• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim onlar hissediyorlar ben kizima hamile kalinca oglumda yasamistim buna benzer durum.
Ama bulanti ve halsizlik konusunda bende beter durumdayim:işsiz:Yiyemiyorum surekli yatmak istiyorum mutfak ve banyolara girdigimde olanlarda oluyo :kusmuk:
12 saat boyunca ağzıma hiçbir şey koymadığını oluyor tam bayılacağım anlıyorum ayakları havaya dikip azcık tuzlu azcık tatlı yiyorum ama bunaldım. Beklemediğim bi gebelik olması da beni daha kötü etkiliyor eşime kızıyorum kavga ediyorum. Dün de kaza yaptım iyice gerildim.

12 saat boyunca ağzıma hiçbir şey koymadığını oluyor tam bayılacağım anlıyorum ayakları havaya dikip azcık tuzlu azcık tatlı yiyorum ama bunaldım. Beklemediğim bi gebelik olması da beni daha kötü etkiliyor eşime kızıyorum kavga ediyorum. Dün de kaza yaptım iyice gerildim.
Gecmis olsun canim buyuk bisey yoktur ins
Beni tam tersi daha sakin yapti hamilelik belkide sinirlenecek bile halimin olmayisindandir

Günaydın kızlar. bende çok gerginim. üzerimden atamıyorum gerginliği. mide bulantımda tam gaz devam.
Hepimiz aynı demek ki ben ilk gebeliğimde de hamileliği sevmemiştim şimdi de. Herkes çok güzel bir duygu diyor ama bana göre değil. İlk aylar sıkıntı son aylar iskonto geri kalan 2 ayda da bir güzelliğini göremedim.

Gecmis olsun canim buyuk bisey yoktur ins
Beni tam tersi daha sakin yapti hamilelik belkide sinirlenecek bile halimin olmayisindandir
Çok şükür biz de bir şey yok kızım oto koltuğundan çıkınca aklım ona gitti çarptım karşıdan gelene adamın arabasına bir şey olmadı lastiği falan patladı ama benim arabanın sağ önü epey darbe aldı. Adam çok gıcıktı. 1 saat bekletti beni orda.

Hepimiz aynı demek ki ben ilk gebeliğimde de hamileliği sevmemiştim şimdi de. Herkes çok güzel bir duygu diyor ama bana göre değil. İlk aylar sıkıntı son aylar iskonto geri kalan 2 ayda da bir güzelliğini göremedim.
Benim hep agrili sorunlu riskli surekli bi problemle gectigi icin bende sevmiyorum.
Elalem geziyo hopluyo zipliyo yiyip iciyo ben yapamiyom
Ucuncuyu istememin tek nedenide belki kizim olurda kizim yanliz kalmasin diye.

Çok şükür biz de bir şey yok kızım oto koltuğundan çıkınca aklım ona gitti çarptım karşıdan gelene adamın arabasına bir şey olmadı lastiği falan patladı ama benim arabanın sağ önü epey darbe aldı. Adam çok gıcıktı. 1 saat bekletti beni orda.
Buna sukur caniniza bisey olmasinda gerisi hallolur

Ins devami gelmez onemsizdir canim gelismelerden haberdar et

Burda daha 7 haftasinda olup bebegini gormemis kisiler var.5 hafta cok erken bence bekle

Evet doktorda oyle dedi ama sen negatif pozitif diyince kafam karismisti.Bide bu sali bu doktora son kez gidicem her gidisimde olumsuz konusuyor bakalim bide baska doktorun fikrini alicam bu yuzden acaba yanlis mi bilgilendirdi beni diye dusundum bu toxoplasma konusunda.
O yuzden sormustum cevabin icin tsk ederim
Ben de kendime özel hastane de bir dr bulacağım ama bu devletteki dr ü çok beğendim. Çok güzel ayrıntılı anlatıyor. Dikkatli biri. Bunu da bırakmam isteniyorum. Dün diyor ki bana ya nasıl 9 ay dayanıyorsunuz kendimi düşünüyorum da mümkün değil yapamazdım. Eşleriniz siİ el üstünde tutsun.

Benim hep agrili sorunlu riskli surekli bi problemle gectigi icin bende sevmiyorum.
Elalem geziyo hopluyo zipliyo yiyip iciyo ben yapamiyom
Ucuncuyu istememin tek nedenide belki kizim olurda kizim yanliz kalmasin diye.
Seninki de iyi cesaraet... biz 4 kardeşiz iki koz iki erkek ama kavga ederiz çok birbirimizin yaptığımı beğenmez eleştiririz ama 3 gün görüşmeden duramayız.

Benim kedim var ama onu bırakamam internette de baya araştırdım dışarı çıkmadıktan ve kuru mamayla beslendikten sonra çok da sıkıntı olmazmış belki de geçirmişimdir çocukluğum da hep hayvanlarla geçti benim
Yaa hiç belli olmuyor işte çok garip. Ben ilk gebelik testime baktım orda geçirmiş görünüyorum çok ilginç..

Bütün yavrular allaha emanet takmayin kafanıza bu kadar yaa gercekten varmış yokmuş dikkat etmek isteyen etsin sonuclarinizi doktora göster mediniz mi burda ne dir ne degildir diye soruyorsunuz ben anlamadim bu kadar önemli birşey olsaydı eger gosterdiyseniz diye söylüyorum doktorunuza bırakın güzel günlerin gelmesi için gün sayın herkes sağlıkla sıhhatli bir sekilde gebelik bebek ve doğum nasip etsin bazi doktor gereğinden fazla bilgi veriyorlar risk almamak için sonra neden demediniz vs olaylari olmasin diye hayatınızı bakın çiğ et meselesi zaten genel anlamda yemeniz zararlı oldugu heryerde yazıyor :KK66:
Herkes bu kadar rahat olamıyor hayatta keşke olabilsek ama elimizde değil...

