13-15 hafta arası normalde belli oluyorKızlar cinsiyetleri ne zaman yazmaya başlarız acaba buraya şubat ayı annelerinin belli olmuş mu acaba
Sağol cnmHadı hayrlı olsun canım çok sevındım adına
İnşallah istediğin kglarda olur kg alımın, bende hiç istemiyorum şimdiye kadar almamışım ama normalde almaya çok elverişlidir vücudum, bol su içiyorum o yüzden günde 3 lt bazen fazlası.Bir önceki gebeliğimde toplamda 11 kilonun 4 ünü ilk 16 haftada almıştım. Ama gece mide kasıntısından ölüyordum o zaman kalkıp yiyordum uyuyamıyorum. Hamileliği 8-10 kiloyla kapatmak istiyorum. Allah izin verirse tabi bir aksilik olmazsa. Kendimi iyi hissedince de hemen spora başlayacağım.
Sen içini ferah tut canım inşallah bişey olmaz..Bebeğin cok kucuk büyümesi lazim once biraz gelişsin sonra ilaç vericem dedi. Ins kotu birşey yoktur
ya çok güzeller ben ilk kese fotosunu istemeyi unuttum tahlil yapıp geldiğimde istedim kaydetmiyoruz diyip vermedilerKızlar Merhabaa..
Sabah doktora gitmiştik..
Önceki kontrolde hiçbişi anlamamıştım ama bu sefer her şeyi daha iyi idrak ettim ve aşırı mutlu oldum..
İki tane kıpır kıpır elleri kolları kımıl kımıl kuzu gördük.
O kadar güzellerdi ki.
Doya doya ekrana bakmaktan gözlerimi alamadım..
Bunlar benim kuzularım
Eki Görüntüle 2175564 Eki Görüntüle 2175565
İkisi de aynı gidiyor 9+4'ler :)
Ben kendim rica ettim dedim ikisini bir alan bi resim istesem dedim dur aynı açıdan yakalamaya çalışayım dedi bunları verdi çok mutlu oldum :)ya çok güzeller ben ilk kese fotosunu istemeyi unuttum tahlil yapıp geldiğimde istedim kaydetmiyoruz diyip vermediler
sağlıkla kucağına al inşallah bebişlerini
Bence git canım.Kızlar az once wc ye gidince kahverengi akinti gördüm. Adetim baslarken olurdu. Ilk hamileligimde olmamaisti. Anneme ulasamadim eşim cumada. Doktora gitmeli miyim?
Maşallahh Rabbim nazarlardan korusun onlarıKızlar Merhabaa..
Önceki kontrolde hiçbişi anlamamıştım ama bu sefer her şeyi daha iyi idrak ettim ve aşırı mutlu oldum..
İki tane kıpır kıpır elleri kollarıkımıl kuzu gördük.
O kadar güzellerdi ki.
Bunlar benim kuzularım
evet bir binaya şiddetle karşı çıkan ben şimdi iyi ki yakınız diyorumben yine yemek yapabiliyorum ama imkanı yok o yemekten yiyemiyorum, yoğurt peynirden tiksindim.
birde çamaşır suyu deterjan koklamak geliyor sürekli içimden zararlıdır diye yapamaıyorum da ama sanki çamaşır suyu kokusu içimi açıyor
5. 6. aylar en rahat aylar diyorlar inşallah o günleri görür rahatlarız.
Git cnm bence her ihtimale karşı. Yoruldunmu gazladan ondan mı oldu acabaKızlar az once wc ye gidince kahverengi akinti gördüm. Adetim baslarken olurdu. Ilk hamileligimde olmamaisti. Anneme ulasamadim eşim cumada. Doktora gitmeli miyim?
Kızlar Merhabaa..
İki tane kıpır kıpır elleri kolları kımıl kımıl kuzu gördük.
O kadar güzellerdi ki.
Bunlar benim kuzularım
Benimde 5 te heyecandan ölcem yaKızlar benim de bu gün 17:00 de randevum var inşallah kalp atışını duyarız
Yok artık daha nelerAhhh su kaynanalar
Benim kaynanada esimi 7 kilo dogurmus,4 yasina kadar emzirmis ve kirki cikinci ogretmis tuvaleti
Palavranin biri bin para salla gitsin hesabi
ablamın eltiside çok düşükken öğrenmişti gebelik yeniymiş, artmıştı değeri diğer günlerdeKızlar bişey soracağım size. Bir arkadaşım bugün kan testi verdi adeti 3 gün gecikmiş 32 çıktı değeri.. aranızda bu kadar düşük olupta yükselen var mı acaba kan değeri..
Canım hiç korkma benim ilk hamileliğimde de olmuştu suan oğlum 4.5 yaşında sen yinede dr git tedbir amaçlı ilaç verir hem için rahatlarKızlar az once wc ye gidince kahverengi akinti gördüm. Adetim baslarken olurdu. Ilk hamileligimde olmamaisti. Anneme ulasamadim eşim cumada. Doktora gitmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?