Aman Allah korusun benim rahmetli kaynanam bitane çocuğunu emzirirken boğmuş ben ondan çok etkilenmiştim.. hiçbir zaman gece emzirirken uzanmadım.. o zamanda refleksle kalkmışım oturmuşum hep..Ay kahkaha attımbende hep oturup emziriyordum uyumamak için :) bir gün bitap düşmüşüm yanıma almışım bir baktım kolum çocuğun kafasında, hemen sarstım iyimi diye, eşim kafayı kaldırdı bana bakıyor ne yapıyorsun sen hayatım diye aklım başıma benimde ondan sonra geldi
Ooo maşallah eşine, benimki de arıyor mesai kalcam yemek yapsana dedi akşama dükkanaEşim evde canım. Eymeni kapalı parka götürdü gelince o yapar içerim inşallah..
Bak bak hemen çırpı gibi hamileliğe bağladın.. ayol hamile kaldık diye dünyayı yicez nerdeyseadamlar sağlıklı besleniyorlar doğumdan sonra fit oluyorlar bizde doğumdan sonra hoop diyetisyene
Eşimin maşallahı var canım.. sen kendini telkine devam et bizide gazlaOoo maşallah eşine, benimki de arıyor mesai kalcam yemek yapsana dedi akşama dükkanason kozuna kadar kullan sen sus kız sus kendimi telkin ediyorum şurada
Ay Allah korusun, bende hatta kalkıp telefonla oyun oynuyordum emzirirken. Zaten bir daha yapmadım öyle aklımı başıma toplayınca.Aman Allah korusun benim rahmetli kaynanam bitane çocuğunu emzirirken boğmuş ben ondan çok etkilenmiştim.. hiçbir zaman gece emzirirken uzanmadım.. o zamanda refleksle kalkmışım oturmuşum hep..
Canım yavaş yavaş yapsaydınResmen sürüne sürüne ev süpürdüm hava sıcak menopozlular gibiyim aynı ateş basıyo çok halsizim baş ağrım var ev toz olmuş mecbur kaldım
İyi yapıyorsun canım.. çok şükür günümüz anneleri daha bilinçli.Ay Allah korusun, bende hatta kalkıp telefonla oyun oynuyordum emzirirken. Zaten bir daha yapmadım öyle aklımı başıma toplayınca.
Yavaş yavaş yaptım ama yinede çok yordu gözümü kapatayım görmeyim diyorum oğlum var 5 yaşında ona kıyamıyorum.bu halsizlik ne zaman bitecek.ilk gebeliğimde böyle değildim ben 6 yılda yaşlanmışımCanım yavaş yavaş yapsaydın
Malesef yaz olunca toz çok oluyor. Bende dün sil süpür mafolmuştum toz görünce rahatsız oluyorum oğlum küçük. Uzan dinlen biraz
Ben folik asiti uyumadan hemen önce içiyorum bulantı sorunu olmuyorBenim doktorumda folik asit+alg yağı verdi.
Bulantılarımdan ötürü bazen içemiyorum ,çok zolanıyorum
Rabbim kolaylık versin hepimize..
valla cnm cıktı ya böyle rahım bolgesınde ayva gobegım var benım oglumdada böyle oldu hemen pıt cıktı karnım ve cok hızlı buyuduKız ne göbeği 1.5 aylık bebekte :))))
Al bendende o kadar sanki ilk kez hamileyim bir halsizlik varki sorma.. geçecek inşallahYavaş yavaş yaptım ama yinede çok yordu gözümü kapatayım görmeyim diyorum oğlum var 5 yaşında ona kıyamıyorum.bu halsizlik ne zaman bitecek.ilk gebeliğimde böyle değildim ben 6 yılda yaşlanmışım
ay aynıYız ilk doğuma 102 kilo ile girdim buna da 77 ile hamile kaldım 80 im şimdi ne çabuk alınıyor bu kilolar yaEşimin maşallahı var canım.. sen kendini telkine devam et bizide gazlaoğlumda 102 kiloyla doğurdum bunda dikkat ederim inşallah şuan 80 kiloyum 3 kilo aldım bile
Maşallah o zaman benim oğlumda doğuma gittiğimde doktor 9 aylık olduğuma inanmamıştı hiç karnım yoktu.. bağırmıştım hatta doktora doğuruyorum be adamm sen karnıma bakıyorsun diyevalla cnm cıktı ya böyle rahım bolgesınde ayva gobegım var benım oglumdada böyle oldu hemen pıt cıktı karnım ve cok hızlı buyudu
ay aynıYız ilk doğuma 102 kilo ile girdim buna da 77 ile hamile kaldım 80 im şimdi ne çabuk alınıyor bu kilolar ya
Ben 13 kg almıştım ama 89 la hamile kalmıştım zatenilkinde doktoru hiç dinlemeyip tam 30 kilo almştm.. adam o kadar kızıyordu birde takan kim.. bundada midem bulanıyor yediğim bişeyde yok ama durduk yere 3 kilo gelmiş neyin nesi.
Canım ben ciraspin 100mg kullanıyorum.30.haftaya kadar kullanacaksın dediOnu belirtmedi aspirin yazmış sadece ama yine de çekiniyorum kullanan var mı aranızda
Lekelenmem var diyeBende kullanıyorum size neden verdi
İlk üç ay geçene kadar 15-20 günde bir gitmiştim ben :)
Sen normal almışsın. Benim doktorum şimdiden uyardı 90 ı geçmiyceksin diye..Ben 13 kg almıştım ama 89 la hamile kalmıştım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?