2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

folic-trio şeklinde satılıyor ben doktorun dediğini bulamamıştm eczacıda bunu verdi :)

Ben de seni hatırladım cnm. Her şeyin hayırlısı hayatta her şey bizim için..

Kızlar benim usg de6+6 haftalık diyor ben 7+1 imi 2 gün artı eksisi var zaten.. tammyumırtşaöa dönemine denk gelmiş demek ki.. crl 8.9 mm diyor merak eden arkadaşlara bebekte iki art arasındakiymiş

Kizlar bende doktordan geldim kalbini gordum minnakimin tam 8 haftalik dedi ama 2 hafta sonraya tekrar randevu bu sefer tam olcecekler benimki tup bebek oldugu icin biraz fazla bakicaklar sanirim
Ama cok mutluyun guclu guclu pitpitlarini gordum
Hayırlı olsun ben de gördüm bugün.. duyamadan ama gördüm şükür

kızlar merhaba bende mart 2019 annesiyim :)

adete göre 8+ 5 haftalığım :)

ilk dr muayenemi 14 temmuzda yapmıştık, kalp atışı için alttan bakmak istedi müsade etmedim 20 gün sonra gel dedi.çalışıyorum cumartesi gidebilecektim ancak ama arkadaşım gelmek istedi, ne zamandır görüşemiyoruz çeviremedim
haftaya cumartesiye kaldı artık

kalp atışlarını sizler kaçıncı haftada duydunuz ?

Hoşgeldin canm 7+5 te duydum ben daha erken duyanlarda var.

Hoşgeldin canm 7+5 te duydum ben daha erken duyanlarda var.
hoşbulduk :) bende çok merak ediyorum ama aksi bi belirtim yok inşallah herşey yolundadır.

senin bulantın vs varmı canım ? benim sadece öğürmem var afedersin wc girdiğimde , mutfakta filan ama çıkaramıyorum
birde inanılmaz iştahım kesilmiş durumda. Çok abur cubur severdim 5 haftadır açılmamış çikolata paketleri duruyor öylece şaşırdım cidden

merhaba bende öyleyim, koskaca pazar gününü sadece kahvaltı için yataktan kalkarak geçirdim.Elim kolum kilitleniyor sanki eve gidince işyerinde bir nebze daha iyiyim oda mecburiyetten sanırım ama evde çok halsiz oluyorum

Sorun yoktur canım merak etme.Öğürme yok ama bulantı iştahsızlık bendede var.. birde aşırı halsizlik..

Canım bu durumda herkes birşey söyler kayınvalide kendi annemiz çevremiz bile. Önemli olan çocuğun hazırım. Eğer hazır değilse işkenceye dönüşür anne ve çocuk için. Kabızlık oluşur inat eder tutar. Eğer hazıırsa hiç yormaz.fiziksel olarak tutma refleksleri anca gelişiyor. bende bez bırakma sürecinden yeni geçtim oğlum 2.5 yaşında.ön hazırlık olarak sürekli anlattım, lazımlığına isim taktım severek yapmasını sağlamaktı amacım. Sonra bıraktık 2 gün sürdü geceyide gündüzüde bıraktı. Önemli olan evladının hazır olması. kulağını tıka çocuğunu en iyi sen tanırsın. Ne zaman hazır olduğunu anlarsın, zaten o zaman da kolayca bırakırsınız canım.

Şu her şeye karışan çok bilmişler hayatımıza burnunu sokmasa olmaz. B.ku temizleyen benimbrze parayı veren benim size ne oluyor kardeşim diyebilsek keşke. Benim kızımda. Beİ çıkarıp her yere çiş yapıyor ama tuvalete yapmıyor denedim bi süre YÖK yaptıramadım tuvalete ne zaman çıkarsa çıksın umursamıyorum artık :)

Ben folik asiti uyumadan hemen önce içiyorum bulantı sorunu olmuyor
bende oyle yapayim bi deneyim midem agriyor benimde.

Kızlar tsh hormonu 3.36 çıkmış sizce ilaç verir mi bana
benim de senin gibi az yuksek cikti endokrine yonlendiridi gebelige bagli triod cikti ilac verdi 1 ay kullanacagim. cok az bi fark var ama kullan dedi kullabiyorum 10 gündür. bence sende hemen git onemli bir hormon diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…