2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ultrason görüntüsü mü yolluyoruz ne gönderiyoruz

benim iiyki kışa gelmedi. çünkü ayaklarımınısıtamıyorum. ve malum ayak sıcaklığı çok önemli der eskiler. hatta ilk düşüğüm şubatta olduğunda ayaklarıma sıcak su torbaları koyuyordum yine buz gibiydi. ananemde ayağınımı üşüttün ondanmı düştü diyince anamm dedim ben kışa denk getirmim ilk ayları. tam gönlümdeki gibi oldu bu aylarda hamile kalmam. evet bulantı yönünden kötü sıcak tetikliyor keisnlikle

Ama bir de dogumdan sonra yanmasi var bu isin corabi firlatiyorum, ordan annemin sesi; cocugun gazi olacak ayagina corap giy.. e anne yaniyorum ates atiyo ayaklar mayaklar. Ocak 1. Kis oldugu halde fena basiyolardi. Isitmaya care varda, ayak yanmasi da beter

Ogluma kasimin son haftasi hamile kaldim sadece agrim vardi
Kizima eylulun basinda hamile kaldim biseyim yoktu buna haziranin sonunda hamile kaldim resmen yogun bakima yatirin beni diye bagiriyo vucudum

bu ramziye merak sardık buaralar.
ultrason kağıdınızı elinize alıyorsunuzzz
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;

Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,

Karından bakıldıysa eğer,

Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,

Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,

bu teoriye göre benimki kız

karından . bebek mi sag sol yoksa kesemı canım

canım teoriye göre seninki erkekkkk.
kesenin konumuna bakıyoruz sağmı solmu diye
Sag yumurtaliginda dollendiyse kiz sol yumurtanda dollendiyse erkek diyorsunuz sanırım ama ben doktoruma sormuştum bunu alakasi yok demisti ozaman biz neden yumurtaliklari gelisene kadar bekliyoruz dogru sonucu vermek için sagda bebek kiz solda erkek derdik ve tecrubeylede sabit olurdu mantıklı gelmişti:))) tamamen babanin gondermis olduğu dişi sperm yada erkek sipermle alakalı demisti annenin cinsiyet belirlemeyle hiç alakasi yok demişti anlayacağınız rabbim gönlünuzdekini hakkinizda hayırlı kılsın inşallah

Ultrason görüntüsü mü yolluyoruz ne gönderiyoruz
7 8 haftalık ultrason görüntüsü yolluyosun karından bakıldıysa karından vajinal bakıldıysa vajinal olduğunu söyleyip yolluyon kesedekş konuma göre cinsiyet tahminde bulunuyor ama kesin değil

kızar ben bişeyi cok yemek istiyorum canım acayip cekiyo ama önüme gelince bi tiksinti baslıyo hiçbişey yiyemiyorum yemekten sogudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…