- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Hastanede kalp atisini duyunca saglik ocagina gidip ebelere kayit olusturuyorsun.Günaydın kızlar bana da doktor b12 hapı verdi folik asit yanına aslında eskiklik yok değerlerim normal ama et tüketmediğim için 5.hafta itibari ile kullanıyorum şimdi sizler böyle yazınca kafam karıştı.
Ayrıca sağlık ocağına gebelik kaydını ne zaman oluşturdunuz ?
Canim daha onceki mesajlarina baktimda henuz hic doktora gitmemissin ikiz ihtimalin nasil var pekiMerhaba ne kadarliķken öğrendin ikiz olduğunu ikinci bir kese mi var yoksa aynı kese mi? çok soru sordum ama bende de ikiz ihtimali var merak ediyorum
Canim benimkisi de zor görünüyor baya saklanıyor rahim ters dedi bana doktor, arkada oluyormus ondan zor görünüyor dedi bana, belki seninkisi farklı bir durumdur yine de gittiğinde sor benceKızlar benim bebis 7 haftalik ama rahim alt kisminda saklanıyor cok korkuttu 2 haftadır beni ne zaman gitsem 5 dakikadan önce görünmüyor dün doktor emin misin bebegini gördüğüne dedi bebek yok dedi ödüm koptu megerse alt kisimlardaymis
Canim ilk defa duydum bunu kural gibi birşey mi buArkadaslar belki bilmeyenler vardir
Kalp atislarini duyunca saglik ocagina gebelik kaydi yaptiriyoruz bilmeyen veya yaptirmayan varsa hatirlatayim
Ayni ben..sabah bulanti gelveriyor aksama dogru 5 aylik bir karin..İşte bu benbir de baskına gelir gibi aniden gelen bulantılar var akşama doğru da kendini beş aylık zanneden bir adet göbüş
Benimde d vitaminim dusuk cikti bende minicij bir hap kullaniyorum. D vitamini hamilelikte cok onemli bi vitaminmis bence herkes baktirsin yaz aylarindayiz ama d vitamini bi cok insanda problemBen folik asit olarak folidoce kullanıyorum bir de ayrıca d vitaminim düşük çıktığı için damla şeklinde d vitamini kullanıyorum canım
Canım bizde Erciş’te oturuyoruz bende çok bilmiyorum ama arkadaşlarımın tavsiyeleri doğrultusunda lokman hekim hastanesinde ya Yasemin hanıma ya da Gülsüm Feyza hanıma gideceğim ikisine iyi diyorlarKızlar bir de eşimin tayini dolayısı ile Van’a taşındık bu hafta, Van’da oturan bilen birilerinden doktor tavsiyesi istiyorum, hiç bilmiyorum burayı ve doktorları
Suan benımde oyle bılıomusun bende teredutteyım ve benım kntrolume 1 aya yakın var daha ne olcaksa inşallah senın de benımde bebıslerde bır sıkıntı yoktrYa kızlar benim bulantım ve ağzımdaki o iğrwnç tat bir anda kesildiyarın kontrolüm var tabii ki merak esiyorum bu gün 7. Haftayı bitirdik. Bu kadar ani olmasına şaşırdım
Haftan geldiginde vitaminini ve kan damlani vericekler duzenli kontrolunu ve takibini yapacaklarCanim ilk defa duydum bunu kural gibi birşey mi bu
Bana da sağlık ocağında tahlil yaptırınca folbiol vermişlerdi dr çok ağır yarisi idrarla atılıyor zaten atılmazsa zararı olabilir dedi.folattro verdiBen de gebelikten önce folbiol başlamıştım ve devam ediyordum kullanmaya. Pazartesi günü doktora gittiğimde decavit verdi. Burada yazılanlar da kafamı karıştırdı kullansam mı kullanmasam mı bilemedim
14. Haftadan önce bildirilmazse cezası var dedi bana dr.Canim ilk defa duydum bunu kural gibi birşey mi bu
Nasıl vuruluyorsun böyle yatakta sırtına yastık daya oturur pozisyonda ayakları uzat önce kolanyalı pamukla vucağın yeri temizle sonra iğneyi yavaşça vur vurduktan sonra kolanyalu pamukla üstünde biraz dur ama ovalama morarır ovalarsanBenimde ilk başlarda olmuyordu ama son birkaç gündür çok fena morardı göbeğim vuracak yer bulamıyorum nerdeyse
gunaydıınn herkeste olan mide problemi bende de var ve her sey kokuyooo ama kusmam yok allaha sukur su hareketler başlasa da ıcımız rahatlasa bende de her an bir sey olcak korkusu var aşırı akıntım var her seferınde kanmı dıye bakmaktan yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?