- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
Geçmiş olsun canım herşeyin hayırlısı inşallah bir dahaki aya tutunur bebeğinoss olmşm cnm ondan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım herşeyin hayırlısı inşallah bir dahaki aya tutunur bebeğinoss olmşm cnm ondan
inş cnm öbür ay artkGeçmiş olsun canım herşeyin hayırlısı inşallah bir dahaki aya tutunur bebeğin![]()
Yaşınız kaç acaba ?Benim yumurtalarım toplandı 18 tane ve 10 döllendi 5. Güne 6 tane kaldı 6 blastokist im donduruldu 1. Kalite dedi dr ilk adetimi oldum ikinci adetimin 2. Günü tekrar gidcem rahim hazırlama süreci baslıycak o da 15 20 gün arası sürüyormuş yani aralık ortası gibi transfer olcam inşallah, bu arada 1,5 yıllık evliyim bir negatif aşılamam var
Bende bugun basladim rabbim kucaklarimizi doldursunSelammmm tup bebek tedavıme basladım 18 yada 19 kasım da yumurta toplama işlemim var benım gıbı tedavide olanlar varmı ??
29 yaşındayımYaşınız kaç acaba ?
Bence moralini bozma ve tedaviye devam et. Yengem de tüp bebek tedavisi gördü ve sadece 1 yumurtası vardı. Döllendi ve tutundu şimdi kızı 8 yaşında. Allah nasip ettiyse olur.Merhabalar, ben de 29 yaşındayım. Geçen kasımda amh değerim 0,63 çıktı. Bütün doktorlar yaştan dolayı normal denememizi söylediler, biz de normal denemeye başladık. Haziran ayında amh tekrardan 1,08 çıktı; temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim. Eşimin de morfolojisi 4 çıktı diğer tüm değerleri de sınırda. Doktorlar hala normal deneyin dedi ama ben dayanamadığımdan bu ay tüp bebeğe başladık. İlk 12 folikülüm gözüktü ama dünkü muayenede sadece 3 tane büyüdüğünü, sağ yumurtalıgımdakilerin hiç büyümediğini, soldaki diğerlerinin de yüksek ihtimalle yetişemeyeceğini söylediler. Çok moralim bozuldu. Bu şekilde olan var mı aranızda?
Hey Allah'ım inanmayın onlara bende ebeyim, rahim ağzı geride durmasının sebebi idrara sıkışık olmaman. İdrara sıkışık ol bak nasıl öne geliyor. Doktorlar bilmezmiş. Nerden öğrendiyse onu. Dikkat edin doktorlar transfer ya da aşılama yapacaklarında idrara sıkışık gel derker. Sebebi bu işte. Olan varmış dedi bi arkadaş, olacağı varmış onunla bir alakası yok. Evet zor süreçler tüp bebek işleri ama el mahküm biz çaremizi arayacağız elbette. Ama herkes iyi niyetli değil maalesef. İnşaallah Rabbim yüzümüze gülerKızlar mrb bende bu ay başlayacaktım tüp bebek tedavisine aklımı karıştırdılar önce onu denemek istedim bi ebe kadına gittim bu arada 3.5 yıllık evliyim esimdede bendede sorun yok tüm tetkikler yapıldı sebepsiz infertilite teshisi kondu aşılama yaptık negatif neyse uzâtmiyayim konuyu bu ay tüp bebeğe karar verdik ama yakinlarim ebe kadinada gitmemi önerdi ve gittim muayene etti rahim ağzının yukarida olduğunu ve bunu doktorların fark edemiyecegini söyledi düzeltti rahim ağzını süt maydanoz buharına oturttu bel çekti faĺan velhasıl kelam kızım senin olur git dedi yüzden bu ay beklemedeyim olumsuz olursa bu ayda aralık gibi yaptiricam tüp bebek bu arada zeytin yağı incir küründe başladım bilgi veririm size dua edelim birbirimize kızlar artık herşeyden medet umar olduk rabbim yardımcımız olsun insaalh
3 yillik evliyim soru yok sebepsiz infertilite dedilince herseyden medet umar oldukHey Allah'ım inanmayın onlara bende ebeyim, rahim ağzı geride durmasının sebebi idrara sıkışık olmaman. İdrara sıkışık ol bak nasıl öne geliyor. Doktorlar bilmezmiş. Nerden öğrendiyse onu. Dikkat edin doktorlar transfer ya da aşılama yapacaklarında idrara sıkışık gel derker. Sebebi bu işte. Olan varmış dedi bi arkadaş, olacağı varmış onunla bir alakası yok. Evet zor süreçler tüp bebek işleri ama el mahküm biz çaremizi arayacağız elbette. Ama herkes iyi niyetli değil maalesef. İnşaallah Rabbim yüzümüze güler
arkadaşlar hepinize Allah yardım etsin. 2016 yılında tüp bebek süreci geçirdim. sorusu olan, yardıma ihtiyacı olan kim olursa her zaman yardımcı olurum. Allah gönlünüze göre versin
Haklısın, etrafta çok fırsatçı var dikkat etmek lazım3 yillik evliyim soru yok sebepsiz infertilite dedilince herseyden medet umar olduk![]()