- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
DEşimin maşallahı var canım.. sen kendini telkine devam et bizide gazlaoğlumda 102 kiloyla doğurdum bunda dikkat ederim inşallah şuan 80 kiloyum 3 kilo aldım bile
Evet canım gerçekten öyle şükürler olsun .İyi yapıyorsun canım.. çok şükür günümüz anneleri daha bilinçli.
Kızlar selam... Her sabah 07:00 de uyanıyorum hızlı bir kahvaltı ve arkasından ise koyuluyorum.. 08:00-18:00 arasında isteyim, iste dinlenme vb fırsatım olmuyor 250 kisilik bir firmada yoneticiyim ve yogun bir is hayatım var.. 18:30 gibi evde oluyorum eşimle yemek hazırlama yeme falan derken 20:00'de direkt uyukluyorum.. Son bir haftadır boyle kızlar bu durum normal mi?.. Normalde cok aktif biriyim her haftasonu ayrı aksamları ayrı planlarımız olurdu is cıkısı aksamları yerimden kıpırdayamıyorum.. Haftasonumuz yine yogun sehirdisinda gecti gerci de..
Bol bol dua et canım, kötü düşünme. İlkinde bende öyleydim gerçi yalan yok bunda da değişmediSalı günü gitmiştim bu salı da üniversite hastanesine tahlillerimi yaptırmaya gideyim sonra bayramdan önce bi daha özele gideyim ben de insan görmeyince bebeğe birşey oldu mu diye düşünüyor
Ben oğlumda öyle yapmıştım 8 aylıkken diyetisyene gittim . Burdaki arkadaşlarla birlikte tam 25 kşlo verdim 68 kilo oldum.. emzirmeyi kestim yine aldım 77 oldum.. böyle giderse beni yine diyetisyen bekliyoD
Evet canım gerçekten öyle şükürler olsun .
Doğumdan sonra diyet sayfalarına transfer oluruzinsan hamilelikte kendini gazlasada pek işe yaramıyor
ilkinde doktoru hiç dinlemeyip tam 30 kilo almştm.. adam o kadar kızıyordu birde takan kim.. bundada midem bulanıyor yediğim bişeyde yok ama durduk yere 3 kilo gelmiş neyin nesi.
cok tesekkur ederim canım.. ne yapalım hayat boyle canım haftada 45 saat tamamlıyoruz..bugun ogle arası revirde uyumusum 30 dk o bile cok iyi geldiÇok çok normal bence o tempoya yine iyi dayanıyorsun.. ben sabah kalktığımda kahvaltıyı hazırlayana kadar bile zorlanıyorum.. sen kendini işyerinde bu aralar yormamaya dikkat et mesai saatlerin uzun çünkü..
Doppleri de sizden duydum çok güldüm ama aklıma da yatmadı değil sonra paranoyak olurum ama ben bi kalbi hızlı atsa bi bi yerde farklı atsa evham yaparım en iyisi almamak sanırım ama sen ilk kalp atışlarını kendin mi duydun yoksa doktorla mi doppler varsa ben olsam 4 haftadan sonra hergun karnıma dayayıp gezerdimBol bol dua et canım, kötü düşünme. İlkinde bende öyleydim gerçi yalan yok bunda da değişmedidoppleri bu yüzden almıştım :)
Çok iyi yapmışsın her bulduğun fırsatta dinlenmen gerek.. iki canlısın sen ve bence temponuda ona göre ayarla artık.. zaten bebiş tempoya müsade etmiyo belli:)) oturarak çalışmıyormusuncok tesekkur ederim canım.. ne yapalım hayat boyle canım haftada 45 saat tamamlıyoruz..bugun ogle arası revirde uyumusum 30 dk o bile cok iyi geldi
Ben folik asiti uyumadan hemen önce içiyorum bulantı sorunu olmuyor
İnşallah geçmeyiz :)Sen normal almışsın. Benim doktorum şimdiden uyardı 90 ı geçmiyceksin diye..
Olsun kız tombişlikten kimse ölmemişBen oğlumda öyle yapmıştım 8 aylıkken diyetisyene gittim . Burdaki arkadaşlarla birlikte tam 25 kşlo verdim 68 kilo oldum.. emzirmeyi kestim yine aldım 77 oldum.. böyle giderse beni yine diyetisyen bekliyo
Önce doktorda duydum canım 8 haftalıkken almıştım zaten. Öyle deme çok işime yaradıDoppleri de sizden duydum çok güldüm ama aklıma da yatmadı değil sonra paranoyak olurum ama ben bi kalbi hızlı atsa bi bi yerde farklı atsa evham yaparım en iyisi almamak sanırım ama sen ilk kalp atışlarını kendin mi duydun yoksa doktorla mi doppler varsa ben olsam 4 haftadan sonra hergun karnıma dayayıp gezerdim
Neden günde 3 tane?Benim kullandığım folik asitten günde 3 tane alınıyormuş. o yüzden her öğün bu zorluğu yaşıyorum
Söyle cnm hamileyken kullanılıyorsa sorun yokCanım sadece koltuk altınsa garantili neredeyse bir ürün var. Söylebilirim.
Bu canım, kullanıyorum ben, bitmek üzere yine alcağım, Migros tan almıştım. Her kozmetik mağazalarda da vardır. Muhteşem birşey!Söyle cnm hamileyken kullanılıyorsa sorun yok
Gözün aydın canım çok sevindim senin adına. Bende yarın sabah gideceğim inşallah senin gibi güzel haberlerle gelirim.Kızlar kontrolden çıktım. Her şey yolundaymış kap atışını duymadık çünkü makinede ses yokmuş devlet hastanesi ya.. ama atımları gördük.. foto ekleyemiyorum
Merhaba. Benim de acıkınca bulanıyor. Yalnızım saniyordum :) hatta psikolojik mi falan diyordun..Arkadaşlar belirtileriniz ne durumda benim midem acıkınca bulanıyor sadece gündüz uykusu başladi bi kaç gündür sizde durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?