- 10 Aralık 2016
- 1.518
- 4.611
- 133
- 41
Canım ben Hollanda’dayım hiç duymadım erken dönemde yapılan bir test. Burda risksiz gebelikse en erken yapılan test ikili ya da nifty. Ama olabilir, doğrudur. Genellikle milletimizin oğlan çocuğuna verdiği önemden dolayı söylemiyorlar emin olmadan. Çok yazık..Bende dna ile yapılan bi test var ya hani down sendromu falan bakılan onun için duymuştum. Bu kan yurtdışına gidiyor ve bu test baya erken bi dönemde yapılıyor. Bebek cinsiyetini görüyorlarmış ama müslüman ülkelere cinsiyet söylemiyorlarmış özellikle çünkü kızsa aldıran çok oluyormuş
Cnm sik kanama yasayan biri olarak en sonki kanamam senin anlattiigndan daha coktu..bebisin seninle korkma bakmis dr..ben devlete gittigimde zaten hap ve igne kullaniyormussun yapacak baska bisi yk demisti..ama eve gidip istirahat etmen lazim..ayaklarimi havaya dikip yatiyrm bn ilk kanamamdan beri..kesinlikle istirahat sart..zor fln deme lutfn saglik..bu arada durumu kendi dr.unla da paylas bence..kızlar cuma gece 3 te kanamam oldu acile gittik kalp atışına felan bakıldı sorun yok dedi acildeki ebe ama bir avuç dolusu vardı kanama çok korktumprogestron iğne yapıldı geldim şimdi çok hafif var doktora haftaya salı gidicem acaba yinede gitmelimiyim kafam çok karışık progeston hapı kullanıyorum zaten ve ayrıca çalışanım izin almak biraz sıkıntı ne yapayım sizce
bizim ki işkolik. bir merak etmiyor ki :)Hahaha benim karnım da şu an tam öyle işte. Bol bol şu içmeye devam
Allah yardım etsin. Iyi haberlerini bekliyoruz. Yaz bize nolur..
1 sene önce bu haftalarda bebeğinin kalbi durduğu için kaybettiğim için çok hassasım bu vakitte. Ağlayacaktım nerdeyse doktora anlatırken. Sonra bebişimi görünce okadar mutlu oldum ki. Inşallah diğer testlerimiz de iyi çıkar da sağ salim kucagimiza alırız. Babaların suratları ilk görünce çok komik oluyor ya. Bi an önce görsün babası da
bizim ki işkolik. bir merak etmiyor ki :)
maşalllah . çok sevindim temiz çıkmasına . ,Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. gözümde canlandırdım da zıplamasını ne şirindir.Kizlar dondüm muayeneden. 12+0 gorunuyor minigim. Boyu 5 bucuk cm olmus o yuzden ense kalinligi ve burun kemigine de bakti doktorum cok netti burnu hersey gayet guzel 1.33 mm ciktı ense kalinligi. Riski yok cok saglikli kan ver kan sonucuna da bakayim dedi kan verdim ve ciktim. Ama doktor ultrasonda ölcüm yapana kadar akla karayi secti 1 saniye durmadi zipliyor yuzustu yatior geri arkasini donuyor bu kez sıkılıp sirt ustu yatiyor o kucucuk yerde poposu bir yeryuzu gormedi . Doktor da masallah bu ne kadar hareketli bir bebekmis boyle dedi.cinsiyetini sordum simdiye kadar hic 14.haftadan once soylemedim kimseye prensip ! dedi bir dahaki randevunda soylerim dedi . Birdahaki randevumda 1 ay sonra çatlarim heralde
ben bunları bebeğe bile benzemetiyorum. daha yüzeyi göremiyorum , ayrıntıyı hiç göremem :)Var mi cinsiyet tahminin de bulunabilecek birisi
bende hiç anlatmıyorum. merak etsen gelirdin diyorum. demek ki yanlış taktikmiş.Sen bolbol anlat. Ben gün içinde mesajlar atıyorum evde bak babası söyle falan diye konuşuyorum . Eee babalar bizim kadar olamıyor. Ama emin ol görünce değişecek