Kizlar ya ben bu saatlerde cok rahatsizlaniyorum.neden böyle oluyor cok moralim bozuk.agrim oluyo sol tarafimda surekli yatiyorm.midem kötü oluyo.ac ac yatiyorum saatlerdir.gunduz boyle hic olmuyo.bir sorun olsa devamli bu agrilari cekmem lazim.
Geçmiş olsun canım rahim büyüdüğü için de ağrı olabilir. Ama gündüz iyiysen o da bir şeydir. Akşam sa yat uyu boşver

Merhaba
Son adet tarihim 21 haziran
Bugun normalde 6+2
Gittigim dr gecen hafta kese var ama icinde embriyo yani bebek yok demisti.
Bugun gittigimde kese 5+5 gorunuyor ama yine bebek yok dedi. Bu hafta vucudun buyuk ihtimalle kanamayla keseyi atacak ama eger atmazsa ctesi gunu sabahtan ac karnina gel kurtaj yapalim dedi.
Bu arada ablam embriyolog doktor.
En basindan beri israrla embriyoyu gordugunu soyluyor ultrason ciktisinda.
Hemen o dr dan cikip memorial da baska bir dr a gittik. Kesenin geriden geldigini ama yolk sac ve embriyonun var oldugunu soyledi. Gec dollenme olmustur ya da gec yumurtladin dimi. 1 hafta sonra yeniden gel dedi.
Inanilmaz kafam karisik....
Buna benzer bir durum yasayan var mi acaba?
1 hafta azap gibi gecti... Simdi 1 hafta 1hafta daha bu sekilde beklemek beni cok yoracak.
Lutfen teselli vermek amacli yazmayin, dogrusu neyse onu yazin arkadaslar.
Herkese sevgiler
(
Bak canım bende bana gore 5+6gunlukken gıttık sadece kese gordu 7 mm daha sonra yıne adet tarıhıme gore 8+2olması gerekırken ultrasyonda 7+6 haftalık çıktı ve kalp atısı faln var dedı yanı senın doktprun farklı bişey mı gördude o şekılde yorum yaptı bılemıorum inşallah doktorun yanılır bide yani bak başka doktora gıtmış ve olumlu bı yorumda almışsın beklemekten başka yapacak bıseyımız yok canım inşallah guzel sonuclarla gelrsın aramıza

Seninki de iyi cesaraet... biz 4 kardeşiz iki koz iki erkek ama kavga ederiz çok birbirimizin yaptığımı beğenmez eleştiririz ama 3 gün görüşmeden duramayız.
Oyle oluyo da zaten bisey olsa kime gidiyon kardesten baskasi seni anlamaz hele hele bi kizin kiz kardese mutlaka ihtiyaci var bence

Kızlar ben hiç tatlı yiyemiyorum görmek bile istemiyorum hakkı gelmiyor anlaşılan. Ama ekşi de yiyemiyorum sadece tuzlu giyebiliyorum. Hakkı yok Ayşe yok ortası gelmese bari :KK43:
:KK48::KK48::KK48:
Bende yiyemiyorum tatli sekerli onceden kilo kilo tatli yerdim tatli krizim tutardi

Kızlar 2 gebelik yaşadım mide bulantısı halsizlik nedir bilmedim bu 3. Gebeliğim mide bulantım halsizliğim çok sürekli içim bulanıyor çıkarmıyorum ama sürekli bir bulantı hali acaba kız mı diyorum.oğlum var bir de kızım olsun çok isterim ama Rabbimin işine karışılmaz yeter ki sağlıklı hayırlı evlat versin cümlemize. İlk 2 gebeliğim çok kötü geçti babamın kanser olduğunu öğrendik hamileliğimle eş zamanlı ilk 3 ayım hastanelerde geçti sonrasında kaybettik zaten.2. Gebeliğimde kazayla oldu 10 haftalıkken kalp atışları durdu zaten problemli olduğunu söylemişti dr um.diyorum ki bunda çok dinliyorum sanırım kendimi ondan halsizim bulantım çok

Kızlar 2 gebelik yaşadım mide bulantısı halsizlik nedir bilmedim bu 3. Gebeliğim mide bulantım halsizliğim çok sürekli içim bulanıyor çıkarmıyorum ama sürekli bir bulantı hali acaba kız mı diyorum.oğlum var bir de kızım olsun çok isterim ama Rabbimin işine karışılmaz yeter ki sağlıklı hayırlı evlat versin cümlemize. İlk 2 gebeliğim çok kötü geçti babamın kanser olduğunu öğrendik hamileliğimle eş zamanlı ilk 3 ayım hastanelerde geçti sonrasında kaybettik zaten.2. Gebeliğimde kazayla oldu 10 haftalıkken kalp atışları durdu zaten problemli olduğunu söylemişti dr um.diyorum ki bunda çok dinliyorum sanırım kendimi ondan halsizim bulantım çok
Canım her hamilelik bir olmuyor sanırım.inşallah allah gönlüne göre verir. İnstagramda birgebenin günlüğü var usg fotoğrafını da göte cinsiyet tahmini yapıyor tabii ki tahmin sadece bin ramzi teorisiyle. Çok inanmamakla birlikte gönderdim bana erkek gibi dedi. Ama usg görüntüsü 5-6-7 . Haftalardan birine ait olmalı

Back
X