Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım o ölçümler net olmuyo genelde zaten birkaç hafta geri yada ileriKızlar benim usg de6+6 haftalık diyor ben 7+1 imi 2 gün artı eksisi var zaten.. tammyumırtşaöa dönemine denk gelmiş demek ki.. crl 8.9 mm diyor merak eden arkadaşlara bebekte iki art arasındakiymiş
Ben de oğlumda 85 le hamile kaldım sonra 82 ye düştüm ve 97 ile doğuma girdim. Bu sefer 95-96 kiloyla hamile kaldım sonum hayrolsunMerhaba kızlarkilo durumlarınız nasıl ?
Maalesef bu abuk mide hallerimden dolayı atıştırıp durdum sonuç nurtopu gibi 2 kilocuk şimdidenKızımda 25 kilo almıştım bu gidişle 30 alıcam gibi duruyor
![]()
bak benimki fr böyleEki Görüntüle 2175360
İnternetten araştırdım hamilelikte rahim düzeliyormuş bebek büyüdükçe, Doğumdan sonra geri eski haline geliyormuş tek eksisi görüntü netliği olmuyormus fena değil ama ultrason görüntüsü zaten çok net olmuyorlar ki ekledim ilk fotosunu miniğimin![]()
Ben ilk hamileliğimde baştan sona kadar bebe aspirini kullandımArkadaşlar doktor bana bugün aspirin yazdı ama kullanıp kullanmamakta kararsızım ya zararlı gibi geliyor
İnşallahMErhaba kızlar tam bir hafta önce 4+6da 5mm kesemi gördüm,iki kayıptan sonra şans getirsin diye hamilelik takvimi ekledim martın sonunu ucundam yakalamışım.inşallah haftaya cuma yavrumun pıt pıtlarını duyarım
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişlerimizMErhaba kızlar tam bir hafta önce 4+6da 5mm kesemi gördüm,iki kayıptan sonra şans getirsin diye hamilelik takvimi ekledim martın sonunu ucundam yakalamışım.inşallah haftaya cuma yavrumun pıt pıtlarını duyarım
Tek kesedede iki bebek olabilir hayirlisi olsunMerhaba biz de genetik olarak ikiz olma ihtimali var benim babam eşimin de annesi ikiz.O yüzden öyle söyledim gerçi bugün tek kese gördük bakalım ne olacak
Canim hangi lokman hekime gidiyorsun hangi doktor memnunmusunEki Görüntüle 2175360
İnternetten araştırdım hamilelikte rahim düzeliyormuş bebek büyüdükçe, Doğumdan sonra geri eski haline geliyormuş tek eksisi görüntü netliği olmuyormus fena değil ama ultrason görüntüsü zaten çok net olmuyorlar ki ekledim ilk fotosunu miniğimin![]()
Ay sorma bende 1.5 kilo almışım şimdiden moralim bozuldu.oğlumda 16 kilo aldım ben ama onda mide bulantım çoktu.bunda sadece mide yanması var yemelerime engel degil.oğlumda takip ettiğim topicte kızlar ceviz yiyin süt için dedikçe ben okur okumaz banyoya kosardimMerhaba kızlarkilo durumlarınız nasıl ?
Maalesef bu abuk mide hallerimden dolayı atıştırıp durdum sonuç nurtopu gibi 2 kilocuk şimdidenKızımda 25 kilo almıştım bu gidişle 30 alıcam gibi duruyor
![]()
Malesef hic bisey yiyemiyorumMerhaba kızlarkilo durumlarınız nasıl ?
![]()
Bazı kadınların iç karnı dar olurmuş ,o yüzden fırlarmış o göbek dışarı. Benim karnım çıktı şimdi baksan 4 aylık gibi duruyor ,işin aksi yanı kimseden saklıyamıyorsunvalla cnm cıktı ya böyle rahım bolgesınde ayva gobegım var benım oglumdada böyle oldu hemen pıt cıktı karnım ve cok hızlı buyudu![]()
Bende aslında kilo almadım yeme tarzım çok değişmedi iştahım bi var bi yok ama bu göbek neyin nesi anlamıyorum gaz mı yoksa bebek mi anlayamadım bu sebepten mi acabaBazı kadınların iç karnı dar olurmuş ,o yüzden fırlarmış o göbek dışarı. Benim karnım çıktı şimdi baksan 4 aylık gibi duruyor ,işin aksi yanı kimseden saklıyamıyorsun
Bende dün senin gibiydim hic uyuyamadim o kadar heyecanlandimki randevum olana kadar ki normalde cok sakinimdir sende guzel haberini alicaksin insallahHeyecandan uyuyamayanlar burdamı bugün randevuları olan inşallah iyi haberlerle dönmek nasip olur cümlemize![]()
Aynen ne gece uyuya bildim nede sabah heyecandan sabah 11 :00 randevumHeyecandan uyuyamayanlar burdamı bugün randevuları olan inşallah iyi haberlerle dönmek nasip olur cümlemize![]()
inşallah canım benim ben amasyadayım giremedim son hafta bu yüzden ..Hmm anladım canım aynen denk gelrsek grusmeyı isterım guzel olur
Olmaz heraldekızlar bilmeden küflü ekmek yemişim, birşey olmaz dimi?![]()
ben de henüz kilo yok ay olmasın da.. sürekli hamur işi yemek istiyor canım.. tost falan gibi zaten çorvçba içince 1 saate tekrar acıkıyorum. ÖZellikle akşamdan yememek için uğraşıyorum ilk 3 ayı kilo almadan atlatabilmek niyetimMerhaba kızlarkilo durumlarınız nasıl ?
![]()