2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eşimin maşallahı var canım.. sen kendini telkine devam et bizide gazla oğlumda 102 kiloyla doğurdum bunda dikkat ederim inşallah şuan 80 kiloyum 3 kilo aldım bile
D
İyi yapıyorsun canım.. çok şükür günümüz anneleri daha bilinçli.
Evet canım gerçekten öyle şükürler olsun .

Doğumdan sonra diyet sayfalarına transfer oluruz insan hamilelikte kendini gazlasada pek işe yaramıyor

Çok çok normal bence o tempoya yine iyi dayanıyorsun.. ben sabah kalktığımda kahvaltıyı hazırlayana kadar bile zorlanıyorum.. sen kendini işyerinde bu aralar yormamaya dikkat et mesai saatlerin uzun çünkü..

Salı günü gitmiştim bu salı da üniversite hastanesine tahlillerimi yaptırmaya gideyim sonra bayramdan önce bi daha özele gideyim ben de insan görmeyince bebeğe birşey oldu mu diye düşünüyor
Bol bol dua et canım, kötü düşünme. İlkinde bende öyleydim gerçi yalan yok bunda da değişmedi doppleri bu yüzden almıştım :)

D

Evet canım gerçekten öyle şükürler olsun .

Doğumdan sonra diyet sayfalarına transfer oluruz insan hamilelikte kendini gazlasada pek işe yaramıyor
Ben oğlumda öyle yapmıştım 8 aylıkken diyetisyene gittim . Burdaki arkadaşlarla birlikte tam 25 kşlo verdim 68 kilo oldum.. emzirmeyi kestim yine aldım 77 oldum.. böyle giderse beni yine diyetisyen bekliyo

Çok çok normal bence o tempoya yine iyi dayanıyorsun.. ben sabah kalktığımda kahvaltıyı hazırlayana kadar bile zorlanıyorum.. sen kendini işyerinde bu aralar yormamaya dikkat et mesai saatlerin uzun çünkü..
cok tesekkur ederim canım.. ne yapalım hayat boyle canım haftada 45 saat tamamlıyoruz..bugun ogle arası revirde uyumusum 30 dk o bile cok iyi geldi

Bol bol dua et canım, kötü düşünme. İlkinde bende öyleydim gerçi yalan yok bunda da değişmedi doppleri bu yüzden almıştım :)
Doppleri de sizden duydum çok güldüm ama aklıma da yatmadı değil sonra paranoyak olurum ama ben bi kalbi hızlı atsa bi bi yerde farklı atsa evham yaparım en iyisi almamak sanırım ama sen ilk kalp atışlarını kendin mi duydun yoksa doktorla mi doppler varsa ben olsam 4 haftadan sonra hergun karnıma dayayıp gezerdim

cok tesekkur ederim canım.. ne yapalım hayat boyle canım haftada 45 saat tamamlıyoruz..bugun ogle arası revirde uyumusum 30 dk o bile cok iyi geldi
Çok iyi yapmışsın her bulduğun fırsatta dinlenmen gerek.. iki canlısın sen ve bence temponuda ona göre ayarla artık.. zaten bebiş tempoya müsade etmiyo belli:)) oturarak çalışmıyormusun

Önce doktorda duydum canım 8 haftalıkken almıştım zaten. Öyle deme çok işime yaradı sağlık ocaklarında da var aynısı bir kaç hafta sonra isteyince gidip dinlersin. Zaten millet akıllı biliyorlar kadınlar evhamlı işi dökmüşler ticarete, hem biz memnun hem onlar

Söyle cnm hamileyken kullanılıyorsa sorun yok
Bu canım, kullanıyorum ben, bitmek üzere yine alcağım, Migros tan almıştım. Her kozmetik mağazalarda da vardır. Muhteşem birşey!

Bu markanın diğer ürünleri ile karıştırma, bu biraz daha pahalı ve bak üründe değişik

Kızlar kontrolden çıktım. Her şey yolundaymış kap atışını duymadık çünkü makinede ses yokmuş devlet hastanesi ya.. ama atımları gördük.. foto ekleyemiyorum
Gözün aydın canım çok sevindim senin adına. Bende yarın sabah gideceğim inşallah senin gibi güzel haberlerle gelirim.

Kızlar sabah 11 gibi dayanamayıp doktora sordum.vinalac multi vitamini .Doktorum geçen ay yurt dışındaydı.dediğine göre artık folik asit tek başına verilmesinden ziyade vitaminlerle verilmesi daha iyi oluyor dedi.hatta içinde probiyotik olduğu için sindirime de yararlı olacağını söyledi.Kızlar çok evham yaptım ya.çevremde de ilk haftalar da bu ilacı kullanan hiç yok.siz de kullanan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…