- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
İnan öyle bile yalnız bırakmamalısın. Geçtigimiz senelerde yengemlerin sitede kötü bi olay oldu. Camın önünde de dursa yalnız bırakma anlık bişey. Sende in aşağıya bırak ev kirli kalsın. Uzaktan da olsa gözlemle sürekli.Cok degisik bir zamandayiz biz gece 12 ye kadar sokakta oynayan cocuklardir . Annemiz donup bakmazdi bile icleri rahatti. Ben site icerisinde ve bahce katinda olmama ragmen bir turlu cocuklarimin rahat rahat camin onunden ayrilmasina izin veremiyorum. Çocuklar boguluyor artik farkediorum ama ne yapayim 2 adimlik parka bile gonderemiyorum birisi alip goturecek diye . Biz bu kadar sıkılmadigimiz bogulmadiginuz icin ozguveni olan her isini kendi halleden cocuklar olarak yetistik. Bu pislikler yuzunden cocuklarim 2 adim otesine gecemeyen annelerine muhtac cocuklar olarak ytisecek cok kiziyorum.Allah belalalarini versin.
Dedigin olay da akrabamin sokaginda yasandi o kargasada aradi cocuklara sahip cikin dikkat edin diye yapan kisilerin suriyeli oldugunu ama yakalanamadigini soyledi . O kucucuk can da komada aklim almiyor vallahi dusundukce cildiriyorum.
Gerçekten sakinleşemiyorum. Beş yaş nedir ya. O yavrum kim bilir daha doğru düzgün cümle kuramıyordur. Oyun oynayıp eğlenip danslar edecek yaşta. Yaşayacagı tek sağlık sorunu şeker yemekten dişlerinin düşmesi olmalıyken çocuk yoğun bakımda... aklım almıyor bunu .
Yeğenlerimi düşünüyorum, komşu çocuklarımı düşünüyorum, karnımdaki çocugu düşünüyorum. Hazmedemiyorum böyle bi kötülüğü.
Hangi ırk oldugu önemli değil. Ülkemiz bu anlamda çok tehlikeli. Herkes dikkat etmeli. Herkes önlem almalı.