- 3 Ağustos 2018
- 175
- 416
- 103
Maşallah sizeGebe miyim yani gerçekten![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah sizeGebe miyim yani gerçekten![]()
Allah'ım inşaallah bana umut verdiniz. Rabbim hepinize fazlasıyla nasip etsin inşallah. En erken zamanda umutlarınız bitmeden hayırlısı ile herkese nasip etsin. İnşaallah dediğiniz gibidir.Maşallah size![]()
Kan testini görmeden kesin diyemiyoruz malesef hiçbirimiz. Ama kan testine kadar moralinizi yüksek tutmanız için güzel bir gösterge bence. Benim 2.çizgi çıkmadı mesela ve yarin kan testi günüm. Hepimiz için hayırlısı olsun diyelim. Yaradanın vardır bi bildiği. Olumlu yada olumsuz olsa daAllah'ım inşaallah bana umut verdiniz. Rabbim hepinize fazlasıyla nasip etsin inşallah. En erken zamanda umutlarınız bitmeden hayırlısı ile herkese nasip etsin. İnşaallah dediğiniz gibidir.
Amin inşallah benim de yarın kan testi günüm ama işte meraktan dayanamadım. Gerçi kan testini görmeden hala emin olamıyorum. Eşime de yaptığım idrar testi bir şey ifade etmedi. Kandan sonra sevinelim dedi. Bende bir umut yazdım işte buraya. İnşaallah seninde benimde herkesinde yüzünü güldürür Rabbim.Kan testini görmeden kesin diyemiyoruz malesef hiçbirimiz. Ama kan testine kadar moralinizi yüksek tutmanız için güzel bir gösterge bence. Benim 2.çizgi çıkmadı mesela ve yarin kan testi günüm. Hepimiz için hayırlısı olsun diyelim. Yaradanın vardır bi bildiği. Olumlu yada olumsuz olsa da❤
Merhabalar, doktorum Prof. Dr. Erkut Attar'dı, çok şükür olumlu oldu, kendisinden çok memnun kalmıştımDoktorunuz kimdi tedavi olumlumu oldu?
Arkadaşlar benim kan sonuçlarım negatif çıktı. Allah size kolaylık versin
İlk deneme tatlım hayırlısıyla olumlu sonuçlanır inşallahKaçıncı deneme canım? Benim ilk taze transfer olmadı maalesef, şimdi dondurulmuş deniyorum başka da kalmadı![]()
Türkiyede 35 yaş üstü 2 tane yerleştirilebiliyprben yurtdışındayım burda yapmıyorlar sadece tek embriyo yerleştiriyorlar çoğul gebelik olmasın diye
Değilmişim canım, halk sağlığı laboratuvarı yanılmıyorsa değilim. Eşim yarın kendi hastanemizde baktırırız. Dedi ama bence sonuç belliHayırlı olsun bence hamilesin canım![]()
Kaçıncı gün test yaptınArkadaşlar benim kan sonuçlarım negatif çıktı. Allah size kolaylık versin
12. Gün canımKaçıncı gün test yaptın
Gayet güzel değerlerin canım merak etmeKızlar doktordan yeni geldim kese çok küçük dediler
Beta hcg değerim
22 Kasım 593.1
26 kasım 1591
Lütfenbilgi verin içim rahatlasın mı endişe mi edeyim
![]()
İnşallah dua edin lütfenGayet güzel değerlerin canım merak etme
22 kasım ilk değerin transfer gün harıc kaçıncı gün?İnşallah dua edin lütfen4. Denemem 1 kayıp var bu tutsun inşallah
![]()