Saol canım bakayım biCanım her hamilelik bir olmuyor sanırım.inşallah allah gönlüne göre verir. İnstagramda birgebenin günlüğü var usg fotoğrafını da göte cinsiyet tahmini yapıyor tabii ki tahmin sadece bin ramzi teorisiyle. Çok inanmamakla birlikte gönderdim bana erkek gibi dedi. Ama usg görüntüsü 5-6-7 . Haftalardan birine ait olmalı
Benim de canım hiç tatlı istemiyor aslında hiç bişey istemiyor. Ağzımın içi acı acı sürekli karnım şiş mide bulantım var. Hayal ettiğim bu değildiKızlar ben hiç tatlı yiyemiyorum görmek bile istemiyorum hakkı gelmiyor anlaşılan. Ama ekşi de yiyemiyorum sadece tuzlu giyebiliyorum. Hakkı yok Ayşe yok ortası gelmese bari
Salatalık ağzımdaki acı tadı alıyor dene istersen. Kızımda evde domates bitince ağlardım bunda da salatalıkBenim de canım hiç tatlı istemiyor aslında hiç bişey istemiyor. Ağzımın içi acı acı sürekli karnım şiş mide bulantım var. Hayal ettiğim bu değildi
Deneyeyim evdeki salatalık da hiç güzel değil eşim almıştı. Sıcaklarla beraber bu bulantılar vs çok zor oluyor ne zaman geçecek acabaSalatalık ağzımdaki acı tadı alıyor dene istersen. Kızımda evde domates bitince ağlardım bunda da salatalık
Bi bilsemmmDeneyeyim evdeki salatalık da hiç güzel değil eşim almıştı. Sıcaklarla beraber bu bulantılar vs çok zor oluyor ne zaman geçecek acaba
İlaç vermedi. Meyve ye su iç benzeri şeyler söyledi. Sağol canım.Canım doktor muhtemelen ilaç vermeyecek ama yine de danış ayrıca ateşine dikkat et.
Bende o sayfayı takip ediyorum yolladım bana da kız dedi canımm. Amam benim evladım yok inşallah rabbim sağlıklı hayırlı şekilde hepimizin kucağuna almayı nasip etsin cinsiyet hiç önemli değil benim için 2 kaybım olduğundanCanım her hamilelik bir olmuyor sanırım.inşallah allah gönlüne göre verir. İnstagramda birgebenin günlüğü var usg fotoğrafını da göte cinsiyet tahmini yapıyor tabii ki tahmin sadece bin ramzi teorisiyle. Çok inanmamakla birlikte gönderdim bana erkek gibi dedi. Ama usg görüntüsü 5-6-7 . Haftalardan birine ait olmalı
Benımkı hiç annecı degıldı normalde ama hamıle kaldıktan sonra bana düşmeye başladı ben yanında olmayınca aglıyor kv deyı severdı simdi onlara gdıyoruz kahvaltıda faln benı istıyor benım yedrmemı istıyor karnımda yuvarlanıor bende dıorum sıpa anladı kardesının gelecegını çocuğu şmdiden ezıyor dıeYa kızlar mide bulantısı halsizlik ne zaman geçecek yaşamaktansa soğudum. Dün kızımı 2 saat anneme bıraktım 2 saat boyunca ağlamış hiç durmamış kaşınacağız ne yapacağını şaşırmış. Kimseye gitmiyor nedense bir iki ay önce böyle değildi iyice yapıştı bana. Benimde uğraşacak gücüm olmuyor
Kazamı Allah korusun bişey yoktur umarım geçmiş olsun12 saat boyunca ağzıma hiçbir şey koymadığını oluyor tam bayılacağım anlıyorum ayakları havaya dikip azcık tuzlu azcık tatlı yiyorum ama bunaldım. Beklemediğim bi gebelik olması da beni daha kötü etkiliyor eşime kızıyorum kavga ediyorum. Dün de kaza yaptım iyice gerildim.
Burdada var vanım yorumlayanlar 12. Hafatda yyumluolarCanım her hamilelik bir olmuyor sanırım.inşallah allah gönlüne göre verir. İnstagramda birgebenin günlüğü var usg fotoğrafını da göte cinsiyet tahmini yapıyor tabii ki tahmin sadece bin ramzi teorisiyle. Çok inanmamakla birlikte gönderdim bana erkek gibi dedi. Ama usg görüntüsü 5-6-7 . Haftalardan birine ait olmalı
Rahatliktan degil canım benim bahsettiğim allaha tevekkül etmek le alakali yazdım ben onu vat yada yok bunun sonucuna ulastiniz allah korusub vat cikti bebekte sıkıntı var napcaksin gebeligimi dursurcaksin eeee bunu yapmiycaksan bu kadar araştırma içine girme diyorum benHerkes bu kadar rahat olamıyor hayatta keşke olabilsek ama elimizde değil...
Canım çok geçmiş olsun.ben iğneyi yatırmadım dün.salı yaptirmistim.salıyı bekliycem.bugün dünkü kadar gelmedi kahverengi leke çok şükür bakalım .bebeği göremezsen hamileyim diyemiyorum.çünkü ocakta boş gebelikten kürtaj oldumSelam kızlar
Hamileliği hiç böyle hayal etmemiştim bende kusmadığım zaman dünyalar benim oluyo ama mide bulantısı hep var
Dün karnım çok ağrıdı lekelenmem de oldu acile gittik progestan iğne yapıldı serum aldım
Bu sabahta afedersiniz ağrıyla uyandım kabız olmuşum çok zorlanınca yine lekelenmem oldu uzanıyorum bende şimdi
Allah yardımcımız olsun inşallah
Sulu ve lifli meyveler ye canim kabizligin için ayaklarinin altına minder yastık birsey koy ve yat bol bol su iç allah yardımcınız olsun cok geçmiş olsunSelam kızlar
Hamileliği hiç böyle hayal etmemiştim bende kusmadığım zaman dünyalar benim oluyo ama mide bulantısı hep var
Dün karnım çok ağrıdı lekelenmem de oldu acile gittik progestan iğne yapıldı serum aldım
Bu sabahta afedersiniz ağrıyla uyandım kabız olmuşum çok zorlanınca yine lekelenmem oldu uzanıyorum bende şimdi
Allah yardımcımız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?