- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
Özele gidiyorum baya iyiydi ultrason aletleri:)Canm sen özele mi gidiyorsun devlete mi ultrason çok net çıkarmış maşallah çok güzel.. ben özele gidiyorum 8 haftalıkken bu kadar net değildi görüntü..
Benim 3.36 onunla birlikte başka hormonlara da baktı ve ilaç vermeye gerek görmedi iyi dediKızlar bir şey sorucam. Benim tsh 3.14 çıkmış. Gebelikte 2-2.5 arasında olması gerekir diye duydum doktor da bir şey demedi sizin tsh lar kaç merak ettim. Acaba başka doktora danışmam gerekir mi?
Teşekkürler
Anladım merak ettim tabiki kesin değildir de7 8 haftalık ultrason görüntüsü yolluyosun karından bakıldıysa karından vajinal bakıldıysa vajinal olduğunu söyleyip yolluyon kesedekş konuma göre cinsiyet tahminde bulunuyor ama kesin değil
Benimde son adet 25 haziran. Normalde 6. Haftaya şuan girmiş olması lazım ama doktorun dediğine göre şuan 6+4 sen neye göre hesapladınIlki 9 nisandi son adet, bunda 25 haziran. Ilkinden bi farki yok. Ayni kokular ayni bulanan dunya. Erken bile basladi dunya, nasil ozendim o hicbiseyi olmayan canim hamilelere hep
12 kasım son regl tarihimdi. Midem bulanmıyordu evet ama halsiZlik aynıydı bir de çok mide ağrısı yaşamıştımBana da oyle geliyo, kisin hamileydim bulaniyodu midem diyen varsa gelsin buyursunah aptal kafam
Bir biyolog olarak genetiğin herşeyini biliyorum sanırım.. yani bu eğlence amaçlı birazdaSag yumurtaliginda dollendiyse kiz sol yumurtanda dollendiyse erkek diyorsunuz sanırım ama ben doktoruma sormuştum bunu alakasi yok demisti ozaman biz neden yumurtaliklari gelisene kadar bekliyoruz dogru sonucu vermek için sagda bebek kiz solda erkek derdik ve tecrubeylede sabit olurdu mantıklı gelmişti:))) tamamen babanin gondermis olduğu dişi sperm yada erkek sipermle alakalı demisti annenin cinsiyet belirlemeyle hiç alakasi yok demişti anlayacağınız rabbim gönlünuzdekini hakkinizda hayırlı kılsın inşallah
ala alaa ben baya ataştırdım kesenin sağdamı soldamı olduğuna göre yapılıyor hep videolar falan izledim hattaBebeğin kesedeki konumuna bakıyoz seninki sağd duruyor kız canım bu teoriye göre
Benimde 2.90 sınırda takip edelim dedi. İnşallah ilaca gerek kalmazBenim 3.36 onunla birlikte başka hormonlara da baktı ve ilaç vermeye gerek görmedi iyi dedi
Demekki tezimize bi ekleme yapicaz12 kasım son regl tarihimdi. Midem bulanmıyordu evet ama halsiZlik aynıydı bir de çok mide ağrısı yaşamıştım
Haklısın canım benim ilk olduğu için kız yada erkek hiç farkmez sağlıklı olsundaNurbal27 canım tam ortada çıkmış. ortada oluncada kız diyorlar tabiii bilimsel bilgi değil canımm,eğlence amaçlı gibi düşün
Canım bizimde tayin Antep’e çıktı hangi doktora gidiyordun hangi hastane? Ben medicalpark a gideyim diyorum ama.Aman şimdi yine buralar karışmasın doktor eleştiricem diye ama söyleyeceğim kimse kusura bakmasın
Genelleme yapmıyorum ama bazı doktorların olumsuz konuşmasından,net bilgi vermemesinden hiç hoşlanmıyorum gerçekten
Felaket tellallığı yapmaya gerek yok
Ciddi bişey varsa söylersin şöyle de olabilir böylede olabilir diye kötüye endekslemek oldukça yanlış bir tutum
Bazı doktorlar da hiç yok bu
Mardin’e yeni taşındık burda da var o tiplerden
Antep’te ki doktorum hiç öyle değildi pozitif,Güler yüzlü ve oldukça olumlu konuşup rahatlatıyordu umarım yeni bulduğum doktorda öyle olur.
Bende senin gibi kafayı yedim günlerce takıntı yaptım resmen
Ama şimdi çok rahatım nasibi varsa gelir bebeğim
O bana Allah’ın bir emaneti Allahım emanetini koru diye dua ediyorum
Kötü düşünmüyorum en önemlisi
Rennie diye bi ilaç var canım mutlaka al onu kullanabilirsin. Gebeyken kullanılıyor tabi yinede dr danış.Deneyeceğim teşekkürler çok zor durumdayım
Valla baya iyiymiş bizde dünya kadar para veriyoruz ama yolk kesesinden kordon bağına kadar göremiyoruz çok şanslısınÖzele gidiyorum baya iyiydi ultrason aletleri:)
İnşllh bebeğimi sağlıkla kucağıma alana kadar ve tabi sonrasında da şansım böyle gider:)) ben Balıkesirliyim ama burda kalıcı değilim yurtdışında yaşıyorum bakalım oralarda nasıl olacak bu işlerValla baya iyiymiş bizde dünya kadar para veriyoruz ama yolk kesesinden kordon bağına kadar göremiyoruz çok şanslısınnerde yaşıyorsunuz hangi hastane bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?