Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh oh maşallahBugün yumurtalarımı topladılar 17 tane yumurtam olmuş 15 tanesini döllemişlerPazartesi günü transfer olacak bakalım dua edin kızlar inşallah benim de bir bebeğim olur
![]()
İnşallahOh oh maşallahbol bol olur sağlıkla olur inşallah canım
♥
Bende tüp bebek tedavisindeyim darısı bana inşallah canım benimde bolca olur insallahOh oh maşallahbol bol olur sağlıkla olur inşallah canım
♥
Canim naptin transfer oldumuİnşallahanestezi olmadan aldılar bide canım çok yandı ama sonucu güzel olur inşallah çektiğime değer
Benim 7 yumurtam toplanmış 6 si döllenmiş ya yarın yada cumartesi transfer bakalım hayirlisiİnşallahanestezi olmadan aldılar bide canım çok yandı ama sonucu güzel olur inşallah çektiğime değer
Canım ne yaptın transfer oldun muBenim 7 yumurtam toplanmış 6 si döllenmiş ya yarın yada cumartesi transfer bakalım hayirlisi![]()
Evet cnim oldu 4. Gün bugün ama inşallah bana tutunurlar transferin ertesi gün çok hasta oldum ateş 39 ları geçti boğaz enfeksiyonu doktorum bu istemediğimiz birşey dedi antibiyotik tedavisine başladım 2 gündür çok üzgünüm ama herşey de nasiptir diyorum rabbime dua ediyorum başkada elden birşey gelmiyorCanım ne yaptın transfer oldun mu
Antibiyotik miEvet cnim oldu 4. Gün bugün ama inşallah bana tutunurlar transferin ertesi gün çok hasta oldum ateş 39 ları geçti boğaz enfeksiyonu doktorum bu istemediğimiz birşey dedi antibiyotik tedavisine başladım 2 gündür çok üzgünüm ama herşey de nasiptir diyorum rabbime dua ediyorum başkada elden birşey gelmiyor
Doktor hamileymişim gibi ona göre ilaç verdi nasip bundan sonrasıAntibiyotik miçok geçmiş olsun canım ya nasıl oldu öyle o zaman bebek tutunmaz belki ağır ilaçlar alıyorsan ama nasip meselesi senin sağlığın daha önemli sen iyi ol ki bebiş de iyi olsun benimde malum geçen ay transfer olmadı klinik kullanılamaz haldeydi ki iyiki de öyle oldu iyi değildim çünkü herşeyin hayırlısı
Nasip inşallah canım benim bebişin sana tutunsun da bana da umut olDoktor hamileymişim gibi ona göre ilaç verdi nasip bundan sonrası![]()
Inşallah canım senin transfer ne zaman olacakNasip inşallah canım benim bebişin sana tutunsun da bana da umut ol![]()
Ben transferi bekliyorum ayın 13 ünde arayıp transfer günü belli olacak 5 tane 6. Gün embriyom varInşallah canım senin transfer ne zaman olacak
Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar 3. Gün embriyosu olup kalp atışını duyan var mııııı??
Geçen hafta hastaneye gittiğimde orada 5+4 günlük dedi biz de bugün başka doktora kalp atışını dinlemek için gittik çünkü 6+4 olduğunu düşündük doktor 5 haftalık görünüyor dedi kafam çok karıştı böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Sanırım Antalya da yaşıyorsunuz tüp bebek denemenizi nerede yapmıştınız. Ben ilkini gelecek tüp bebekte yaptım negatif oldu. 2. İçin başka merkeze mi gitsem diye düşünüyorum sizden fikir almak istedim.Arkadaslar tup bebek ilacları var elimde,benimki olmadı,belki başkasına şifa olur,sadece ihtiyacı olanlar yazsın.ücretsiz