• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cok degisik bir zamandayiz biz gece 12 ye kadar sokakta oynayan cocuklardir . Annemiz donup bakmazdi bile icleri rahatti. Ben site icerisinde ve bahce katinda olmama ragmen bir turlu cocuklarimin rahat rahat camin onunden ayrilmasina izin veremiyorum. Çocuklar boguluyor artik farkediorum ama ne yapayim 2 adimlik parka bile gonderemiyorum birisi alip goturecek diye . Biz bu kadar sıkılmadigimiz bogulmadiginuz icin ozguveni olan her isini kendi halleden cocuklar olarak yetistik. Bu pislikler yuzunden cocuklarim 2 adim otesine gecemeyen annelerine muhtac cocuklar olarak ytisecek cok kiziyorum.Allah belalalarini versin.
Dedigin olay da akrabamin sokaginda yasandi o kargasada aradi cocuklara sahip cikin dikkat edin diye yapan kisilerin suriyeli oldugunu ama yakalanamadigini soyledi . O kucucuk can da komada aklim almiyor vallahi dusundukce cildiriyorum.
İnan öyle bile yalnız bırakmamalısın. Geçtigimiz senelerde yengemlerin sitede kötü bi olay oldu. Camın önünde de dursa yalnız bırakma anlık bişey. Sende in aşağıya bırak ev kirli kalsın. Uzaktan da olsa gözlemle sürekli.

Gerçekten sakinleşemiyorum. Beş yaş nedir ya. O yavrum kim bilir daha doğru düzgün cümle kuramıyordur. Oyun oynayıp eğlenip danslar edecek yaşta. Yaşayacagı tek sağlık sorunu şeker yemekten dişlerinin düşmesi olmalıyken çocuk yoğun bakımda... aklım almıyor bunu .

Yeğenlerimi düşünüyorum, komşu çocuklarımı düşünüyorum, karnımdaki çocugu düşünüyorum. Hazmedemiyorum böyle bi kötülüğü.

Hangi ırk oldugu önemli değil. Ülkemiz bu anlamda çok tehlikeli. Herkes dikkat etmeli. Herkes önlem almalı.

Cani aşağılık yaratıklar maalesef etrafımızda...çocuklarımızı bir an olsun yalnız bırakmasak bile anlık Allahım korusun esirgesin.

Benim çocukluğum da abiler baba gibiydi bizi korurdu akşam geç olduğunda bile hadi eve derlerdi ben böyle bir mahallede büyüdüğüm için nasıl şanslıymışım.

Öyle bir ceza verilmeli ki bunlara ibreti alem olmalı. Ağlamaktan üzülmekten başka toplum olarak ayağa kalkmalıyız. Bu sapıklara karşı
Şöyle işkenceler edilmeli. İdam az bunlara idam ödül olur.... hayvan dolu çukurlara atacaksın diri diri parçalanacaklar.

Geçen bir belgeselde bir kuş türü. Yavru kuş varken kuzenler başkasıyla çiftleşmiyor evlenmiyor yani sırf o yavruyu korumak için. O yavruyu tüm aile koruyor. Bu bi hayvan türü. Onlara bakınca insanlıktan utanıyorum. Bu pisliği yapan kadar o sokaktan geçip o sesi duymayan şüphelenmeyen herkese kızıyorum. Anneye kızıyorum neden tek bıraktın çocugu.

Allah tüm çocukları korusun! Rabbim çocuklara kötü gözle bakanların oracıkta canını alsınki hiç bir sabinin hayatını mahvedemeden geberip gitsinler! cocuklara kirli elleriyle dokunan o mahlukatlar cehennemin yedi kat dibinde sonsuza kadar yansınlar!! (cok hassas oldugum bir konu tutamıyorum kendimi))

Çıktımı Kızlar şükür herşey yolunda 👍🏻🤩🤩, dr tatsız olaydan sonra çok gergindi bişey sormaya korktum sadece kontrol etti ölçü aldı bu kadar cinsiyet tahmininde bile bulunmadı . Bende bebeğim iyi olsun da cinsiyeti sonra çgrensem de olur dedim. 3 tüp kan birde idrar tahlili verdim. Akıntımı sordu bende kokusuz sarı şeklinde geliyor dedim birdaha bajalım dedi. İnşallah tekrarlamaz 💕💕 ben atlattım darısı size
Artık sakin olacağım doktor bile diyor sen şimdiden böle panik evhamlıysan sonra nolursun dedi gerçekten de öyle bebeğim iyi şükürler olsun boştan yere sıkmıycam kendimi 😍♥️

