- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
Canım ben 7-8. Haftada baya bi yol yaptım taaa kışın ayarlayıp kayıtyaptırıp ücretini ödediğimiz için iptal edemedim İtalya ya gittim baya bi uçak yolculuğu ve kara yolculuğu yaptım ama gitmeden doktora sordum o gönlü rahatlığıyla git dediği için gittim ama tabi çok yorucu ve stresli oldu bişey oldu olacak diye ama çok şükür bi sıkıntı yaşamadım
Paylaşırsan sevinirim canim haber bekliyorum senden deBiz de esimle Patnos'ta görev yapıyoruz. Su an izindeyim ama gecen sene riskli gebelik olup Van'da dogum yapan 2 arkadaşımız var. Memnunlardi doktorlarindan. Sanirim yüzüncü yil universitesindeydi hocalar. Onlardan kendim icin de bilgi alip en kisa sürede burada paylasayim insallah.
Allah size yardım etmiş size,hiç bir zaman sorun olmasın inşallah. Bende öyleyim ya bıraksan hep uyusam, wc zor kalkıyorum bazen. Dün bir kaç çeşit yemek yaptım diye zor attım kendimi koltuğa, ilk üç ay geçsede rahatlasak iyice hayırlısıylaKimse de gelemedi yardıma ne annem ne kayınvalidem ikisinin de misafirlerine denk geldi eşimle tek başımıza halletmek zorunda kaldık çok yoruldum ama yerleşmeyi bitirince gideyim doktora demiştim öyle yaptım şükür bi sorun olmadı halsizlik ve sürekli uyku isteği var cabuk yoruluyorum bi yemeği yapana kadar sırtım agriyor sanki tas taşıyorum sen de mi öylesin
AminnnnAaaa çok sevindim yaa bak adaş çıktı bizimkiler.. amin inşallah adlarıyla büyüsünler.
Valla aynen gülünecek haline ağlamışsın..
Bide Oğlumda çok aşeriyordum bunda canım hiçbişey istemiyo yaa.. şu günler geçsede aşersem.
yaa göbegı çıkan varmı benim baya göbeğim cıktı
Kız ne göbeği 1.5 aylık bebekte :))))
İnsallah canim benim en güzel zamanları diyorlar ikinci üç aylık döneme bakalım henüz yaşamadım insallah herşey çok güzel olur yavrucaklarimizi sağ salım kucagimiza alırızAllah size yardım etmiş size,hiç bir zaman sorun olmasın inşallah. Bende öyleyim ya bıraksan hep uyusam, wc zor kalkıyorum bazen. Dün bir kaç çeşit yemek yaptım diye zor attım kendimi koltuğa, ilk üç ay geçsede rahatlasak iyice hayırlısıyla
1 ay sonraya çağırdı zaten o zaman 2 li test yapılacakKızlar kalp atışından sonra ne zaman çağırıyor doktor, rutin kontrollere geleceksin gibi bisey dedi de ben o an kalp atışının Sevincinden ne zaman geleyim diye sormayı unuttum
Evet gerçekten öyle 3 aydan sonra en güzel zamanlar ama her anı güzel hamileliğin. O zamanlar artık hareketlerini anlıyorsun endişelerin azalıyor :) ( anne evhamı hiç geçmez deİnsallah canim benim en güzel zamanları diyorlar ikinci üç aylık döneme bakalım henüz yaşamadım insallah herşey çok güzel olur yavrucaklarimizi sağ salım kucagimiza alırız
Benim de oğlumda hep et istedi canım valla yediğim etler sayesinde kanım çok iyiydi.. ama bunda ne et ne tatlı hiçbişey yiyesim yok. Acaba kız mı olacakAminnnnEvet canım ne güzel ya benim bazen ekşi ve acılı şeyle istiyor, birde soğuk soğuk. Oğlumda hep et istedi canım bunda da öyle
