2019 KASIM'DA TÜP BEBEK

Allah'ım inşaallah bana umut verdiniz. Rabbim hepinize fazlasıyla nasip etsin inşallah. En erken zamanda umutlarınız bitmeden hayırlısı ile herkese nasip etsin. İnşaallah dediğiniz gibidir.
Kan testini görmeden kesin diyemiyoruz malesef hiçbirimiz. Ama kan testine kadar moralinizi yüksek tutmanız için güzel bir gösterge bence. Benim 2.çizgi çıkmadı mesela ve yarin kan testi günüm. Hepimiz için hayırlısı olsun diyelim. Yaradanın vardır bi bildiği. Olumlu yada olumsuz olsa da🤲🍀

Kan testini görmeden kesin diyemiyoruz malesef hiçbirimiz. Ama kan testine kadar moralinizi yüksek tutmanız için güzel bir gösterge bence. Benim 2.çizgi çıkmadı mesela ve yarin kan testi günüm. Hepimiz için hayırlısı olsun diyelim. Yaradanın vardır bi bildiği. Olumlu yada olumsuz olsa da🤲🍀
Amin inşallah benim de yarın kan testi günüm ama işte meraktan dayanamadım. Gerçi kan testini görmeden hala emin olamıyorum. Eşime de yaptığım idrar testi bir şey ifade etmedi. Kandan sonra sevinelim dedi. Bende bir umut yazdım işte buraya. İnşaallah seninde benimde herkesinde yüzünü güldürür Rabbim.

Benimde perşembe günü test günüm ama idrarda negatif çıktı ve 6ci gun kanda negatif cikti, O yuzden heycan kalmadı. Perşembe gunu test günüm. Hadi bakalım görecez herşeyin hayırlısı bakalım

Kızlar doktordan yeni geldim kese çok küçük dediler 😔
Beta hcg değerim
22 Kasım 593.1
26 kasım 1591
Lütfen 🙏 bilgi verin içim rahatlasın mı endişe mi edeyim 😔😔

Back
X