hep. İzin alıp evde dinlensen iyi olurdu. Geçmiş olsun hemen geçer inş

maşalllah . çok sevindim temiz çıkmasına . ,Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. gözümde canlandırdım da zıplamasını ne şirindir.
Ya sorma cok sevimlii. Sirt ustu yatiyorken birden donup yuzustu yatti ellerinin ustune sonra duramadi birdaha dondu napcagni sasirdi cocuk baya bir gosteri yapti anlicagin

Kanaman durmaz devam ederse git. Ama eger ilaclarla kontrol altina alabilirsen gitmene gerek yok haftaya kadar bekleyebilir.Cok gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…