2019 KASIM'DA TÜP BEBEK

Merhaba kızlar
9 yıllık evliyim ve 36 yaşına girdim 1 dondurulmuş 4 denemem mevcut son 2. Denemde 5+3 günlük düşük yaptım emrio genetiğinde12. Kromozomda sorun olduğu tespit edildi son transferim 5 kasım da yapıldı 19 kasım kan testi istendi 18 kasım akşamı dayanamayıp hcg testi yaptırdım acilde 80.8 çıktı 19 kasımda 14.30 gibi tekrar test yaptıdım değerim 122.2 çıktı şuan tabi sevinemiyorum yine düşük olacak diye yarın tekrar kan testi yaptıracağım umarım değerim normal seyrinde devam eder. Sırt ağrım çok ve karnım kasıklarım aralıklarla ağrıyor. 26 kasım da randevum var eğe Üniversitesi hastanesinde tedavi görüyorum umarım herşey gönlümüzce olur.

Merhaba kızlar
9 yıllık evliyim ve 36 yaşına girdim 1 dondurulmuş 4 denemem mevcut son 2. Denemde 5+3 günlük düşük yaptım emrio genetiğinde12. Kromozomda sorun olduğu tespit edildi son transferim 5 kasım da yapıldı 19 kasım kan testi istendi 18 kasım akşamı dayanamayıp hcg testi yaptırdım acilde 80.8 çıktı 19 kasımda 14.30 gibi tekrar test yaptıdım değerim 122.2 çıktı şuan tabi sevinemiyorum yine düşük olacak diye yarın tekrar kan testi yaptıracağım umarım değerim normal seyrinde devam eder. Sırt ağrım çok ve karnım kasıklarım aralıklarla ağrıyor. 26 kasım da randevum var eğe Üniversitesi hastanesinde tedavi görüyorum umarım herşey gönlümüzce olur.
Gözün aydın canım. Insallah kan değerin yükselerek devam eder ve saglikla kucagina alirsin yavrunu. Endiselenmemeye çalış, unutma,o seni hissesiyor ve duygularinla ona güç vermelisin.

35 yaş mı olması gerekiyor yasal olmadı için?
Hiçbir fikrim yok açıkçası önceden 1 den fazla embriyo koyuyorlarmış ama Artık 40 yaşın üstüne yapıyorlar yaştan dolayı ben 24 yaşındayım ilk defa tüp bebek yaptırıyorum bakalım hayırlısı hakkımızda

Kizlar tup bebek merkezinden aradilar 13 yumurtam toplanmisti 7 tanesine islem yapilmis ve 3 tqnesi dollenmis soktayim boyle beklemiyordum az geldi bana

Kizlar tup bebek merkezinden aradilar 13 yumurtam toplanmisti 7 tanesine islem yapilmis ve 3 tqnesi dollenmis soktayim boyle beklemiyordum az geldi bana
Canım benimde 17 tane toplamışlardı 9una işlem yapıldı 4ü gelişti. Bende senin gibi şaşırmıştım. Ama öyle oluyormuş.

Merhaba kızlar 🌸🌸 ben de bugün yumurta toplama operasyonu geçirdim arkadaşlar. Çok ağrıyor karnım. Ama yine de iyiyim. Küçük abdestimde az bir kanama vardı. Monodoks ve crinone jel kullandım. Allah nasip ederse Perşembe transfer işlemi olacak🧿
Kac yumurtaniz gelisti peki? Umarim her sey ylundadir ve bebeginiz sizinledir.

Arkadaslar tup bebek ilacları var elimde,benimki olmadı,belki başkasına şifa olur,sadece ihtiyacı olanlar yazsın.ücretsiz

Kac yumurtaniz gelisti peki? Umarim her sey ylundadir ve bebeginiz sizinledir.
Umarım inşallah 🤲🏼 Canım 4 yumurtam alındı 😊 biz 2 sini koydurup diğer ikisini donduracaktık. Transfer günü Embriyolardan ikisinin gelişimi çok iyi A kalite grade1 , diğer ikisi gelişimi yavaş dediler grade2 sınıfında ve onları donduramayız dediler. Biz de 2sini koydurduk Allah’ın izniyle🤲🏼🙏🏼

Arkadaşlar idrarda bakmayacağım dedim ama dayandım bi test yaptım. Ama ikinci çizgi çok soluk çıktı. Ben anlamadım olumlu mu olumsuz mu? Daha önce böyle bir şey ile karşılaştınız mı? Resmi aşağıya bırakıyorum

Eklentiler

• IMG_20191124_162228.webp
    IMG_20191124_162228.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 34
Arkadaşlar idrarda bakmayacağım dedim ama dayandım bi test yaptım. Ama ikinci çizgi çok soluk çıktı. Ben anlamadım olumlu mu olumsuz mu? Daha önce böyle bir şey ile karşılaştınız mı? Resmi aşağıya bırakıyorum
Hayırlı olsun,rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗

Back
X