2019 KASIM'DA TÜP BEBEK

Canım ben 3 yıllık evliyim yaş 35 sebepsiz infertilite tüp bebek tedavisine başlıycam önümüzdeki ay bilgi verirsen sevinirim süreç hakkında nelere dikkat etmem gerek ek kullandığın birşeyler varmıydı
sevgili dostum inan herkese kulak açıp herkesten medet umma. herkesin tedavisi farklı farklıdır ve doktoruna güven. benimkisi sebepsiz infertilite değildi, o yüzden ne yapman gerekir tam bilemiyorum. başka sormak istediğin bir şey olursa seve seve

Merhaba kızlar 🌸🌸 ben de bugün yumurta toplama operasyonu geçirdim arkadaşlar. Çok ağrıyor karnım. Ama yine de iyiyim. Küçük abdestimde az bir kanama vardı. Monodoks ve crinone jel kullandım. Allah nasip ederse Perşembe transfer işlemi olacak🧿

Merhabalar, bende 5. Gün embriyosu transferi oldum. Bugün 5. Günüm. İki gündür nedense bir bel ve kasık ağrısı var bende. Aşılama yaptırdığım böyle bir ağrım oldu adet olmuştum:KK42: öyle olur diye ödüm kopuyor. Var mı benim gibi olup olumlu sonuç alan? Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim inşallah:dua:
Merhaba canım benim de 5.günüm hiç belirti yok sadece arada bir sıcak el ve ayaklarım oluyor. Çok hafif bel ağrisi var.
Yaş kaç kaçıncı gün embriyo kaç tane oldun? Kan test günüm 23 kasım cumartesi

Merhaba canım benim de 5.günüm hiç belirti yok sadece arada bir sıcak el ve ayaklarım oluyor. Çok hafif bel ağrisi var.
Yaş kaç kaçıncı gün embriyo kaç tane oldun? Kan test günüm 23 kasım cumartesi
5. Gün embriyosu benim yaşım 30 25inde inşaallah bende kan tahlilinde baktıracağım. Bide aşırı yoruluyorum, ilaçlardan sanırım. Progestan beni çok etkiliyor.

Benm bugun 8.günüm kan yaptırdım kanda çıkmadı fakat idrarda çok silik çıktı.. doktor ısrarla 12. Gün birdaha kan yaptırmamı istiyor moralim çok bozuldu kafam karıştı napıcamı bilmiyorum

Benm bugun 8.günüm kan yaptırdım kanda çıkmadı fakat idrarda çok silik çıktı.. doktor ısrarla 12. Gün birdaha kan yaptırmamı istiyor moralim çok bozuldu kafam karıştı napıcamı bilmiyorum
Merhaba, hakkında hayırlısı olsun inşallah. Çok düşünmemeye çalış. Gebe isen şuan ki moral bozukluğun etkilemesin. Taze embriyo muydu senin?

Bende pco luyum kasımın 1 inde iğnelere başladık ama yumurtalarım gelişmedi doktor tekrar doğum kontrol hapına başlattı ayın 29 unda tekrar gidip iğneleri alıcaz doktor beni iğnelerde 100 ml den başlatmıştı siz kaç ml kullandınız

Merhaba, hakkında hayırlısı olsun inşallah. Çok düşünmemeye çalış. Gebe isen şuan ki moral bozukluğun etkilemesin. Taze embriyo muydu senin?
Düşünmemek elde değil ama şimdi idrar yaptım bu sefer çıkmadı sanırım yok artık emnm..Hayır dondurulmuştu

Düşünmemek elde değil ama şimdi idrar yaptım bu sefer çıkmadı sanırım yok artık emnm..Hayır dondurulmuştu
Benimde dondurulmuş embriyo, bende evde olsaydım kocamı kandırıp bir şekilde aldırırdım idrar testini. Annemin yanındayım düşünmeme bile izin vermiyor. Başka şeylerle ilgileniyorum zaten kafam dağılıyor aslında telefonu da uzaklaştırmıştı benden. Bunaldığımı görünce onu en azından bıraktı. Yani beklemesi de sonucun negatif olması da çok zor. Sen yine de kan tahlilini yap canım. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın. Süreçlerimiz aynı. Burası teselli yerimiz olsun. Yeğise kapılmak yok. Rabbim çabalarımızı görüyor.

Merhaba kızlar bugün transferin 4 günü. Ara ara ıslaklık sizdede oluyormu crinone jelden mi oluyor bilemedim. Çok korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba kızlar bugün transferin 4 günü. Ara ara ıslaklık sizdede oluyormu crinone jelden mi oluyor bilemedim. Çok korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Jelden de oluyor ben bu transferde jel kullanmıyorum progestan kullanıyorum yine de ıslaklık oluyor. Normal yani korkmayın ☺️ Hatta jel renk değiştirip dışarı bile geliyor peynir şeklinde. ilk denemenizmi

Arkadaşlar benim transferin 10. Günü. Tahlil vermem gereken gün işe gideceğim, bir sonraki güne kaldı kan testi. Acaba idrarda baksam çıkar mı?

Arkadaşlar benim transferin 10. Günü. Tahlil vermem gereken gün işe gideceğim, bir sonraki güne kaldı kan testi. Acaba idrarda baksam çıkar mı?
Çıkar büyük ihtimal ama idrar testi ne kadar dogru sonuç verir,tartisilir.

Back
X