Bende sizin gibiyim. İşyerinde birşekilde idare ediiyorum midem bulanıyor, afferddersiniz çıkardığımda oluyor ama geçiyor bişekilde. Ne zamanki mesai bitiyor bende inanılmaz yorgunluk başlıyor eve zor atıyorum kendimi. Annem ve eşim sağolsun yemek işleriyle ilgileniyorlar yoksa ben hiçbirşey yapamıyorum. Haftasonu ise tümgün yataktayım ve inanılmaz iştahım kesiliyor
Şu her şeye karışan çok bilmişler hayatımıza burnunu sokmasa olmaz. B.ku temizleyen benimbrze parayı veren benim size ne oluyor kardeşim diyebilsek keşke. Benim kızımda. Beİ çıkarıp her yere çiş yapıyor ama tuvalete yapmıyor denedim bi süre YÖK yaptıramadım tuvalete ne zaman çıkarsa çıksın umursamıyorum artık :)
ya ben normaldede yürümeyi hiç sevmemAh canım ya hamilelik bizi uykudan vurdu herhalde :) dün esimin zoruyla birbucuk saat yürümüsüm ama iyi geldi derin bir uyku cektim
Diyorum başkaları 2.5 3 yasında bır haftada hatta bı kac gunde ogretıo yok kafalarına yerleşmş gecolursa oğrenemez dıe bnde zaten 5 yasını bekleyım demıorum seneye yazn tam zamanıCanim 1.5 yas cok erken degilmi ben ogluma 2.5 yasinda ogrettim ne ortaliga cis yapti ne gece altina yapti hic sorunduz atlattik o donemi cocuk psikolojik olarak ve kaslari hazir oldugu zamani beklemek lazim yoksa anne icinde cocuk icinde yipratici oluyo
bana ilk gittiğimde verdi, munorol suda çözülen 2 tane 5 gün arayla yapıp içtim ..Bebeğin cok kucuk büyümesi lazim once biraz gelişsin sonra ilaç vericem dedi. Ins kotu birşey yoktur
Amiiin valla bebegım dgdugundan berı durum bu dıyorum kı bu dogdugunda kndımı bı odaya kapatacam orda emzıordakmseyle muhattap olmamInsanlar karisip annenin duzeni bozmasalar ne iyi olacak, hele de babalae sagdan soldan duyduklariyla anneye mudahake edip can sikiyolar. Allah kolaylik versin canim.
Ben uzun sure dogru duzgun beslenemedim zaten o yuzden tuvalete de cikamiyordum. Pztesiden beri duzenli ilac kullanmaya baslayinca yiyebilir hale geldim sukur ama hala tuvalete cikamiyorum. Acayip siskinlik ve rahatsizlik var bu yuzden de.
Cogul gebelik geni kadindan geliyormus canim. O yuzden esinin tarafinda olmasinin anlami yokmus. Annelerden geliyormus. Babanin olmasi da onemli degil yani. Annen, anaannen vs onlarda olmasi olasiligi artiriyormus.
Ahhh su kaynanalarDiyorum başkaları 2.5 3 yasında bır haftada hatta bı kac gunde ogretıo yok kafalarına yerleşmş gecolursa oğrenemez dıe bnde zaten 5 yasını bekleyım demıorum seneye yazn tam zamanı
40 çıkınca mıAhhh su kaynanalar
Benim kaynanada esimi 7 kilo dogurmus,4 yasina kadar emzirmis ve kirki cikinci ogretmis tuvaleti
Palavranin biri bin para salla gitsin hesabi
neden ilk 3 ay kilo almamak , şeyi duymuştum ilk 3 ayda alınan kilolar annede kalır diye o sebeptenmi ?Olmaz heralde
ben de henüz kilo yok ay olmasın da.. sürekli hamur işi yemek istiyor canım.. tost falan gibi zaten çorvçba içince 1 saate tekrar acıkıyorum. ÖZellikle akşamdan yememek için uğraşıyorum ilk 3 ayı kilo almadan atlatabilmek niyetim
ailede varmıydı ikiz gebelik, benimde ilk kontrolümde tek kese vardı, ama eşim ben ikiz hissediyorum deyip duruyor,sonradan çıkacak bak o görürsün diyoryussem merhaba canım.
Ben 7+1 iken felan öğrendim.
Ondan öncesinde de çok gitmiştim bulantı için hep acillik olduğum ama hep tek vardı 7. haftada gördük ikinci keseyi.
Bugün de kontrolden geliyorum ikisi de iyiymiş şükür :)
Gozun aydin canimyussem merhaba canım.
Ben 7+1 iken felan öğrendim.
Ondan öncesinde de çok gitmiştim bulantı için hep acillik olduğum ama hep tek vardı 7. haftada gördük ikinci keseyi.
Bugün de kontrolden geliyorum ikisi de iyiymiş şükür :)
ya benim annem uzakta maalesef, araba yok ancak 2 vesait gidemiyorum, oda hasta tek başına gelemiyor, bazen özlediğim yemekleri oluyor biliyorum napar eder abimle gönderir kıyamıyorum o yüzden
allahtan kayınvalidemle aynı binadayız bazen ona çıkıyorum bazen o işten geldiğimizde salıyor,gerçi allah var en başından beri ben yaparım yersiniz dedi. ama hamileyim hasta değil diye inat ediyorum
bide bende bulaşık makinasını açınca olanlar oluyor o kapağı açtımı aman allahım ,
Yok canımn benim ailemde hiç yok.ailede varmıydı ikiz gebelik, benimde ilk kontrolümde tek kese vardı, ama eşim ben ikiz hissediyorum deyip duruyor,sonradan çıkacak bak o görürsün diyor
Teşekkür ederim canım.Gozun aydin canim
evet bir binaya şiddetle karşı çıkan ben şimdi iyi ki yakınız diyorumBendede buzdolabı. okadar kötü oluyorumki anlatamam tiksiniyorum su bile alamıyorum eşimden istiyorum.
Rabbim sizde kolaylıklar versin, annenize şifalar versin.
Kv nizin yakında olması iyiymiş ama en azından çok kötü olduğunuzda gidecek kapınız var
4.aydan sonra normale gireriz diye düşünüyorum şu koku hassasiyeti falan en azından yemek falan yapabiliriz dimi
Bir önceki gebeliğimde toplamda 11 kilonun 4 ünü ilk 16 haftada almıştım. Ama gece mide kasıntısından ölüyordum o zaman kalkıp yiyordum uyuyamıyorum. Hamileliği 8-10 kiloyla kapatmak istiyorum. Allah izin verirse tabi bir aksilik olmazsa. Kendimi iyi hissedince de hemen spora başlayacağım.neden ilk 3 ay kilo almamak , şeyi duymuştum ilk 3 ayda alınan kilolar annede kalır diye o sebeptenmi ?
Cnm göbek bende de yoktu hiç ama kg almamamıza rağmen yavaştan çıkması normalBende aslında kilo almadım yeme tarzım çok değişmedi iştahım bi var bi yok ama bu göbek neyin nesi anlamıyorum gaz mı yoksa bebek mi anlayamadım bu sebepten mi acaba
Vallahi hiçbir fikrim YÖK. İnşallah dr güzel şeyler söyler.5 haftalık bugün kontrolüm ama görünen birşey var demi yolksacmı o acaba
Regl olmadımız için şişlik canım. Daha göbek olmaz. Bir de yediklerimiz de gaz yapıyor olabilir.Cnm göbek bende de yoktu hiç ama kg almamamıza rağmen yavaştan çıkması normal
Sonuçta adet olmuyoruz
Ve kan + ödem = göbek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?