2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Resmen sürüne sürüne ev süpürdüm hava sıcak menopozlular gibiyim aynı ateş basıyo çok halsizim baş ağrım var ev toz olmuş mecbur kaldım

Aman Allah korusun benim rahmetli kaynanam bitane çocuğunu emzirirken boğmuş ben ondan çok etkilenmiştim.. hiçbir zaman gece emzirirken uzanmadım.. o zamanda refleksle kalkmışım oturmuşum hep..

Ooo maşallah eşine, benimki de arıyor mesai kalcam yemek yapsana dedi akşama dükkana son kozuna kadar kullan sen sus kız sus kendimi telkin ediyorum şurada

Ooo maşallah eşine, benimki de arıyor mesai kalcam yemek yapsana dedi akşama dükkana son kozuna kadar kullan sen sus kız sus kendimi telkin ediyorum şurada
Eşimin maşallahı var canım.. sen kendini telkine devam et bizide gazla oğlumda 102 kiloyla doğurdum bunda dikkat ederim inşallah şuan 80 kiloyum 3 kilo aldım bile

Aman Allah korusun benim rahmetli kaynanam bitane çocuğunu emzirirken boğmuş ben ondan çok etkilenmiştim.. hiçbir zaman gece emzirirken uzanmadım.. o zamanda refleksle kalkmışım oturmuşum hep..
Ay Allah korusun, bende hatta kalkıp telefonla oyun oynuyordum emzirirken. Zaten bir daha yapmadım öyle aklımı başıma toplayınca.

Resmen sürüne sürüne ev süpürdüm hava sıcak menopozlular gibiyim aynı ateş basıyo çok halsizim baş ağrım var ev toz olmuş mecbur kaldım
Canım yavaş yavaş yapsaydın

Malesef yaz olunca toz çok oluyor. Bende dün sil süpür mafolmuştum toz görünce rahatsız oluyorum oğlum küçük. Uzan dinlen biraz

Canım yavaş yavaş yapsaydın

Malesef yaz olunca toz çok oluyor. Bende dün sil süpür mafolmuştum toz görünce rahatsız oluyorum oğlum küçük. Uzan dinlen biraz
Yavaş yavaş yaptım ama yinede çok yordu gözümü kapatayım görmeyim diyorum oğlum var 5 yaşında ona kıyamıyorum.bu halsizlik ne zaman bitecek.ilk gebeliğimde böyle değildim ben 6 yılda yaşlanmışım

Al bendende o kadar sanki ilk kez hamileyim bir halsizlik varki sorma.. geçecek inşallah

Eşimin maşallahı var canım.. sen kendini telkine devam et bizide gazla oğlumda 102 kiloyla doğurdum bunda dikkat ederim inşallah şuan 80 kiloyum 3 kilo aldım bile
ay aynıYız ilk doğuma 102 kilo ile girdim buna da 77 ile hamile kaldım 80 im şimdi ne çabuk alınıyor bu kilolar ya

valla cnm cıktı ya böyle rahım bolgesınde ayva gobegım var benım oglumdada böyle oldu hemen pıt cıktı karnım ve cok hızlı buyudu
Maşallah o zaman benim oğlumda doğuma gittiğimde doktor 9 aylık olduğuma inanmamıştı hiç karnım yoktu.. bağırmıştım hatta doktora doğuruyorum be adamm sen karnıma bakıyorsun diye

ay aynıYız ilk doğuma 102 kilo ile girdim buna da 77 ile hamile kaldım 80 im şimdi ne çabuk alınıyor bu kilolar ya
ilkinde doktoru hiç dinlemeyip tam 30 kilo almştm.. adam o kadar kızıyordu birde takan kim.. bundada midem bulanıyor yediğim bişeyde yok ama durduk yere 3 kilo gelmiş neyin nesi.

ilkinde doktoru hiç dinlemeyip tam 30 kilo almştm.. adam o kadar kızıyordu birde takan kim.. bundada midem bulanıyor yediğim bişeyde yok ama durduk yere 3 kilo gelmiş neyin nesi.
Ben 13 kg almıştım ama 89 la hamile kalmıştım zaten

Kızlar selam... Her sabah 07:00 de uyanıyorum hızlı bir kahvaltı ve arkasından ise koyuluyorum.. 08:00-18:00 arasında isteyim, iste dinlenme vb fırsatım olmuyor 250 kisilik bir firmada yoneticiyim ve yogun bir is hayatım var.. 18:30 gibi evde oluyorum eşimle yemek hazırlama yeme falan derken 20:00'de direkt uyukluyorum.. Son bir haftadır boyle kızlar bu durum normal mi?.. Normalde cok aktif biriyim her haftasonu ayrı aksamları ayrı planlarımız olurdu is cıkısı aksamları yerimden kıpırdayamıyorum.. Haftasonumuz yine yogun sehirdisinda gecti gerci de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…