2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

30 a girdim canım, eşim benden 8 yaş büyük oda acele etti, şükürler olsun ama hiç acaba demedim. Birlikte büyürler :) maşallah seninkine delikanlı olmuş o artık annesi :)
Tabiki canım veren Allaha bin şükür.. bizimk delikanlı ama bana kimseyi yaklaştırmıyo bizde düşünüyoruz kara kara annem benim diyo biri yaklaşsa bana.. vallahi babasıyla sohbet bile edemiyoruz doğru dürüst. Bakalım nasıl alışcak.

Gözün Aydın canım

Zaten sonra onu düşündüm ilk olacak Allah nasip ederse senin ilk mi canim
Yok canım benim 1 oğlum var 2.5 yaşında. ama bizde senin gibiydik oğlumuzda kalp atışları ultrason görüntüleri var flaş bellekte 9 ayın.. bunda yapmadık hiç bikaç tane kaydedeyim bari bende ilerde sorar falan :)

Maşşalah bnde suan öğretmeye calısıorum ama hiç sabrım yok ya çok snrlenıorum aslnda bı ara öğrendı gbydı sagolsun etrafmdakıler karsınca duzen bozldu bendede heves kalmadı

Canim bence hic acele etme. Bebek hazir olunca 1 gunde ogreniyor zaten. Ben erken ogrettim cok pisman oldum. Kendinin istemesini bekleyince cok daha kolay ve zahmetsiz oluyor, kacak sayisi da minimuma iniyor.

Maşşalah bnde suan öğretmeye calısıorum ama hiç sabrım yok ya çok snrlenıorum aslnda bı ara öğrendı gbydı sagolsun etrafmdakıler karsınca duzen bozldu bendede heves kalmadıo
Canm ben çok sabırlıydım.. hiç kızmıycaksın hep tatlı dille söyle anlatarak yaptır bak pantolunun kirlenir giyemezsin yatağına işersen yatağın pis olur falan filan
Benim oğlum salonun ortasına kakasını yaptı otobüste üzerimemi işemedi neler yapmadıki 1 hafta içerisinde herkes hayret ediyordu benim sinirlenmememe ama ben hiç kızmadım sabırla öğrettim şimdi kendi gidip tuvaletini yapıyor.. bide alıştırırken tam alıştır bıraktırırsan çocuğun dengesini bozarsın bi 15 gün yeterli inan.

Sagol canim taşındım hallettim anca gelebildim foruma okudum sen de dikkat et kendine kuzum sanırım keseyi görmüştün darısı kalp atışına insallah
Allah razı olsun canım. Yarın gidiyorum kalp atışı için sorma benim kalbim yerinden oynayacak. Hayırlı olsun yeni eviniz

Benimki de bana çok düşkün, sanırım erkek çocukları böyle oluyor seninkinin aklı erer artık acaba gel kardeşine ve sana ciciler seçelim diye herşeye dahil etsen bir nebze rahatlarmı? Karnını açıp (karnın büyüyünce) sevelim kardeşini gel desen?

Selam kızlar maşallah bebişlerini görenler kalp atışını duyanlar var darısı bana inşallah
Haftaya Salı doktora gitmeye karar verdik şuna yine iyi bir doktor arayışındayız
Mardin de yeniyiz ve bu gideceğimiz 3. Dr olacak umarım buluruz..
Mide bulantılarım hala devam ediyor onu da soracam gidince

İlk hamileliğimde Doğumdan sonra leş gibi ter kokuyordum kimseye yanaşmak istemiyordum. Günde iki kez duş alıyordum koltuk aşto deodorantı falan dişe yaramıyordu. Bunda çok erken başladı. Şimdiden leş gibi ter konuyorum. Normal hayatımda hiç böyle kokmam. Bu hormonlarla ilgili olsa gerek. Allahtan yanımda yöremde kocam yok

Canım bizde Erciş’te oturuyoruz bende çok bilmiyorum ama arkadaşlarımın tavsiyeleri doğrultusunda lokman hekim hastanesinde ya Yasemin hanıma ya da Gülsüm Feyza hanıma gideceğim ikisine iyi diyorlar
Biz de esimle Patnos'ta görev yapıyoruz. Su an izindeyim ama gecen sene riskli gebelik olup Van'da dogum yapan 2 arkadaşımız var. Memnunlardi doktorlarindan. Sanirim yüzüncü yil universitesindeydi hocalar. Onlardan kendim icin de bilgi alip en kisa sürede burada paylasayim insallah.

Canim o yas donemiyle ilgili benim oglumda kucukken babasiyla konussak gelir ortamiza otururdu ya da bizi farkli koltuklara oturtmaya calisirdi hepsi zamanla geciyo

Son düzenleme:
Canım şimdi değilde doğuma iki ay kala falan o dediklerini yapıcaz inşallah.. birde çok çok kıskanç yani inşallah çok etkilenmez ilk torun birde ilgi alaka hep onun üstündeydi bakalım bizlerde merak ediyoruz doğumdan sonra neler olacağını.. olmazsa pedagogtan yardım alırız.. zaten ilk 1 yıl zor oluyormuş sonrası kolaylık.. seninkininde aklı erecek doğuma kadar işimiz zor Allah yardımcımız olsun.. ilk zamanları zorluk sonrası çok güzel olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…