Benimde göğüslerim kocaman oldu yaa sanki içinde taş var sütyen ipleri bile kaldırmıyo artık :)))Kızlar bazen bulantı dışında hiç bir şey yokmuş gibi oluyormu? Hani ağrı sızı falan olmadığı. Birde bir ağırlık var sanki kasıklarımda
Korkma canım bişey olmaz Allahın izniyle akıntı çok normal.gunaydıınn herkeste olan mide problemi bende de var ve her sey kokuyooo ama kusmam yok allaha sukur su hareketler başlasa da ıcımız rahatlasa bende de her an bir sey olcak korkusu var aşırı akıntım var her seferınde kanmı dıye bakmaktan yoruldum
Sorma benimkinde öyle birde ağrıyor, ayrıc emziyorum ben o acıylaBenimde göğüslerim kocaman oldu yaa sanki içinde taş var sütyen ipleri bile kaldırmıyo artık :)))
Kalp atışını duyduktan sonra bildirdim canm sağ.oc.naGünaydın kızlar bana da doktor b12 hapı verdi folik asit yanına aslında eskiklik yok değerlerim normal ama et tüketmediğim için 5.hafta itibari ile kullanıyorum şimdi sizler böyle yazınca kafam karıştı.
Ayrıca sağlık ocağına gebelik kaydını ne zaman oluşturdunuz ?
Bende ilk zamanlar oluyordu artık olmuyor.. içini ferah tut hergün bi belirti beklemeye odaklama kendiniSorma benimkinde öyle birde ağrıyor, ayrıc emziyorum ben o acıylaŞu kasıklarımda bazen hiç ağrı sızı olmuyor normal gibi sende de oluyormu? Korkuyorum ya
Yolk sac varsa bebekte vardır zaten canımKizlar bugün ilk kontrolume gittim keseyi gördük yolk sac kesesini gördük su anlik doktor hersey yolunda dedi ćok sukur sadece folik asite devam etmemi soyledi 1 hafta sonra tekrar cagirdi kalp atislari icin
10 aylık olmasına 8 gün kaldı, biraz acale ettik sanırım bizBende ilk zamanlar oluyordu artık olmuyor.. içini ferah tut hergün bi belirti beklemeye odaklama kendini
Kaç aylık bebeğin canım emzirdiğin
Bende yarın gideceğim bir evham bir stres aldı ki sormaYolk sac varsa bebekte vardır zaten canım
. Hadi gözün aydın inşallah pıt pıt sesinide duyarsın.
Hemen ılık limonlu su iç içine birazda bal koy, gün içinde bir kaç kez yap bunu akşama birşeyin kalmaz.Ben galiba nezle oldum hem burnum akıyo hem gözlerimden yaş geliyo.
Gözün aydın canın.Kizlar bugün ilk kontrolume gittim keseyi gördük yolk sac kesesini gördük su anlik doktor hersey yolunda dedi ćok sukur sadece folik asite devam etmemi soyledi 1 hafta sonra tekrar cagirdi kalp atislari icin
Biraz değil baya acele etmişsiniz canım yaa.. benimde oğlum 28 aylık biz bile erkenmi oldu acaba diye düşünüyorduk ama bizimkinin herşeyi tamam tuvalet alışkanlığı beslenmesi konuşması falan.. inşallah çok zorlanmazsın senin yaşın kaç10 aylık olmasına 8 gün kaldı, biraz acale ettik sanırım bizsenin de bebeğin vardı dimi? Çok halsizlik var. Elimden geldiğince ilgileniyorum ama bazen hiçbirşey yapmadan uyumak istiyorum. İlk üç ay bu oluyor sonra normale dönüyor.
Yapayım hemen sağol canımHemen ılık limonlu su iç içine birazda bal koy, gün içinde bir kaç kez yap bunu akşama birşeyin kalmaz.
Ben de bu salı duydum miniğimin pıtpıtlarını çok şükür ve videoya da aldı eşim açıp açıp izliyorumYolk sac varsa bebekte vardır zaten canım
. Hadi gözün aydın inşallah pıt pıt sesinide duyarsın.
Allah iyiliğini versinBen de bu salı duydum miniğimin pıtpıtlarını çok şükür ve videoya da aldı eşim açıp açıp izliyorumyalnız ben ilk kendi kalp atışım sandım tam doktora soracaktım bu benim mi bebeğin mi kalbi diye video çekiyor diye sustum iyiki susmuşum
Tuvaletı ne zaman oğrettinizBiraz değil baya acele etmişsiniz canım yaa.. benimde oğlum 28 aylık biz bile erkenmi oldu acaba diye düşünüyorduk ama bizimkinin herşeyi tamam tuvalet alışkanlığı beslenmesi konuşması falan.. inşallah çok zorlanmazsın senin yaşın kaç
19 aylıkken öğrendi canm..Tuvaletı ne zaman oğrettiniz
30 a girdim canım, eşim benden 8 yaş büyük oda acele etti, şükürler olsun ama hiç acaba demedim. Birlikte büyürler :) maşallah seninkine delikanlı olmuş o artık annesi :)Biraz değil baya acele etmişsiniz canım yaa.. benimde oğlum 28 aylık biz bile erkenmi oldu acaba diye düşünüyorduk ama bizimkinin herşeyi tamam tuvalet alışkanlığı beslenmesi konuşması falan.. inşallah çok zorlanmazsın senin yaşın kaç
Şifa olsun canımYapayım hemen sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?