Aynen uzak canım hamile olmasam da çekilecek gibi değil aslında. Gitmem sanırım belki bayramdan sonra uçakla giderimBenim gideceğim yol molalarla 6-7 saat. Kendi arabamızla gideceğiz. Gittiğimiz yerden de 2-3 saatlik deniz düşüncemiz var. Umarım hemen toparlarsın canım.
Senin yolun çok uzakmış canım. Bende şehir içi 30-40 dakikalık mesafelere gittim. Daha uzun yolculuğum olmadı.
Bu bir süre böyle olcak ama bence sonra gecicek yani geçmeli ya inş geçer yabende bir kilo baklavayı yerdim öğrendiğimden beri bırak tatlıyı çikolata bile yemedim
Ben doktorumla konuştum 1000km yol yapıcaz bayramda bende kan pıhtılaşması olduğu için 1,5 saatte bir mola verip hareket etmen gerekir dedi. Normal gebelerde de bu süre 2,5 saatmişArkadaşlar bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Biliyorsunuz bayram yaklaşıyor. Yolculuğa çıkmayla ilgili ne düşünüyorsunuz? Haftaya doktora da soracağım ama yola çıkmak beni korkutuyor.
Benim de aynı haftam seninle :) 24 Haziran son adet tarihimNe güzel ya ben bütün gün midemde kıl yumağı bir tip varmis gibi dolanıyorum evde. Kacinci haftandasın? Benim 6. Haftada başladı yani bu hafta
Bence de mantıklı canım. Dediğin gibi hamile olunmasa bile uzun bir yol.Aynen uzak canım hamile olmasam da çekilecek gibi değil aslında. Gitmem sanırım belki bayramdan sonra uçakla giderim
Normalde yolumuz 5.5 saat falan sürüyor. Molalarla 6-7 saat sürer diye düşünmüştüm. Gidersek dediğin gibi yaparım canım. Teşekkür ederim verdiğin bilgi için.Ben doktorumla konuştum 1000km yol yapıcaz bayramda bende kan pıhtılaşması olduğu için 1,5 saatte bir mola verip hareket etmen gerekir dedi. Normal gebelerde de bu süre 2,5 saatmiş
Bu bir süre böyle olcak ama bence sonra gecicek yani geçmeli ya inş geçer ya
Ya işin garibi ben açken de kötü oluyorum tansiyonum düşüyor elim ayağım titriyor bu nasıl iş anlamadım.F Ftszynp cok gecmis olsun canim. Allah beterinden saklasin.
Ben surekli okuyorum forumu ama bulantilardan yazamiyorum pek. Bulanti ilacimi duzenli kullandigimdan beri yemek yiyebilir hale geldim. Kusmam da bitti. Ama her an midem agzimda yasiyorum resmen. Surekli icten icteb bulaniyorum. Yasamak icin yasayacak kadar besleniyorum. Canimin cektigi hic birsey yok. Insaallah kisa zamanda biter bulantilar da rahatlariz.
7. Haftada başladı benim dikkat et sen de...Kızlar siz yazdıkça şaşırıyorum ya ben de ne mide bulantısı ne kusma var arada kaşık kısmında batma oluyor o kadar. Hayatım rutin devam ediyor
Amin inşalllah birbirimize dua edelim :)Bende gönderdim instragamdan kız dedi bir oğlum var rabbim gönlümüze göre versin inş hayırla saglıkla
7. Haftada başladı benim dikkat et sen de...
Allah aşkına ya sanki bu kiracılar parayı yatarak kazanıyor millet ucuza ev alıp sonradünya pahasına kiraya veriyor. Haktır bu ya. Ben trabzonda yaşıyorum şuanda Araplardan dolayı ev kiraları uçmuş durumda. Br se evi verdiğim gibi isterim diyor o zaman o kirayı niye alıyorsun. Kullanma bedeli olarak veriyoruz ya... ben de ev sahibiyim ama ev sahiplerine gıcığım.Güzel ev olsa yeni yapı 1.500 vermeye razıyız ama o da yok hepsi satılık evlerin. Kimse kiralamıyor
Belki geç olur kusa sürer belki hiç olmaz.çok heveslenme diyosun
Benimde 25 haziran yarin 7. Haftamın ilk gunu doktora gideceğim daha keseyi bile gormedikBenim de aynı haftam seninle :) 24 Haziran son adet tarihim
En güzeli Türkiye’den getirtmek.. iyi yapmışsın benim değerlerimde bir sorun yoktu o yüzden kullanmıyorum. Depolar bitince kullanırım.Merhaba güzel anneler. Doktor bana multivitamin ilaç verdi (özbekistan) ilacı araştırdım eskiden Türkiye'de de varmis ama sonra dama açılmış içeriğinde domuz maddesi bulunmuş. Burada araştırdım multivitamin ilaçları hep rus yada ozbek yapımı. Bana verdiği ilacı da attim çöpe. Doktorunuz size multivitamin ilaç verdimi hic yani kullanmak şartmı, doktor bana bebek gelişmeli diyerek verdi. sonuçta vitamin ilacı bende yarin Turkiyeden buraya getirticegim birisiyle
Aynen gidemicem valla evde kalacağımBence de mantıklı canım. Dediğin gibi hamile olunmasa bile uzun bir yol.
Aminin canım Rabbim şifa verdin inş hemen gecer. Saydıklarımın hepsinden bende tıkınıyorum gercektentek isteyerek yediğim; yoğurt, peynir ve ayran.
soğan, tavuk, kıymalı börek, tatlı hepsinden tiksindim.
umarım dediğin gibi geçer.
Ben Doğum yaptığım gün eşim hastane çalışanlarına 1 kilo çikolata almıştı Doğumdan sonrakş 1 saatte yedim hepsini.. lohusalık dönemi boyunca da hemen hemen her gece yarım kilo ya da 1 kilo ekler yedim onu bulamazsam 2-3 Canga yiyordum. Daha kötüsü gece uykudan kalkıp yeme huyum var.Bu bir süre böyle olcak ama bence sonra gecicek yani geçmeli ya inş geçer ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?