2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim onlar hissediyorlar ben kizima hamile kalinca oglumda yasamistim buna benzer durum.
Ama bulanti ve halsizlik konusunda bende beter durumdayimYiyemiyorum surekli yatmak istiyorum mutfak ve banyolara girdigimde olanlarda oluyo
12 saat boyunca ağzıma hiçbir şey koymadığını oluyor tam bayılacağım anlıyorum ayakları havaya dikip azcık tuzlu azcık tatlı yiyorum ama bunaldım. Beklemediğim bi gebelik olması da beni daha kötü etkiliyor eşime kızıyorum kavga ediyorum. Dün de kaza yaptım iyice gerildim.

Gecmis olsun canim buyuk bisey yoktur ins
Beni tam tersi daha sakin yapti hamilelik belkide sinirlenecek bile halimin olmayisindandir

Günaydın kızlar. bende çok gerginim. üzerimden atamıyorum gerginliği. mide bulantımda tam gaz devam.
Hepimiz aynı demek ki ben ilk gebeliğimde de hamileliği sevmemiştim şimdi de. Herkes çok güzel bir duygu diyor ama bana göre değil. İlk aylar sıkıntı son aylar iskonto geri kalan 2 ayda da bir güzelliğini göremedim.

Gecmis olsun canim buyuk bisey yoktur ins
Beni tam tersi daha sakin yapti hamilelik belkide sinirlenecek bile halimin olmayisindandir
Çok şükür biz de bir şey yok kızım oto koltuğundan çıkınca aklım ona gitti çarptım karşıdan gelene adamın arabasına bir şey olmadı lastiği falan patladı ama benim arabanın sağ önü epey darbe aldı. Adam çok gıcıktı. 1 saat bekletti beni orda.

Benim hep agrili sorunlu riskli surekli bi problemle gectigi icin bende sevmiyorum.
Elalem geziyo hopluyo zipliyo yiyip iciyo ben yapamiyom
Ucuncuyu istememin tek nedenide belki kizim olurda kizim yanliz kalmasin diye.

Buna sukur caniniza bisey olmasinda gerisi hallolur

Ben de kendime özel hastane de bir dr bulacağım ama bu devletteki dr ü çok beğendim. Çok güzel ayrıntılı anlatıyor. Dikkatli biri. Bunu da bırakmam isteniyorum. Dün diyor ki bana ya nasıl 9 ay dayanıyorsunuz kendimi düşünüyorum da mümkün değil yapamazdım. Eşleriniz siİ el üstünde tutsun.

Benim hep agrili sorunlu riskli surekli bi problemle gectigi icin bende sevmiyorum.
Elalem geziyo hopluyo zipliyo yiyip iciyo ben yapamiyom
Ucuncuyu istememin tek nedenide belki kizim olurda kizim yanliz kalmasin diye.
Seninki de iyi cesaraet... biz 4 kardeşiz iki koz iki erkek ama kavga ederiz çok birbirimizin yaptığımı beğenmez eleştiririz ama 3 gün görüşmeden duramayız.

Yaa hiç belli olmuyor işte çok garip. Ben ilk gebelik testime baktım orda geçirmiş görünüyorum çok ilginç..

Herkes bu kadar rahat olamıyor hayatta keşke olabilsek ama elimizde değil...

Geçmiş olsun canım rahim büyüdüğü için de ağrı olabilir. Ama gündüz iyiysen o da bir şeydir. Akşam sa yat uyu boşver

Bak canım bende bana gore 5+6gunlukken gıttık sadece kese gordu 7 mm daha sonra yıne adet tarıhıme gore 8+2olması gerekırken ultrasyonda 7+6 haftalık çıktı ve kalp atısı faln var dedı yanı senın doktprun farklı bişey mı gördude o şekılde yorum yaptı bılemıorum inşallah doktorun yanılır bide yani bak başka doktora gıtmış ve olumlu bı yorumda almışsın beklemekten başka yapacak bıseyımız yok canım inşallah guzel sonuclarla gelrsın aramıza

Seninki de iyi cesaraet... biz 4 kardeşiz iki koz iki erkek ama kavga ederiz çok birbirimizin yaptığımı beğenmez eleştiririz ama 3 gün görüşmeden duramayız.
Oyle oluyo da zaten bisey olsa kime gidiyon kardesten baskasi seni anlamaz hele hele bi kizin kiz kardese mutlaka ihtiyaci var bence

Kızlar ben hiç tatlı yiyemiyorum görmek bile istemiyorum hakkı gelmiyor anlaşılan. Ama ekşi de yiyemiyorum sadece tuzlu giyebiliyorum. Hakkı yok Ayşe yok ortası gelmese bari

Bende yiyemiyorum tatli sekerli onceden kilo kilo tatli yerdim tatli krizim tutardi

Kızlar 2 gebelik yaşadım mide bulantısı halsizlik nedir bilmedim bu 3. Gebeliğim mide bulantım halsizliğim çok sürekli içim bulanıyor çıkarmıyorum ama sürekli bir bulantı hali acaba kız mı diyorum.oğlum var bir de kızım olsun çok isterim ama Rabbimin işine karışılmaz yeter ki sağlıklı hayırlı evlat versin cümlemize. İlk 2 gebeliğim çok kötü geçti babamın kanser olduğunu öğrendik hamileliğimle eş zamanlı ilk 3 ayım hastanelerde geçti sonrasında kaybettik zaten.2. Gebeliğimde kazayla oldu 10 haftalıkken kalp atışları durdu zaten problemli olduğunu söylemişti dr um.diyorum ki bunda çok dinliyorum sanırım kendimi ondan halsizim bulantım çok

Canım her hamilelik bir olmuyor sanırım.inşallah allah gönlüne göre verir. İnstagramda birgebenin günlüğü var usg fotoğrafını da göte cinsiyet tahmini yapıyor tabii ki tahmin sadece bin ramzi teorisiyle. Çok inanmamakla birlikte gönderdim bana erkek gibi dedi. Ama usg görüntüsü 5-6-7 . Haftalardan birine ait olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…