• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende sizin gibiyim. İşyerinde birşekilde idare ediiyorum midem bulanıyor, afferddersiniz çıkardığımda oluyor ama geçiyor bişekilde. Ne zamanki mesai bitiyor bende inanılmaz yorgunluk başlıyor eve zor atıyorum kendimi. Annem ve eşim sağolsun yemek işleriyle ilgileniyorlar yoksa ben hiçbirşey yapamıyorum. Haftasonu ise tümgün yataktayım ve inanılmaz iştahım kesiliyor

ya benim annem uzakta maalesef, araba yok ancak 2 vesait gidemiyorum, oda hasta tek başına gelemiyor, bazen özlediğim yemekleri oluyor biliyorum napar eder abimle gönderir kıyamıyorum o yüzden :(

allahtan kayınvalidemle aynı binadayız bazen ona çıkıyorum bazen o işten geldiğimizde salıyor,gerçi allah var en başından beri ben yaparım yersiniz dedi. ama hamileyim hasta değil diye inat ediyorum:KK45:

bide bende bulaşık makinasını açınca olanlar oluyor o kapağı açtımı aman allahım ,

Şu her şeye karışan çok bilmişler hayatımıza burnunu sokmasa olmaz. B.ku temizleyen benimbrze parayı veren benim size ne oluyor kardeşim diyebilsek keşke. Benim kızımda. Beİ çıkarıp her yere çiş yapıyor ama tuvalete yapmıyor denedim bi süre YÖK yaptıramadım tuvalete ne zaman çıkarsa çıksın umursamıyorum artık :)
:anne:benımkıde erkek gbı ayakta yapıo oturuo 1 dakka bıle olmadan kalkıo sonra ayakta yapıo :skandal:

Canim 1.5 yas cok erken degilmi ben ogluma 2.5 yasinda ogrettim ne ortaliga cis yapti ne gece altina yapti hic sorunduz atlattik o donemi cocuk psikolojik olarak ve kaslari hazir oldugu zamani beklemek lazim yoksa anne icinde cocuk icinde yipratici oluyo
Diyorum başkaları 2.5 3 yasında bır haftada hatta bı kac gunde ogretıo yok kafalarına yerleşmş gecolursa oğrenemez dıe bnde zaten 5 yasını bekleyım demıorum seneye yazn tam zamanı

Bebeğin cok kucuk büyümesi lazim once biraz gelişsin sonra ilaç vericem dedi. Ins kotu birşey yoktur
bana ilk gittiğimde verdi, munorol suda çözülen 2 tane 5 gün arayla yapıp içtim ..

ama ilaç bende ters etki yaptı :) içtiğim gece ateşlendim hep sayıklamışım eşim diyor 1,5 saat konuşturdum seni :)
cinsiyeti ne olsun demiş kız istiyorum demişim erkek bebeği sevmeyi bilmiyorum ben diyormuşum :)
abimin 3 kızı varya ondan kıza alışığım demişim:KK55:

Insanlar karisip annenin duzeni bozmasalar ne iyi olacak, hele de babalae sagdan soldan duyduklariyla anneye mudahake edip can sikiyolar. Allah kolaylik versin canim.

Ben uzun sure dogru duzgun beslenemedim zaten o yuzden tuvalete de cikamiyordum. Pztesiden beri duzenli ilac kullanmaya baslayinca yiyebilir hale geldim sukur ama hala tuvalete cikamiyorum. Acayip siskinlik ve rahatsizlik var bu yuzden de.

Cogul gebelik geni kadindan geliyormus canim. O yuzden esinin tarafinda olmasinin anlami yokmus. Annelerden geliyormus. Babanin olmasi da onemli degil yani. Annen, anaannen vs onlarda olmasi olasiligi artiriyormus.
Amiiin valla bebegım dgdugundan berı durum bu dıyorum kı bu dogdugunda kndımı bı odaya kapatacam orda emzıordakmseyle muhattap olmam

Diyorum başkaları 2.5 3 yasında bır haftada hatta bı kac gunde ogretıo yok kafalarına yerleşmş gecolursa oğrenemez dıe bnde zaten 5 yasını bekleyım demıorum seneye yazn tam zamanı
Ahhh su kaynanalar:KK12:
Benim kaynanada esimi 7 kilo dogurmus,4 yasina kadar emzirmis ve kirki cikinci ogretmis tuvaleti
Palavranin biri bin para salla gitsin hesabi :halay:

Olmaz heralde :KK43:

ben de henüz kilo yok ay olmasın da.. sürekli hamur işi yemek istiyor canım.. tost falan gibi zaten çorvçba içince 1 saate tekrar acıkıyorum. ÖZellikle akşamdan yememek için uğraşıyorum ilk 3 ayı kilo almadan atlatabilmek niyetim
neden ilk 3 ay kilo almamak , şeyi duymuştum ilk 3 ayda alınan kilolar annede kalır diye o sebeptenmi ?

