2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar cinsiyetleri ne zaman yazmaya başlarız acaba buraya şubat ayı annelerinin belli olmuş mu acaba
13-15 hafta arası normalde belli oluyor
İlk hamileligimde ikili testte 13 haftalık iken doktor koz dedi
15 haftada karın ağrısı şikaetiyle gece hastahaneye gittigimizde oğlunuz çok iyi dedi başka doktor
Sonuç olarak oğlum oldu

İnşallah istediğin kglarda olur kg alımın, bende hiç istemiyorum şimdiye kadar almamışım ama normalde almaya çok elverişlidir vücudum, bol su içiyorum o yüzden günde 3 lt bazen fazlası.

ya çok güzeller ben ilk kese fotosunu istemeyi unuttum tahlil yapıp geldiğimde istedim kaydetmiyoruz diyip vermediler

sağlıkla kucağına al inşallah bebişlerini

Kızlar bişey soracağım size. Bir arkadaşım bugün kan testi verdi adeti 3 gün gecikmiş 32 çıktı değeri.. aranızda bu kadar düşük olupta yükselen var mı acaba kan değeri..

kızlar bide ikili test, şeker yüklemesi bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz ? yaptıracakmısınız

ya çok güzeller ben ilk kese fotosunu istemeyi unuttum tahlil yapıp geldiğimde istedim kaydetmiyoruz diyip vermediler

sağlıkla kucağına al inşallah bebişlerini
Ben kendim rica ettim dedim ikisini bir alan bi resim istesem dedim dur aynı açıdan yakalamaya çalışayım dedi bunları verdi çok mutlu oldum :)
Amin hepimiz inşallah :)

Kızlar az once wc ye gidince kahverengi akinti gördüm. Adetim baslarken olurdu. Ilk hamileligimde olmamaisti. Anneme ulasamadim eşim cumada. Doktora gitmeli miyim?

Maşallahh Rabbim nazarlardan korusun onları

Amin inşallah, sağlıkla büyüsünler, gelsinler kucağımıza

Yaa maşallah kuzulara,
Sağlıkla gelsinler inşallah

Kızlar bişey soracağım size. Bir arkadaşım bugün kan testi verdi adeti 3 gün gecikmiş 32 çıktı değeri.. aranızda bu kadar düşük olupta yükselen var mı acaba kan değeri..
ablamın eltiside çok düşükken öğrenmişti gebelik yeniymiş, artmıştı değeri diğer günlerde

Kızlar az once wc ye gidince kahverengi akinti gördüm. Adetim baslarken olurdu. Ilk hamileligimde olmamaisti. Anneme ulasamadim eşim cumada. Doktora gitmeli miyim?
Canım hiç korkma benim ilk hamileliğimde de olmuştu suan oğlum 4.5 yaşında sen yinede dr git tedbir amaçlı ilaç verir hem için rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…