- 7 Kasım 2019
- 51
- 54
- 38
Gözün aydın canım. Insallah kan değerin yükselerek devam eder ve saglikla kucagina alirsin yavrunu. Endiselenmemeye çalış, unutma,o seni hissesiyor ve duygularinla ona güç vermelisin.Merhaba kızlar
9 yıllık evliyim ve 36 yaşına girdim 1 dondurulmuş 4 denemem mevcut son 2. Denemde 5+3 günlük düşük yaptım emrio genetiğinde12. Kromozomda sorun olduğu tespit edildi son transferim 5 kasım da yapıldı 19 kasım kan testi istendi 18 kasım akşamı dayanamayıp hcg testi yaptırdım acilde 80.8 çıktı 19 kasımda 14.30 gibi tekrar test yaptıdım değerim 122.2 çıktı şuan tabi sevinemiyorum yine düşük olacak diye yarın tekrar kan testi yaptıracağım umarım değerim normal seyrinde devam eder. Sırt ağrım çok ve karnım kasıklarım aralıklarla ağrıyor. 26 kasım da randevum var eğe Üniversitesi hastanesinde tedavi görüyorum umarım herşey gönlümüzce olur.
ben yurtdışındayım burda yapmıyorlar sadece tek embriyo yerleştiriyorlar çoğul gebelik olmasın diyeBen 39 yaşındayım 2 embriyom yerleşti
Hiçbir fikrim yok açıkçası önceden 1 den fazla embriyo koyuyorlarmış ama Artık 40 yaşın üstüne yapıyorlar yaştan dolayı ben 24 yaşındayım ilk defa tüp bebek yaptırıyorum bakalım hayırlısı hakkımızda35 yaş mı olması gerekiyor yasal olmadı için?
Yumurta toplama işlemin nasıl geçti acıdı mı ağrı sızı sonrasında nelere dikkat ettin çok halsiz oldun muSelammmm tup bebek tedavıme basladım 18 yada 19 kasım da yumurta toplama işlemim var benım gıbı tedavide olanlar varmı ??
Canım benimde 17 tane toplamışlardı 9una işlem yapıldı 4ü gelişti. Bende senin gibi şaşırmıştım. Ama öyle oluyormuş.Kizlar tup bebek merkezinden aradilar 13 yumurtam toplanmisti 7 tanesine islem yapilmis ve 3 tqnesi dollenmis soktayim boyle beklemiyordum az geldi bana
Peki 4taneside kaldi mi yani grlisimleri ilerledi miCanım benimde 17 tane toplamışlardı 9una işlem yapıldı 4ü gelişti. Bende senin gibi şaşırmıştım. Ama öyle oluyormuş.
Kac yumurtaniz gelisti peki? Umarim her sey ylundadir ve bebeginiz sizinledir.Merhaba kızlarben de bugün yumurta toplama operasyonu geçirdim arkadaşlar. Çok ağrıyor karnım. Ama yine de iyiyim. Küçük abdestimde az bir kanama vardı. Monodoks ve crinone jel kullandım. Allah nasip ederse Perşembe transfer işlemi olacak
Ne zaman test yapacaksın? bende 39 yaşındayım yarın test günüm hiç birşey hissetmiyorumBen 39 yaşındayım 2 embriyom yerleşti
Umarım inşallahKac yumurtaniz gelisti peki? Umarim her sey ylundadir ve bebeginiz sizinledir.
Çok heyecanlıNe zaman test yapacaksın? bende 39 yaşındayım yarın test günüm hiç birşey hissetmiyorum
Canım test tarihim 2 Aralık bakalımNe zaman test yapacaksın? bende 39 yaşındayım yarın test günüm hiç birşey hissetmiyorum
Kaçıncı deneme canım? Benim ilk taze transfer olmadı maalesef, şimdi dondurulmuş deniyorum başka da kalmadıCanım test tarihim 2 Aralık bakalım
İkisini çözdüler ama birini transfer ettiler. Diğer ikisi duruyorPeki 4taneside kaldi mi yani grlisimleri ilerledi mi
Hayırlı olsun,rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinArkadaşlar idrarda bakmayacağım dedim ama dayandım bi test yaptım. Ama ikinci çizgi çok soluk çıktı. Ben anlamadım olumlu mu olumsuz mu? Daha önce böyle bir şey ile karşılaştınız mı? Resmi aşağıya bırakıyorum
Gebe miyim yani gerçektenHayırlı olsun,rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?