Geçmiş olsun canım bu durumda doktorun rapor vermesi gerekirdikızlar cuma gece 3 te kanamam oldu acile gittik kalp atışına felan bakıldı sorun yok dedi acildeki ebe ama bir avuç dolusu vardı kanama çok korktumprogestron iğne yapıldı geldim şimdi çok hafif var doktora haftaya salı gidicem acaba yinede gitmelimiyim kafam çok karışık progeston hapı kullanıyorum zaten ve ayrıca çalışanım izin almak biraz sıkıntı ne yapayım sizce
keşke rapor alıp dinlensen evde. belli ki sıkıntı var . doktoruna da danışsan. olmadı özelden rapor alkızlar cuma gece 3 te kanamam oldu acile gittik kalp atışına felan bakıldı sorun yok dedi acildeki ebe ama bir avuç dolusu vardı kanama çok korktumprogestron iğne yapıldı geldim şimdi çok hafif var doktora haftaya salı gidicem acaba yinede gitmelimiyim kafam çok karışık progeston hapı kullanıyorum zaten ve ayrıca çalışanım izin almak biraz sıkıntı ne yapayım sizce
O test işte ya nifty. Türkiyeden yollanıyor kanlar burda yapılmıyormuş.Canım ben Hollanda’dayım hiç duymadım erken dönemde yapılan bir test. Burda risksiz gebelikse en erken yapılan test ikili ya da nifty. Ama olabilir, doğrudur. Genellikle milletimizin oğlan çocuğuna verdiği önemden dolayı söylemiyorlar emin olmadan. Çok yazık..
Ne biliyim benim zaten bir kizim bir oglum var diye rahat olur dedim nasil olsa ikisini de aramiyoruz hangisi olursa olsun farketmicekSöylememelerinin birçok sebebi varmış canım. Arkadaşımın doktoru söylemişti. Çeşit çeşit aile var, bebeği kız diye aldırmak isteyen aileler var, kız olduğu için dayak yiyen anne adayları var, kız dediğimiz bebeğe 1 ay sonra erkek diyince gidip şikayet edenler var gibi bir sürü sebep saymıştı doktor. O yüzden temkinli davranıyorlarmış.
ara ara kasık ağrısı olması normalmiş. kötü olan sürekli yerinde durdurmayan ağrıymış. korkma.Bugün benim kasık agrılarım var 6.7. Haftalardaki gibi... biraz tedirgin oldum.
Kanama varsa dinlenmek gerekiyor diyo doktorlar hep. İzin alıp evde dinlensen iyi olurdu. Geçmiş olsun hemen geçer inşkızlar cuma gece 3 te kanamam oldu acile gittik kalp atışına felan bakıldı sorun yok dedi acildeki ebe ama bir avuç dolusu vardı kanama çok korktumprogestron iğne yapıldı geldim şimdi çok hafif var doktora haftaya salı gidicem acaba yinede gitmelimiyim kafam çok karışık progeston hapı kullanıyorum zaten ve ayrıca çalışanım izin almak biraz sıkıntı ne yapayım sizce
Ya sorma cok sevimlii. Sirt ustu yatiyorken birden donup yuzustu yatti ellerinin ustune sonra duramadi birdaha dondu napcagni sasirdi cocukmaşalllah . çok sevindim temiz çıkmasına . ,Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. gözümde canlandırdım da zıplamasını ne şirindir.
Hah iyi bari. Yok ara ara giriyor bugün. Rahim genisliyor sanırım...ara ara kasık ağrısı olması normalmiş. kötü olan sürekli yerinde durdurmayan ağrıymış. korkma.
Kanaman durmaz devam ederse git. Ama eger ilaclarla kontrol altina alabilirsen gitmene gerek yok haftaya kadar bekleyebilir.Cok gecmis olsun canimkızlar cuma gece 3 te kanamam oldu acile gittik kalp atışına felan bakıldı sorun yok dedi acildeki ebe ama bir avuç dolusu vardı kanama çok korktumprogestron iğne yapıldı geldim şimdi çok hafif var doktora haftaya salı gidicem acaba yinede gitmelimiyim kafam çok karışık progeston hapı kullanıyorum zaten ve ayrıca çalışanım izin almak biraz sıkıntı ne yapayım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?