2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Nifty denen ,annenin kanından genetik tarama yapılıyor bebeğe . Yaşdan dolayı (40 yaş =riskli gebelik ). Bu ikili üçlü testlere gerek kalmıyor böylece. Test sonucunda cinsiyet de belirleniyor. Şükür sonuçlarımız güzel çıktı

Artık biliyoruz cinsiyeti :) Rabbim kuzularımıza sağlık versin inşallah
Detaylıya kadar bişey alma yinede canım banada 15+3 te 17+2 de erkek dendi ama doktor erkek ama çoğu insanda görüyoruz değişebiliyor detaylıyı bekle öyle bişeyler al dedi dün kuzenimin karısıyla konuştum oğlunda detaylıya kadar kız demişler kızındada erkek

Artık 16. Haftada bugün net diyebildi doktor bu gebelikte erkekmiş.

Rabbim bu bebeğime sağlıklı uzun ömür versin inşallah kuzuların anneleri :)

gözün aysın canım sağlıkla gelsin inşallah, seninle haftalarımız aynı sanırım bende bugün 16.haftaya girdim.

imzadaki takvim 1 hafta ilerden gidiyor sanırım kafam basmadı bu hesaba

Ben de yaptırdım nifty ama yazmıyordu yaaa, :)

Canım biliyorsunuz malum geçen yaz 22. Haftada kaybım var. 28. Haftadan önce çöp almayı düşünmüyorum açıkcası bundan dolayı zaten. İnşallah bu sefer Rabbim bebeğime hayırlısıyla kavuşturur. Organı bu kez çok net gördü gösterdi büyüdüğü İçin. Zaten almayacağım, dediğin durumlar var haklısın Detaylı 1 ay sonra

gözün aysın canım sağlıkla gelsin inşallah, seninle haftalarımız aynı sanırım bende bugün 16.haftaya girdim.

imzadaki takvim 1 hafta ilerden gidiyor sanırım kafam basmadı bu hesaba

Takvim önden gidiyor cnm aynen :) her Çarşamba hafta atlıyorum ben tam 16+0 ım şu an. Rabbim hepimizin kuzularına sağlık versin

Gozunaydin canim.:))Saglikla gelsin bebegin insallah.

Sağol canım serklaj sonrası ilk kontroldü gergindim çok şükür iyi haberler aldım :)

Hepiniz cansınız

Biz de pazartesi kan vereceğiz bakalım inşallah bizde güzel sonuçlar alırız

Hepinizin ilaç isimleri farklı içerikler aynı olsa da :)

2 ay olacak neredeyse hap kullanalı, hem de 200 lük... bugün doktora gittim 34. Haftaya kadar kullanacağız dedi doktor progestanı.

bende 200 lük kullanıyorum. Neden o kadar uzun kullanıcaksın progestanı bebeğe bir zararı yok diye biliyorum

bende 200 lük kullanıyorum. Neden o kadar uzun kullanıcaksın progestanı bebeğe bir zararı yok diye biliyorum
Yok canım zararı. Bedenimizin hamilelikte ürettiği hormona destek bu hormon da. 3. Ay öncesi 2 haftada 3 kanama geçirdim üzerine serklaj oldum ve az yorulsam kanamam olıyordu. Şu an çok şükür iyiyim. Önlem amaçlı mı serklaj oldum diye mi bilemiyorum. Bebeğe zararı olmadığı İçin içerim yeter ki bebeğim iyi olsun ❤

Sağlıkla gelsin inşallah canım benim detaylıya 12 gün kaldı özledim bebeğimi :)

Buarada doktora sordum hurmanın. Erken Doğuma sebep olduğu muhabbetini. Alakası yok, kan şekerini dengeler tüketebilirsin dedi kızlar

Evet canm haklısın progesteron gerçekten düşüğü önlüyor bende bırakacam bugün son ama ne olur ne olmaz diye sağlık ocağında yazdırdım bir tane daha elimde bulunsun çünkü ilk haftalarda tehlikem vardı benimde

Merhaba kızlar 2 gündür ara ara kahve rengi akıntılarım oluyor doktor randevumda cuma çok korkuyorum
kahve lekelenmesi olan oldumu ? 17+2 yiz
benim olmuştu canım 1 ay önce bende hemen doktora gittim korkmuştum.Plesanta rahime yakınmış o yüzden lekenlenme oluyormuş.Progestron ve istirahat verdi. yattım evde 1 ay şükür yukarı çıktı biraz bebişim.Korkma kendini yorma merdiven çıkma ağır kaldırma.Gidebiliyorsan doktora git,güzel haberlerini bekliyoruz

Çok teşekkür ederim bayramda çok yürüdüm acaba ondanmı diyorum
siz kaç haftalık oldunuz❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…