Günaydın cnm çok şükür yokunda diyelim sen nasılsın?kızlar günaydın nasılsınız her sey yolundadıe inşallah
Masallah canım benim Allah bagıslasın :)Olmaz mı. Valla oğlum ilgi alaka istemese hiç kafamı kaldırmıycam desem yeridir.. sağolsun eşim çok yardımcı çünkü bütün gün halsiz sersemleşmiş bir anne var evde.. bu günler çabucak geçsede oğlumla doya doya oynasam eskisi gibi.
Canım benim ne masum cocuklar :) ne kadar guzel :)Ebet canım bazı hamilelerde aşırı uyku olabilir. Hatta benim derste uyuyakalma arkadaşım vardı. Çocuklarda hiç rahatsız etmemişler hamile diye:)
Ah canım ya hamilelik bizi uykudan vurdu herhalde :) dün esimin zoruyla birbucuk saat yürümüsüm ama iyi geldi derin bir uyku cektimmerhaba bende öyleyim, koskaca pazar gününü sadece kahvaltı için yataktan kalkarak geçirdim.Elim kolum kilitleniyor sanki eve gidince işyerinde bir nebze daha iyiyim oda mecburiyetten sanırım ama evde çok halsiz oluyorum
Canım bana doktorum kabızlıgın normal oldugunu, yürüyüş, sebze vb lifli tüketimle, su tüketimi ile gececgini soyledi.. Proteine agırlık verdiysen de olur dedi. Gercekten de yumurta hic yemezdim her gün yemeye basladım, yürüyüş, 3 lt su, sebze tuketiyorum ama hala ara ara oluyor....Ara ara kabız oluyorum ama çok kuru yiyorum. Bir de bu sıralat bulantıdan su içemiyorum.
Senin etkenmiş benim ta akşamAynen ne gece uyuya bildim nede sabah heyecandan sabah 11 :00 randevum
Hepimize iyi haberler insallah
Artık kanama alanım geçmiş olsun ve ben normal hayatıma döneyim
Yaaa bu hesapla benim kızım mı olacak acaba :))Gunaydin arkadaslar cok uyuyan hamilelerin kizi olurmus oyle derler bizde.
şükür canım iyiyim memlekete geldim uzun bir yolculuk oldu korktum ama sukur sıkıntı olmadı ..bebisler büyüyor sağlıkla devam etsin hepimizin hamileliği inşallah .Günaydın cnm çok şükür yokunda diyelim sen nasılsın?
Benim kontrol her hafta oluyor basen haftada iki kere düşük riskim var cunku kanamalı bir alan var kesenin altındaSenin etkenmiş benim ta akşam
Malesef hic bisey yiyemiyorummide bulantilari beni bitirdi artik dayanamiyorum iki kilo verdim
Kizimda ve oglumda boyle degildi 47 kiloyla hamile kaldim ikisinede 20 kilo almistim
Bunda habire veriyorum
Yumurta peynir yoğurt ağzıma koyamıyorum. Yetimden kalkacak halim olmuyor çoğu zamanCanım bana doktorum kabızlıgın normal oldugunu, yürüyüş, sebze vb lifli tüketimle, su tüketimi ile gececgini soyledi.. Proteine agırlık verdiysen de olur dedi. Gercekten de yumurta hic yemezdim her gün yemeye basladım, yürüyüş, 3 lt su, sebze tuketiyorum ama hala ara ara oluyor....
Teşekkür ederim canım.. malesef hiç bilmiyorum ne zaman geçeceğini çünkü oğlumdaki gebeliğimle hiç alakası yok bu gebeliğimin.. tamamen farklı şeyler yaşıyorum..Masallah canım benim Allah bagıslasın :)
Peki ilk gebeliginizden tecrübenizle ne zaman geciyor bu hal ?
Canım benim ne masum cocuklar :) ne kadar guzel :)
canım benim ya kıyamam, Allah guc kuvvet versin..Yumurta peynir yoğurt ağzıma koyamıyorum. Yetimden kalkacak halim olmuyor çoğu zaman
Haklısın her gebelik aynı olmuyor degil mi :) hayırlısı olsun insallah canımTeşekkür ederim canım.. malesef hiç bilmiyorum ne zaman geçeceğini çünkü oğlumdaki gebeliğimle hiç alakası yok bu gebeliğimin.. tamamen farklı şeyler yaşıyorum..
Amin sağol canımHaklısın her gebelik aynı olmuyor degil mi :) hayırlısı olsun insallah canım
eylül3te 4 boyutlu teste giricem. 12+4 olmuş olacak o zaman. doktora sordum belli olurmu cinsiyet diye. çok erken dedi.Kızlar cinsiyetleri ne zaman yazmaya başlarız acaba buraya şubat ayı annelerinin belli olmuş mu acaba
Birkaç hafta önce kalp sesini duyalım heyecanlanıyorduk şimdi sıra bunda çok heyecanlı şeyler gerçekten acaba doğduktan sonra neler hissediyor insan hiç öngöremiyorum..:)eylül3te 4 boyutlu teste giricem. 12+4 olmuş olacak o zaman. doktora sordum belli olurmu cinsiyet diye. çok erken dedi.16.haftada söylenebilir dedi. önce görsemde söylemem dedi. erkek kesin belli oluyorda kız sanılıp sonradan pipi ortaya çıkabiliyor. ben 12 haftalık cinsiyet ultrason videosu çok izledim,pipiyi görsem tanırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?