- 11 Nisan 2014
- 1.869
- 1.779
- 133
Bence nub teorisine göre erkekHanımlar bizde 10+4 haftalığız sizce cinsiyeti ne olabilir doktor net bişey söylemedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence nub teorisine göre erkekHanımlar bizde 10+4 haftalığız sizce cinsiyeti ne olabilir doktor net bişey söylemedi![]()
Ben ondan çok korkuyorum ya sonrasında kötü dikiş nedeniyle sancılanan iltihaplanan oluyomusValla istiyor musun diye soran olmadı bana,doğum anında gelişti herşey
Cnmm nazli bi oglus geliyo sana desene :) masalah saglikla gelsinlr inslllahKızlar bugün benimde randevum vardı önce yine dönmedi nazlandı sonra başka bi doktor geldi o karnıma baskı yaptı soldan ve sağ dan baya bastırdı ağrıdı ama görüntü alabildi şükür cinsiyet tahmininde bulundu erkek gibi dedi:)tabi eşim hemen kesindir kesindir demeye başladı
Tamam canım sagol bi bakayımSanirim 12. Hafta itibariyle oluyo bebeğin Genital kısmında 30 derecelik bir acı ciziliyo eğer Genitali bu derecenin altına denk geliyorsa kız esit ve üzerinde bi derecedeyse erkek ultrason görüntüsünde netse o bölüm ayrımını yaparsın canım
Sağolasın Canım11-14 haftaları arasında yaptırabiliyorsun canım.
Teşekkür ederimi canım yukarı doğru gibi umarım yanlış yere bakmamışımdırBen açıklim canım eğer popo kısmındaki uzantı yukarı doğru duruyorsa erkek yere paralel uzuyorsa kız
Allah razı olsunCanım çok üzüldüm yaa okurken içim gitti Rabbim. En kısa sürede inşallah yeniden bu mucizeyi yaşatır sana. Bol bol dua et birtanem.![]()
Amin canımCanım yaa inan çok üzüldüm Rabbim inşallah en hayırlı zamanda tekrar hamilelik nasip etsin ve sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin..
Bilemiyorum,ben bi sorun yaşamadım 12 dikişe rağmenBen ondan çok korkuyorum ya sonrasında kötü dikiş nedeniyle sancılanan iltihaplanan oluyomus
Rabbim en kısa en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin ne desem bilemiyorum çok zor bir durum ama şöyle düşün Allah korusun ya doğuma yakın bi zamanda kaybeyseydin o daha da ağır gelirdi sana her şerde bi hayır vardır daha guzrl zamanda daha sağlıklı bi gebelik nasip edecek AllahAllah razı oldun hamilesiniz dualarınıza çok ihtiyacım var![]()
Teşekkür ederimi canım yukarı doğru gibi umarım yanlış yere bakmamışımdır![]()
Gözüm korktu 12 dikişBilemiyorum,ben bi sorun yaşamadım 12 dikişe rağmen![]()
Çok iyisiniz çok temizsiniz allah razı olsunRabbim en kısa en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin ne desem bilemiyorum çok zor bir durum ama şöyle düşün Allah korusun ya doğuma yakın bi zamanda kaybeyseydin o daha da ağır gelirdi sana her şerde bi hayır vardır daha guzrl zamanda daha sağlıklı bi gebelik nasip edecek Allah![]()
Ben kiz diyorum buna ne zaman ogreneceksiniz ne kadar var randevunuzaHanımlar bizde 10+4 haftalığız sizce cinsiyeti ne olabilir doktor net bişey söylemedi![]()
Sanırım 12. Haftada belli olacak ikili tarama testinde belli olur diye düşünüyorumBen kiz diyorum buna ne zaman ogreneceksiniz ne kadar var randevunuza
Sanırım 12. Haftada belli olacak ikili tarama testinde belli olur diye düşünüyorum