Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun... Biz ilk kez başlayacağız inşallahBen 2 ci. Kez ❤
Daha embriyo falan yok ilk kez deneceğizValla size de hayirli olsun. Kactane embryon var
Hayırlı olsun benim 2ci kez transfer. Birinci denemeden daha embryo lar kaldi. Devam edecez. Enson nisanda transfer oldum. Pozitif oldu. 2 ay sona kalbi durdu kurtaj oldum. Malesef. Simdi 2ci denemem.Daha embriyo falan yok ilk kez deneceğiz
hayırlı olsun kardeşimBizde ilk kez deneyeceğiz bu ay tabi reglim gecikmezseAralık ayını bulmazsa
Sağol canım inşallah hepimiz için hayırlı uğurlu olsunHayırlı olsun benim 2ci kez transfer. Birinci denemeden daha embryo lar kaldi. Devam edecez. Enson nisanda transfer oldum. Pozitif oldu. 2 ay sona kalbi durdu kurtaj oldum. Malesef. Simdi 2ci denemem.
hayırlı olsun kardeşim
Amin canım inşallahBende yarin kontrole gidicem. Eger herşey yolunda derse. Yarin ilaç cizelgesinj verir transfer öncesi ilaçlar. Hayırlı olshn. Inşallah Rabbim nasip eder isteyen herkese
İstabulda'yız medikal Park hastanesinde başlayacağız inşallah,ne bilim anlat işte. Süreç nasıl işliyor, dedim ya hiç bir fikrim yok diye hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum karmakarışığım işteNerde tup bebek yaptırıyorsun hangi il hangi merkez
Ilk yumurta tedavisi. Igne ile yumurta cogaltip toplanıyor. Sonrasında embryo kactane olustu ddiye bekliorsun. Bu surecte bikac kez kontrole de gidiyorsun. Yumurta toplama agrisiz oluyo.İstabulda'yız medikal Park hastanesinde başlayacağız inşallah,ne bilim anlat işte. Süreç nasıl işliyor, dedim ya hiç bir fikrim yok diye hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum karmakarışığım işte
Ilk yumurta tedavisi. Igne ile yumurta cogaltip toplanıyor. Sonrasında embryo kactane olustu ddiye bekliorsun. Bu surecte bikac kez kontrole de gidiyorsun. Yumurta toplama agrisiz oluyo.
[/QUOT
Peki ilaç kullanıyor musun o süreçte