Canim benim 16+4 de erkek dediler..Sonra 17 de kiz. Ama genelde kizi kordondan dolayi erkek zannedebiliyorlarmis.Kiz bebekde kolay kolay yanilmazlar bence.
Oluyor canım, 7 ay arayla ikinci Gebeliğim malum benim. Kaldı ki geçen yaz erken Doğum sonrası emziremediğim için sütüm çok geldi ama emziremeyince mastit oldum bir de
Kızlar bugun tam 15 haftalık olduk bebği henüz hissetmiyorum kızımda 19. haftada hissetmiştim ikincide daha erken hissediliyormu ş bekleyip görecez.
cinsiyeti henüz net öğrenemedim meraktan catlayacgım. Sizce dr bu haftamı gideyim yoksa 3 tarama için bir hafta daha beklemesemmi blemedim
Kızlar bugun tam 15 haftalık olduk bebği henüz hissetmiyorum kızımda 19. haftada hissetmiştim ikincide daha erken hissediliyormu ş bekleyip görecez.
cinsiyeti henüz net öğrenemedim meraktan catlayacgım. Sizce dr bu haftamı gideyim yoksa 3 tarama için bir hafta daha beklemesemmi blemedim
Canım ben daha da geç hissetmiştim ilkinde.ikincide de hissetmedik henüz takılma buna :) sırf cinsiyet için girmektense 1 hafta daha bekle berBer olsun zaten bebeğin gösterirse göreceksiniz ya nasip anlayacağın :)