Yenidogan unitesi var mı Çınarlı’nın?Kuzumm medikali bnde sicak bulmuyrm kendi dr.umla devam edersem cinarlida yaptiriyormus..bnde bilemedim bi su donemi atlatsam daha yogunlasicam insallah dogum fikrine :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yenidogan unitesi var mı Çınarlı’nın?Kuzumm medikali bnde sicak bulmuyrm kendi dr.umla devam edersem cinarlida yaptiriyormus..bnde bilemedim bi su donemi atlatsam daha yogunlasicam insallah dogum fikrine :)
Ne dicem sana. O bebek tutundu annesi. İstedigin kadar kanaman olsun o bebek seninleKuzumm medikali bnde sicak bulmuyrm kendi dr.umla devam edersem cinarlida yaptiriyormus..bnde bilemedim bi su donemi atlatsam daha yogunlasicam insallah dogum fikrine :)
aynen öyle canım sağlıklı olsunlardaben aslinda kiz hissediyorum ama ruyalarim hep erkek diyor hayirlisi o iyi olsun yeter ki ❤
iki satatir adini bilemedigim icin yazamadimYenidogan unitesi var mı Çınarlı’nın?
maşallah canım bende 12+2 şükürInsallah canim..Sagoll.Bugun 11 hafta 1 gunluk oldu benim bebegim..
Az kaldı az inş. Tadını çıkaracağımız günler gelmek üzereAyy haklısın kuzumannem aşka şehirde nazımı eşimden balka çekenim yok napayım rabbim güç versin bir an önce kendimize gelelim inşallah
![]()
Oyyy canimsinnnn nasi icime akti mesajinn yaaaaaa...Allah razi olsunnnn vala..insallah cnm bnm insallah birakmasin beni sipa..en son kanama icin gittigimde hareket ediyodu yaa hic bisi umrunda degildi :))) ne mucizevi birsey Allaha inanmayan kafirdir dedm o an..Ne dicem sana. O bebek tutundu annesi. İstedigin kadar kanaman olsun o bebek seninlehep guzel dusun hic endise etme.
alma cnm bıraktıracak zaten başka vitamin yazicakKızlar benim folic asitim bitmek üzere..Tekrar almalı mıyım?ilk 3 ay bitiyor bu hafta..
Ayy inşallah gülümm yaa benim tasınma işim var düzeleyim evini düzüp göbüşümü seveyim istiyorum zor süreçler var bekliyorumAz kaldı az inş. Tadını çıkaracağımız günler gelmek üzere♥
Bnm akinti kanama derken hiccc o hayati unuttm gitti :) normal zaman olsa belki devam ederdim ama bizde tertip modundayizKızlar cinsel hayatınız nasıl biz kardeş olduk 3 ay dolsun korkuyorumben sadece artık kendime gelmek istiyorum başka birşey istemiyorum
Ben İzmir’deyim. Bir sürü dr degiştirdim. Külal Çukurova’ya gidiyorum artık ve cok memnunum cok hem de. Ozel muayenehanesi var Alsancak’ta. Devlet dusunurseniz ciglide İrfan Özer i öneriyorlar.
çok geçmiş olsun,bu son olsun inşAllah,hangi profa göründün ankara daGeldim canım 2 profa göründüm bir sonraki gebelikte kesin iğne ve asprin düşmesi için hiç bir sebep yokmuş aldığım bir virüs hala vücudumda olabilirmiş bu bebekleri yasatmıyor olabilirmiş hafif kalp atışı olduğundan kürtaj yapılamadı
Bende leke kanama falan yok korkudan 3 ayı dolduracam beklesin babalarBnm akinti kanama derken hiccc o hayati unuttm gitti :) normal zaman olsa belki devam ederdim ama bizde tertip modundayiz![]()
BİZİm halaa haftada 2-3 kez oluyor çok şükür sorun yaşamadıkKızlar cinsel hayatınız nasıl biz kardeş olduk 3 ay dolsun korkuyorumben sadece artık kendime gelmek istiyorum başka birşey istemiyorum
Ooo maşallahBİZİm halaa haftada 2-3 kez oluyor çok şükür sorun yaşamadık![]()
Memnun kalacagına eminim cok ilgili.Çok teşekkür ederim Çiğli bana çok uzak zaten :) urladayım ama Alsancak’taki dr bi gidebilirim denerim en azından tekrar teşekkürler
Beklesinler bsvr kiymet bilirler :))Bende leke kanama falan yok korkudan 3 ayı dolduracam beklesin babalar![]()