2019 KASIM'DA TÜP BEBEK

Bizde ilk kez deneyeceğiz bu ay tabi reglim gecikmezse 😅 Aralık ayını bulmazsa

Daha embriyo falan yok ilk kez deneceğiz
Hayırlı olsun benim 2ci kez transfer. Birinci denemeden daha embryo lar kaldi. Devam edecez. Enson nisanda transfer oldum. Pozitif oldu. 2 ay sona kalbi durdu kurtaj oldum. Malesef. Simdi 2ci denemem.

Bizde ilk kez deneyeceğiz bu ay tabi reglim gecikmezse 😅 Aralık ayını bulmazsa
hayırlı olsun kardeşim

Hayırlı olsun benim 2ci kez transfer. Birinci denemeden daha embryo lar kaldi. Devam edecez. Enson nisanda transfer oldum. Pozitif oldu. 2 ay sona kalbi durdu kurtaj oldum. Malesef. Simdi 2ci denemem.

hayırlı olsun kardeşim
Sağol canım inşallah hepimiz için hayırlı uğurlu olsun 😊 benimde Aralık ayında bebeğimin kalbi durduğu için düşük yaptim 2.5 aylıktı herşey Allah tan 4-5 ay bekledikten sonra 2 aşılama denedik olmadı şimdi tüp bebek düşünüyoruz herşey hazırdı bu ay başlayacaktik doktor şehir dışında olacağı için bir daha ki aya erteledik yani Kasım a pkoluyum inşallah reglim çok gecikmez😊

Bende yarin kontrole gidicem. Eger herşey yolunda derse. Yarin ilaç cizelgesinj verir transfer öncesi ilaçlar. Hayırlı olshn. Inşallah Rabbim nasip eder isteyen herkese

Kızlar tüp bebek süreci hakkında biraz bilgi verir misiniz ? Ben hiçbir şey bilmiyorum,bu konuda hiç bir fikrim yok. Beni neler bekliyor,biraz da korkuyorum açıkçası hem de endişeliyim.

Nerde tup bebek yaptırıyorsun hangi il hangi merkez
İstabulda'yız medikal Park hastanesinde başlayacağız inşallah,ne bilim anlat işte. Süreç nasıl işliyor, dedim ya hiç bir fikrim yok diye hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum karmakarışığım işte

İstabulda'yız medikal Park hastanesinde başlayacağız inşallah,ne bilim anlat işte. Süreç nasıl işliyor, dedim ya hiç bir fikrim yok diye hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum karmakarışığım işte
Ilk yumurta tedavisi. Igne ile yumurta cogaltip toplanıyor. Sonrasında embryo kactane olustu ddiye bekliorsun. Bu surecte bikac kez kontrole de gidiyorsun. Yumurta toplama agrisiz oluyo.

Bende 10 tane embryo oldu. 2 tanesi kullandım 8 tane kaldi. Bu ay yine basladim. Bakalim 2 tane yine yerleştirilmesini isticem

START 1: 6 - 12 - 2018 basladık.
2x Glonal F 900 aldım.Aksamlari vuruldum 225 ml
10 tane femara hap ictim, gunde 2 tane.
START 2.Kontrol; 11 - 12- 2018.
20 yumurtam gelişmiş.:nazar:
Glonal F; doz 150 ml düşürdü,
Cetrotide 250 ml ekledi.

START 3 : 13 -12- 2018
Glonal F ;bugün ve yarin son dedi 225 ml.
Cetrotide 3 x. cumartesi son.
ve Cumartesi gece 12 de 2x çatlatma iğnesi gonapeptyl.

FINISH 4 : 17 - 12 - 2018

Tüp bebek maliyeti: 6800 tl.
Embriyo dondurma: 1600 tl.

İlaçlar:
Ginera Fiyat: 22.96 tl.
Glonal F 900: 832.68 TL
Glonal F 900: 832.68 TL
Femra : 100.30 TL
CETROTIDE: 139.48 TL