2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Büyüsün o önemli değilde sonrasını düşünüyorum eskisi gibi sert olmicak
Oluyor canım, 7 ay arayla ikinci Gebeliğim malum benim. Kaldı ki geçen yaz erken Doğum sonrası emziremediğim için sütüm çok geldi ama emziremeyince mastit oldum bir de

Benimde göbeğim kilo almışım gibi duruyo bu hafta artık. Sanırım çıkıyor yavaş yavaş insan hevesleniyor ister istemez
Valla ilk çıktığında kilo gibi duruyor o aralığı pek hoş değil iyice yuvarlaksı olunca tam gamile gibi çok tatlı

Hangi gebelik takviyesi vitaminlerini alıyorsunuz kızlar

Kızlar bugun tam 15 haftalık olduk bebği henüz hissetmiyorum kızımda 19. haftada hissetmiştim ikincide daha erken hissediliyormu ş bekleyip görecez.
cinsiyeti henüz net öğrenemedim meraktan catlayacgım. Sizce dr bu haftamı gideyim yoksa 3 tarama için bir hafta daha beklemesemmi blemedim

Decavit ve kan ilaci

Kan ölçümü yapıp mı verdi doktor cnm?

gyno ferro ve coledan kullanıyorum.

Sende de kan Demir ilacı var. Doktor doğrudan vitaminle destek diye mi veriyor. Ben sadece genel vitamin alıyorum su an takviye

Canım ben daha da geç hissetmiştim ilkinde.ikincide de hissetmedik henüz takılma buna :) sırf cinsiyet için girmektense 1 hafta daha bekle berBer olsun zaten bebeğin gösterirse göreceksiniz ya nasip anlayacağın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…