Çıktımı Kızlar şükür herşey yolunda 👍🏻🤩🤩, dr tatsız olaydan sonra çok gergindi bişey sormaya korktum sadece kontrol etti ölçü aldı bu kadar cinsiyet tahmininde bile bulunmadı . Bende bebeğim iyi olsun da cinsiyeti sonra çgrensem de olur dedim. 3 tüp kan birde idrar tahlili verdim. Akıntımı sordu bende kokusuz sarı şeklinde geliyor dedim birdaha bajalım dedi. İnşallah tekrarlamaz 💕💕 ben atlattım darısı size
Artık sakin olacağım doktor bile diyor sen şimdiden böle panik evhamlıysan sonra nolursun dedi gerçekten de öyle bebeğim iyi şükürler olsun boştan yere sıkmıycam kendimi 😍

Maşallah canım evham yasak artık yapmıyorsun ! :KK70: Gözün aydın sağlıkla gelsin meleğin kuzum

Amniyosentez gibi bebeğin kesesindeki sıvıdan değil anne kanından örnek alınarak bebeğin genetik kodlamasına dna sına bakışıyorlar cnm. İkili test gibi kanda yapılıyor ama daha güvenilirmiş. Testler ya Amerika ya da Almanya’ya gönderiliyormuş . 15 günde sonuç çıkıyormuş
Amniyosentez anne karnından sıvı alınması olarak biliyorum ben de. Hatta iğne ile girilip sıvı alınıyor diyorlardı

Artık sakin olacağım doktor bile diyor sen şimdiden böle panik evhamlıysan sonra nolursun dedi gerçekten de öyle bebeğim iyi şükürler olsun boştan yere sıkmıycam kendimi 😍♥️
Cnm bnm masalah size ck sevindim gercektn guzel haberler alinca ck mutlu oluyrmm..bsvr iyi olsun bebisin dedigin gbi cinsiyeti sona da ogrensek olur yaa merak icinde oluyrz ama o kdr da onemli degl yaa saglikli olsunlar insallah

Atlattin cok sukur canim artik rahat ooabilirsin tehlikeli zamanlar gecti. 1 ay sonrs dimi tekrar randevun

Cnm bnm masalah size ck sevindim gercektn guzel haberler alinca ck mutlu oluyrmm..bsvr iyi olsun bebisin dedigin gbi cinsiyeti sona da ogrensek olur yaa merak icinde oluyrz ama o kdr da onemli degl yaa saglikli olsunlar insallah
SAgolasın canım , zaten ilk çocuk kız erkek farketmiyor 😊 inş böyle devam ederiz hepimizde

Bugün bi haber okudum. Geç denk gelmişim. Saatlerdir ağlıyorum. 5 yaşında istismara uğrayan ve bu yüzden yoğunbakımda olan bir kız çocuğu.
Dün 23 nisandı. Diyorum ne güzel okullarda şenlikler var çocuklar mutlu oluyor diyorum seviniyorum bende daha .

Bir canlı başka bi canlıya bu işkenceyi nasıl yapar aklım almıyor. Ne hallerde doğuyor bir çocuk annesi babası ne emekler verip gözünden sakınarak büyütüyor. Çocugu kanlar içinde bırakacak kadar nasıl yoldan çıkabilir bi insan.
Sakinleşemiyorum gerçekten. Bu nasıl bi vahşet.

Bahar gelmiş karıncalar çıkmış diye parkta bile dikkatli yürüyorum basıp öldürmeyim diye. Gerçekten biz bi hayvana bile kıyamazken nasıl olurda melek gibi çocuklara kıyarlar. Ölse gencecik ömründen olacak, yaşasa ömür boyu o anları hatırlayacak...

Çocuklarımızı daha çok korumalıyız. Yalnız sokağa çıkmalarına izin vermemeliyiz. Güçlü olmalılar, bahanelerle kandırılmayacak kadar güçlü olmalılar. Çevrede yalnız çocuk fark edince onu bile göz hapsimizde tutmalıyız annesi yanına gelene kdr.

Yazarsam biraz sakinleşirim dedim ama karnıma kramp giriyor ağlamaktan artık. Allahım ailesine sabır ver. Of off
Evet ya bende gördüm 2 erkek 1 kız cocuga 3 cocuga para verip kandırmış

Back
X