İlk üç ay geçene kadar 15-20 günde bir gitmiştim ben :)Kızlar kalp atışından sonra ne zaman çağırıyor doktor, rutin kontrollere geleceksin gibi bisey dedi de ben o an kalp atışının Sevincinden ne zaman geleyim diye sormayı unuttum
Kesinlikle katılıyorum.. aahhh o uykusuz geceler sar baştan başa.Evet gerçekten öyle 3 aydan sonra en güzel zamanlar ama her anı güzel hamileliğin. O zamanlar artık hareketlerini anlıyorsun endişelerin azalıyor :) ( anne evhamı hiç geçmez de) son aylarda hiç uyuyamıyorsun, uyumasam da olur diyorsun. Bebek doğunca 10 dk fazla uyumak için dua ediyorsun
Sen başlarsın yavaştan aş ermeye artık :) valla bende karışık oluyorum anlamadım ki. Birde oğlumu hep sağ kaşığımda hissettim bunu solda. Aha canım acılı soğuk şalgam istediBenim de oğlumda hep et istedi canım valla yediğim etler sayesinde kanım çok iyiydi.. ama bunda ne et ne tatlı hiçbişey yiyesim yok. Acaba kız mı olacak
Kız sorma uykusuzluktan bebeği emziyorum, altınu değiştiriyorum yerine yatırıyorum. Bir uyanıyorum bebek nerde diye fırlıyordum. Ama bir anını bile hatırlamıyordum bu yaptıklarımınKesinlikle katılıyorum.. aahhh o uykusuz geceler sar baştan başa.
Bence aşermeyi biz türkler çıkardıkSen başlarsın yavaştan aş ermeye artık :) valla bende karışık oluyorum anlamadım ki. Birde oğlumu hep sağ kaşığımda hissettim bunu solda. Aha canım acılı soğuk şalgam istedi
Az zorla bakayım kendini ne istiyor canıngerçi bilimsel açıklaması yokmuş aş ermenin ama bence bu kadar insan yanlıyor olamaz :)
Bende bende valla bak annem 40 lıyken benle kalırdı bana derdi aferin gece çocuğu otutarak emziriyorsun diye benmi oturararak emzirmişşm diyordum diyordum anneme hatırlamıyordum yaa.. 3 aydan sonra kafam yerine geldi hatrladımKız sorma uykusuzluktan bebeği emziyorum, altınu değiştiriyorum yerine yatırıyorum. Bir uyanıyorum bebek nerde diye fırlıyordum. Ama bir anını bile hatırlamıyordum bu yaptıklarımın
Bende kullanıyorum size neden verdiArkadaşlar doktor bana bugün aspirin yazdı ama kullanıp kullanmamakta kararsızım ya zararlı gibi geliyor
Olsun kız biz böyle tatlıyız :) hem ne o öyle çırpı gibi hamilemi olurBence aşermeyi biz türkler çıkardıkbizim hamilelerimiz duba gibi yabancı hamilelere bakıyorumda taş gibi hatunlar valla hamile oldukları belli bile değil
Şuan senin verdiğin tarifi içiyorum valla bal limon ılık su iyi geldi sağol canm.. akşama yemek yapamıycam galiba hiç halim yok.
Ay kahkaha attımBende bende valla bak annem 40 lıyken benle kalırdı bana derdi aferin gece çocuğu otutarak emziriyorsun diye benmi oturararak emzirmişşm diyordum diyordum anneme hatırlamıyordum yaa.. 3 aydan sonra kafam yerine geldi hatrladım
Eşim evde canım. Eymeni kapalı parka götürdü gelince o yapar içerim inşallah..Olsun kız biz böyle tatlıyız :) hem ne o öyle çırpı gibi hamilemi olurşöyle kocaman göbeksiz olmaz
Şifa olsun sana da bebeğede inşallah canım. Bir çorba yap tavuklu iyi gelir aslında sana içine limonda sıkardın ama halin yoksa hiç kalkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?