yussem yussem merhaba canım.
Ben 7+1 iken felan öğrendim.
Ondan öncesinde de çok gitmiştim bulantı için hep acillik olduğum ama hep tek vardı 7. haftada gördük ikinci keseyi.
Bugün de kontrolden geliyorum ikisi de iyiymiş şükür :)
ailede varmıydı ikiz gebelik, benimde ilk kontrolümde tek kese vardı, ama eşim ben ikiz hissediyorum deyip duruyor,sonradan çıkacak bak o görürsün diyor:KK45:

ya benim annem uzakta maalesef, araba yok ancak 2 vesait gidemiyorum, oda hasta tek başına gelemiyor, bazen özlediğim yemekleri oluyor biliyorum napar eder abimle gönderir kıyamıyorum o yüzden :KK43:

allahtan kayınvalidemle aynı binadayız bazen ona çıkıyorum bazen o işten geldiğimizde salıyor,gerçi allah var en başından beri ben yaparım yersiniz dedi. ama hamileyim hasta değil diye inat ediyorum:KK45:

bide bende bulaşık makinasını açınca olanlar oluyor o kapağı açtımı aman allahım ,

Bendede buzdolabı. okadar kötü oluyorumki anlatamam tiksiniyorum su bile alamıyorum eşimden istiyorum.
Rabbim sizde kolaylıklar versin, annenize şifalar versin.
Kv nizin yakında olması iyiymiş ama en azından çok kötü olduğunuzda gidecek kapınız var
4.aydan sonra normale gireriz diye düşünüyorum şu koku hassasiyeti falan en azından yemek falan yapabiliriz dimi :KK17:

ailede varmıydı ikiz gebelik, benimde ilk kontrolümde tek kese vardı, ama eşim ben ikiz hissediyorum deyip duruyor,sonradan çıkacak bak o görürsün diyor:KK45:
Yok canımn benim ailemde hiç yok.
Eşimin amca oğlullarında var bi tane.
Ama hep belirtileri okuyordum ikiz annelerinin gerçekten içine doğuyormuş ben hep hep ikiz konularında buluyordum kendimi öyle de çıktı :)
Gozun aydin canim
Teşekkür ederim canım.
Telefondan pc ye atabilirsem göstericem :)

Bendede buzdolabı. okadar kötü oluyorumki anlatamam tiksiniyorum su bile alamıyorum eşimden istiyorum.
Rabbim sizde kolaylıklar versin, annenize şifalar versin.
Kv nizin yakında olması iyiymiş ama en azından çok kötü olduğunuzda gidecek kapınız var
4.aydan sonra normale gireriz diye düşünüyorum şu koku hassasiyeti falan en azından yemek falan yapabiliriz dimi :KK17:
evet bir binaya şiddetle karşı çıkan ben şimdi iyi ki yakınız diyorum :KK45:ben yine yemek yapabiliyorum ama imkanı yok o yemekten yiyemiyorum, yoğurt peynirden tiksindim.

birde çamaşır suyu deterjan koklamak geliyor sürekli içimden zararlıdır diye yapamaıyorum da ama sanki çamaşır suyu kokusu içimi açıyor:KK45:
5. 6. aylar en rahat aylar diyorlar inşallah o günleri görür rahatlarız.

Kızlar Merhabaa..
Sabah doktora gitmiştik..
Önceki kontrolde hiçbişi anlamamıştım ama bu sefer her şeyi daha iyi idrak ettim ve aşırı mutlu oldum..
İki tane kıpır kıpır elleri kolları kımıl kımıl kuzu gördük.
O kadar güzellerdi ki.
Doya doya ekrana bakmaktan gözlerimi alamadım..
Bunlar benim kuzularım
2018-08-03-12-22-47-687.webp 2018-08-03-12-22-20-233.webp :nazar::nazar::nazar:
İkisi de aynı gidiyor 9+4'ler :)

neden ilk 3 ay kilo almamak , şeyi duymuştum ilk 3 ayda alınan kilolar annede kalır diye o sebeptenmi ?
Bir önceki gebeliğimde toplamda 11 kilonun 4 ünü ilk 16 haftada almıştım. Ama gece mide kasıntısından ölüyordum o zaman kalkıp yiyordum uyuyamıyorum. Hamileliği 8-10 kiloyla kapatmak istiyorum. Allah izin verirse tabi bir aksilik olmazsa. Kendimi iyi hissedince de hemen spora başlayacağım.

Bende aslında kilo almadım yeme tarzım çok değişmedi iştahım bi var bi yok ama bu göbek neyin nesi anlamıyorum gaz mı yoksa bebek mi anlayamadım bu sebepten mi acaba
Cnm göbek bende de yoktu hiç ama kg almamamıza rağmen yavaştan çıkması normal
Sonuçta adet olmuyoruz
Ve kan + ödem = göbek :anneadayı:

Back
X