O zaman oğlun olma ihtimali var kız çok bulantı yapar diyorlar ne kadar doğru bilmiyorumKızlar siz yazdıkça şaşırıyorum ya ben de ne mide bulantısı ne kusma var arada kaşık kısmında batma oluyor o kadar. Hayatım rutin devam ediyor
Canım ne zaman duydun kaç + kaçta .çarşamba gideceğim bende 6+1 olacağım duyarım inşallah.vakinal ultrason istemiyorum dr um erkek eşimin yanında utanırım yaEvet canım vajinal ultrasonla duyduk sen duydun mu. Benimki erken döllenme ama sanırım
Öyle derler ama benim 3 arkadaşım da benim gibiydi üçünün de kızı olduO zaman oğlun olma ihtimali var kız çok bulantı yapar diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
6+1 de duyduk canımCanım ne zaman duydun kaç + kaçta .çarşamba gideceğim bende 6+1 olacağım duyarım inşallah.vakinal ultrason istemiyorum dr um erkek eşimin yanında utanırım ya
Bende gönderdim erkek dedi ama kesin değil meraktan gönderdim bendeBende gönderdim instragamdan kız dedi bir oğlum var rabbim gönlümüze göre versin inş hayırla saglıkla
Malesef canım doğru degılO zaman oğlun olma ihtimali var kız çok bulantı yapar diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
Maşallaaaah de kendine bulantı berbat bi şeyKızlar siz yazdıkça şaşırıyorum ya ben de ne mide bulantısı ne kusma var arada kaşık kısmında batma oluyor o kadar. Hayatım rutin devam ediyor
Bakalım hayırlısı inşallah. mecbur kalırsam bende baktırırım6+1 de duyduk canımbende utandım önce ama görmüyor ki seni doktor. Üzerime örtü örtüp sesleniyorum doktora geliyor bakıyor görmedi yani. Bende tedirgin oldum ama karından göremedi idrar kesem boş olduğu için. Sen idrarını boşaltıp gitme.
Varsa da ateş pahası Antebin kiralarından herkes çok şikayetçi gerçekten 1,000tl dem aşağıya ev yok..Bayan doktor istemiyorum canım :/ erkek doktora gitmek istiyorum genelde daha anlayışlı oluyorlar. Şuanki doktorum erkek çoook memnunum. Doğuda böyle bir doktor bulmak zor. İlkini onda doğurdum keşke yine onda Doğum yapabilseydim. Ama Antep’e taşıncaz ha bu arada ev bulamadık biz Antep’te :/ kaç gün baktık emlakçı gezdik resmen ev bulamadık. Akkent ve ibni sina tarafında istiyoruz yeni yapı. Resmen kiralık ev yok koca yerde.
Demek ki kişiyle alakalı yada her gebeliğin kendine has bir şeyi var.ilk gebeliğimde mide bulantısı kusma ağrı nedir bilmedim bunda yatıyorum sürekliMalesef canım doğru degılbenım ilkim kızdı haftada 1 bılemedın 2 kez anca kusardım bulantımda az olurdu şimdilik buda oyle bakalım ne olacak
Bende aldım o bulantı hapından ama tehlikeli mi acaba diye tereddütteyim günde 1 kez mi kullanıyorsun@Ftszynp cok gecmis olsun canim. Allah beterinden saklasin.
Ben surekli okuyorum forumu ama bulantilardan yazamiyorum pek. Bulanti ilacimi duzenli kullandigimdan beri yemek yiyebilir hale geldim. Kusmam da bitti. Ama her an midem agzimda yasiyorum resmen. Surekli icten icteb bulaniyorum. Yasamak icin yasayacak kadar besleniyorum. Canimin cektigi hic birsey yok. Insaallah kisa zamanda biter bulantilar da rahatlariz.
Ne kadar şükretsen az inan banaBende de bulantının b si yok yahu ama iyiki yok Allah yardımcınız olsun..)
Güzel ev olsa yeni yapı 1.500 vermeye razıyız ama o da yok hepsi satılık evlerin. Kimse kiralamıyorVarsa da ateş pahası Antebin kiralarından herkes çok şikayetçi gerçekten 1,000tl dem aşağıya ev yok..
Erkek doktor olarak da bir kaç kişiden söz ediliyor gidenler memnun Nurettin kavcı varmış hangi hastane de bilmiyorum ama
Bende mecbur kaldım karından duyulmadı tedirgin olacaksınız duymazsanız vajinal bakalım zararı yok dedi baktırdık. Bide kanama var kese etrafında öyle olunca korktuk duymak istedik. Sende duyarsın canım inşallahBakalım hayırlısı inşallah. mecbur kalırsam bende baktırırım
Amin canım ne zormuş bu bulantı işi.kendi kendime nazar ettim hamileliklerim çok kolay geçiyor dedim.bu çok zorluyor Allahtan tatil de evdeyim yoksa napardımBende de bulantının b si yok yahu ama iyiki yok Allah yardımcınız olsun..)
İnşallah canım duymam lazım çünkü aynı gün yola çıkıcaz bi daha bayram sonuna kadar gidemem dr a.Bende mecbur kaldım karından duyulmadı tedirgin olacaksınız duymazsanız vajinal bakalım zararı yok dedi baktırdık. Bide kanama var kese etrafında öyle olunca korktuk duymak istedik. Sende duyarsın canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?