2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim bacaklarım kötü olduya mor damarlar çıktı hep

Gebelikte kan oranımız hem artıyor hem de bebek büyüdükçe kalbin kan pompalaması eskisi gibi kolay olmuyor canım. Bacakta birikiyor kan. Fazla atakta kalmamaya çalış otururken de ayaklarını aşağı salma kalp seviyesinden yükseğe uzat ayaklarını az da masaj dolaşımına iyi gelir morarmaları engeller

Kanaman yoğun muydu canım ve ne kadar sürdü. Benim dün başladı bugün kahve akıntı ama dün adet kanı gibiydi
Canım 3 kez kıpkırmızı su gibi geldi. Sonra kahverengine döndü. Çok sulu gelince doktor bebek suyundan korktu azaldı mı diye o derece. O gün bugün progesstan hapa devam canım. Bir de benim kanamam hep yorulunca arttı. Dikkat ediyorum artık ekstra. Serklaj oldum üzerine çok şükür iyiyim. İnşallah senin de düzelecek

merhaba hanımlar nasıl gidiyor gebelikler inşallah hepiniz iyisinizdir. Aramız da progesteron kullanan var mı varsa kaçıncı haftadalar ve ne zmana kadar kullanacaklar
benim cnm sanirim 20 haftaya kadar tabi belkide olmaz doğuma kadarda olabilir sende kullaniyomusun

Ay maşallah cnm ❤ Benim de yarın netleşir inşallah
İnşallah canım hayırlısı olsun. 230 gr olmuş kızım hersey normal çok şükür. Rabbim inşallah saglıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı iyi bi şekilde yetiştirmeyi nasip etsin ❤❤

Amin canım kaçıncı haftadasın

Canim benim 16+4 de erkek dediler..Sonra 17 de kiz. Ama genelde kizi kordondan dolayi erkek zannedebiliyorlarmis.Kiz bebekde kolay kolay yanilmazlar bence.

Böyle bir şey yaşayan yok heralde hiç

Kızlar dün aniden kanamam başladı ve hiö böyle bir şey yaşamadım. Hemen doktora koştuk bebek iyi ama kanama çok yatış verdi. Çok korkuyorum ve üzülüyorum
Cok gecmis olsun canim.Uzuldum..Neden olmuşki.Kendini yoracak bir sey yaptin mi?Insallah bir sey olmaz canim.Icini ferah tut.Sitrese girmemeye calis.Dua edelim bol bol.

Yapmaya çalışıyorum sürekli ama engel olamadım yinede

Benim ilk gebeliğim canım bende başka büyümeyecek sanıyordum çünkü 1 beden filan büyüdü yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…