Evet canım çok memnunum dr dan benim hamileliklerim tedaviyle oluyo ve verdiği ilaçlar sayesinde hep ilk ayda hamile kalıyorumCanım Mehmet duman yazıyo ultrason da sen memnun musun o doktordan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım çok memnunum dr dan benim hamileliklerim tedaviyle oluyo ve verdiği ilaçlar sayesinde hep ilk ayda hamile kalıyorumCanım Mehmet duman yazıyo ultrason da sen memnun musun o doktordan
İnşallah canım gittiğin yerde baktırırsın olmazsa. Ben olsam dayanamamİnşallah canım duymam lazım çünkü aynı gün yola çıkıcaz bi daha bayram sonuna kadar gidemem dr a.
İnşallah bulursunuz canım çok özledim ben antebi burnumda tütüyor resmen gurbete gelin geldim hemen hamile kaldım hamilelik çok zor geçiyor bulantı kusma yüzünden hemen hemen hergün ağlıyorumGüzel ev olsa yeni yapı 1.500 vermeye razıyız ama o da yok hepsi satılık evlerin. Kimse kiralamıyor
Bende Antep’te okudum valla bende özledim oraları. :) sen nerde yaşıyorsunİnşallah bulursunuz canım çok özledim ben antebi burnumda tütüyor resmen gurbete gelin geldim hemen hamile kaldım hamilelik çok zor geçiyor bulantı kusma yüzünden hemen hemen hergün ağlıyorum![]()
Bende de var kese altında hafif kanama olağan demişti dr um.bende meraktayım salı gitsem nolur diyorum bir gün bir gündürİnşallah canım gittiğin yerde baktırırsın olmazsa. Ben olsam dayanamamhaftaya pazartesi gidecez bizde kanama ne durumda görecez geçmiştir inşallah
Bir gün de bebek iki katı büyüyor belki salı duyamazsın Çarşamba duyarsın. Bir gün daha bekleBende de var kese altında hafif kanama olağan demişti dr um.bende meraktayım salı gitsem nolur diyorum bir gün bir gündür![]()
Mardin’e taşındık 3 hafta önceBende Antep’te okudum valla bende özledim oraları. :) sen nerde yaşıyorsun
Çok yeniymişsiniz. Bende Mersin’den izmire geldim 1 senedir. Zor oluyor uzakta olmak gerçektenMardin’e taşındık 3 hafta önce
Antebi çok arıyorum buralarda
Benimde yarın doktor muayenem çok heyecanlıyım inşallah kalp atışını duyarım korkuyorum daBende de var kese altında hafif kanama olağan demişti dr um.bende meraktayım salı gitsem nolur diyorum bir gün bir gündür![]()
Aynen öyle canım alışmaya çalışıyorumÇok yeniymişsiniz. Bende Mersin’den izmire geldim 1 senedir. Zor oluyor uzakta olmak gerçekten
Benimde ilk gebeligim. Peşpeşe yapicam kısmetse diyordum. Bu mide bulantisi hayallerimi bile degistirdi sağlıkli doğsun ve bir an once doğsun istiyorum.Hepimiz aynı demek ki ben ilk gebeliğimde de hamileliği sevmemiştim şimdi de. Herkes çok güzel bir duygu diyor ama bana göre değil. İlk aylar sıkıntı son aylar iskonto geri kalan 2 ayda da bir güzelliğini göremedim.
Alışırsın zamanla. AlışılıyorAynen öyle canım alışmaya çalışıyorum
Canım bu sanirim mide bulantisindan. Benim bulantidan hic birşey canım istemiyor. Tatlı görünce daha çok bulaniyor hatta. O yuzden biraz daha bekle zamanla duzelirKızlar ben hiç tatlı yiyemiyorum görmek bile istemiyorum hakkı gelmiyor anlaşılan. Ama ekşi de yiyemiyorum sadece tuzlu giyebiliyorum. Hakkı yok Ayşe yok ortası gelmese bari![]()
Canım bu sanirim mide bulantisindan. Benim bulantidan hic birşey canım istemiyor. Tatlı görünce daha çok bulaniyor hatta. O yuzden biraz daha bekle zamanla duzelir

cnm ben dun 5 saatlik yol gittim gecede aynı yolu geri döndüm doktorumun izniyle tabi ama cok rahatsız oldum belim aşırı ağrıdı bugun hala kendime gelemedim ama arabamız biraz rahatsızdı ondanArkadaşlar bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Biliyorsunuz bayram yaklaşıyor. Yolculuğa çıkmayla ilgili ne düşünüyorsunuz? Haftaya doktora da soracağım ama yola çıkmak beni korkutuyor.
Ben de memleketimden 17 saat uzaklıktayım uçak bileti bulamadım bulsam da aşırı pahalı gidersen otobüsle gidecem ama gözüm kesmiyor hiç valla o kadar yolu. Şehir içi bir yere gidince bile belim ağrıyor arabayla olmasına rağmenArkadaşlar bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Biliyorsunuz bayram yaklaşıyor. Yolculuğa çıkmayla ilgili ne düşünüyorsunuz? Haftaya doktora da soracağım ama yola çıkmak beni korkutuyor.
Benim de 1 Nisan son adetim 25 hazirandı Tabim sağlıklı sıhhatli gelmelerini nasip etsin inş.1 nisan yaziyodu tahmini dogum tarihi. Benim ilki sezaryen, e buda oyle olcak :) nisana kalmayacagi icin 2-3 gun tarihle oynadim marta yazdim kendimi![]()
Ne güzel ya ben bütün gün midemde kıl yumağı bir tip varmis gibi dolanıyorum evde. Kacinci haftandasın? Benim 6. Haftada başladı yani bu haftaKızlar siz yazdıkça şaşırıyorum ya ben de ne mide bulantısı ne kusma var arada kaşık kısmında batma oluyor o kadar. Hayatım rutin devam ediyor
Benim gideceğim yol molalarla 6-7 saat. Kendi arabamızla gideceğiz. Gittiğimiz yerden de 2-3 saatlik deniz düşüncemiz var. Umarım hemen toparlarsın canım.cnm ben dun 5 saatlik yol gittim gecede aynı yolu geri döndüm doktorumun izniyle tabi ama cok rahatsız oldum belim aşırı ağrıdı bugun hala kendime gelemedim ama arabamız biraz rahatsızdı ondan
Senin yolun çok uzakmış canım. Bende şehir içi 30-40 dakikalık mesafelere gittim. Daha uzun yolculuğum olmadı.Ben de memleketimden 17 saat uzaklıktayım uçak bileti bulamadım bulsam da aşırı pahalı gidersen otobüsle gidecem ama gözüm kesmiyor hiç valla o kadar yolu. Şehir içi bir yere gidince bile belim ağrıyor arabayla olmasına rağmen