2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir şey sorucam. Benim tsh 3.14 çıkmış. Gebelikte 2-2.5 arasında olması gerekir diye duydum doktor da bir şey demedi sizin tsh lar kaç merak ettim. Acaba başka doktora danışmam gerekir mi?
Benim 3.36 onunla birlikte başka hormonlara da baktı ve ilaç vermeye gerek görmedi iyi dedi

7 8 haftalık ultrason görüntüsü yolluyosun karından bakıldıysa karından vajinal bakıldıysa vajinal olduğunu söyleyip yolluyon kesedekş konuma göre cinsiyet tahminde bulunuyor ama kesin değil
Anladım merak ettim tabiki kesin değildir de

Ilki 9 nisandi son adet, bunda 25 haziran. Ilkinden bi farki yok. Ayni kokular ayni bulanan dunya. Erken bile basladi dunya, nasil ozendim o hicbiseyi olmayan canim hamilelere hep
Benimde son adet 25 haziran. Normalde 6. Haftaya şuan girmiş olması lazım ama doktorun dediğine göre şuan 6+4 sen neye göre hesapladın

Bir biyolog olarak genetiğin herşeyini biliyorum sanırım.. yani bu eğlence amaçlı birazda
Bebeğin kesedeki konumuna bakıyoz seninki sağd duruyor kız canım bu teoriye göre
ala alaa ben baya ataştırdım kesenin sağdamı soldamı olduğuna göre yapılıyor hep videolar falan izledim hatta niyse tahmin zaten gerçek değil hoş

Eklentiler

• 81C720F9-A8AF-482C-B8EB-A8A3868A46F1.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 50
12 kasım son regl tarihimdi. Midem bulanmıyordu evet ama halsiZlik aynıydı bir de çok mide ağrısı yaşamıştım
Demekki tezimize bi ekleme yapicaz
Bende kasimin son haftasi ogluma hamile kaldim cok agrim vardi
Kasimda hamile kalinca agri oluyo demekki
Atom heart mother yaz bacim bilimsel makalemize bunuda

Nurbal27 canım tam ortada çıkmış. ortada oluncada kız diyorlar tabiii bilimsel bilgi değil canımm,eğlence amaçlı gibi düşün
Haklısın canım benim ilk olduğu için kız yada erkek hiç farkmez sağlıklı olsunda
Yemek yedim yine ayılıp bayılıyorum mide bulantısıyla

F Ftszynp çok geçmiş olsun canım kaza yapmışsın
Ben araba kullanmıyorum bi süredir arabada otururken bile midem bulanıyor bide kullanmayı göze alamıyorum eşim kullanıyor bu süreçte sende pek kullanma

Canım bizimde tayin Antep’e çıktı hangi doktora gidiyordun hangi hastane? Ben medicalpark a gideyim diyorum ama.

Valla baya iyiymiş bizde dünya kadar para veriyoruz ama yolk kesesinden kordon bağına kadar göremiyoruz çok şanslısın nerde yaşıyorsunuz hangi hastane bu
İnşllh bebeğimi sağlıkla kucağıma alana kadar ve tabi sonrasında da şansım böyle gider:)) ben Balıkesirliyim ama burda kalıcı değilim yurtdışında yaşıyorum bakalım oralarda nasıl olacak bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…