• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Biliyorsunuz bayram yaklaşıyor. Yolculuğa çıkmayla ilgili ne düşünüyorsunuz? Haftaya doktora da soracağım ama yola çıkmak beni korkutuyor.
Düşük tehlikem olmadığı için ben çıkardım canım..

Ben Doğum yaptığım gün eşim hastane çalışanlarına 1 kilo çikolata almıştı Doğumdan sonrakş 1 saatte yedim hepsini.. lohusalık dönemi boyunca da hemen hemen her gece yarım kilo ya da 1 kilo ekler yedim onu bulamazsam 2-3 Canga yiyordum. Daha kötüsü gece uykudan kalkıp yeme huyum var.
Baya acısını çıkartmışsın sen

İlk kez mi gideceksin doktora? İnşallah yarın kese kalp atışı ikisinide görür ve duyarsın:dua:
Ayy inş 5. Haftada gittim hem kan hem ultrason icin kan da cikti ama ultrasonda doktor direk bebek yok dedi, riskli gebelik dedi.Bir de Rus adam suratsız dedigindende bisi anlamiyorum. Yarin da bir sey cikmazsa bu hafta gelicem Türkiye ye. Dua edin bana

Allah aşkına ya sanki bu kiracılar parayı yatarak kazanıyor millet ucuza ev alıp sonradünya pahasına kiraya veriyor. Haktır bu ya. Ben trabzonda yaşıyorum şuanda Araplardan dolayı ev kiraları uçmuş durumda. Br se evi verdiğim gibi isterim diyor o zaman o kirayı niye alıyorsun. Kullanma bedeli olarak veriyoruz ya... ben de ev sahibiyim ama ev sahiplerine gıcığım.
Trabzonlumusun

İnşallah bulursunuz canım çok özledim ben antebi burnumda tütüyor resmen gurbete gelin geldim hemen hamile kaldım hamilelik çok zor geçiyor bulantı kusma yüzünden hemen hemen hergün ağlıyorum:110:
Gurbette yaşamak nedir çok iyi bilirim :(
Biz Bitlisteyiz. Ailem Ankara’da. Kv ler Hatay’da. İki tarafa da uzak olmak çok kötü. Antep en azından hataya yakın. Kızımda mahvoldum her gün serum taktı eşim her gün :(

Gurbette yaşamak nedir çok iyi bilirim :KK43:
Biz Bitlisteyiz. Ailem Ankara’da. Kv ler Hatay’da. İki tarafa da uzak olmak çok kötü. Antep en azından hataya yakın. Kızımda mahvoldum her gün serum taktı eşim her gün :KK43:
Senin eşin dr sanırım o yüzden bitlistesiniz değil mi? Bitlis’te çok küçük ya...

Ayy inş 5. Haftada gittim hem kan hem ultrason icin kan da cikti ama ultrasonda doktor direk bebek yok dedi, riskli gebelik dedi.Bir de Rus adam suratsız dedigindende bisi anlamiyorum. Yarin da bir sey cikmazsa bu hafta gelicem Türkiye ye. Dua edin bana
5 haftalık keseyi gördüğüne şükretsin o dr.

Allah aşkına ya sanki bu kiracılar parayı yatarak kazanıyor millet ucuza ev alıp sonradünya pahasına kiraya veriyor. Haktır bu ya. Ben trabzonda yaşıyorum şuanda Araplardan dolayı ev kiraları uçmuş durumda. Br se evi verdiğim gibi isterim diyor o zaman o kirayı niye alıyorsun. Kullanma bedeli olarak veriyoruz ya... ben de ev sahibiyim ama ev sahiplerine gıcığım.
Suriyelilerden dolayı kiralar uçmuş Antep’te. Biz 1.500 e bulsak güzel ev razıyız vermeye ama bir tane bile istediğimiz semtte yok beklemedeyiz. Ev sahipleri için satmak daha karlı olduğu için kirayı uçuk söylüyor. Sahibinden de 270 ilan var satılık aynı semtte bi kaç tane kiralık var şaka gibi. Onlarda çok küçük. Ama bu ekonomide şu an mümkün değil satamazlar kimse alamıyor ev filan. Ev fiyatları da uçuk 350.000 tl. Gelde al.

Senin eşin dr sanırım o yüzden bitlistesiniz değil mi? Bitlis’te çok küçük ya...
Evet canım dr o yüzden buradayız ama Antep’e tayin çıktı çok şükür. Ahlattayız biz aslında buraları görseniz Van gölü kıyısında doğal kalmış küçük bir ilçe. Van gölü dendiğine bakmayın deniz gibi Harika :)) ama bi yerden sonra artık Büyükşehir arıyorsun yetmiyor.

6. Haftamda kanamam olmuştu bir daha olmadı ama hala korkularım var. Şimdilik düşük tehlikem yok ama yolculuktan sonra olursa diye korkuyorum.
Arabanın arka tarafında uzan. Yollarda artık kaymak gibi. Öyle öyle eskisi gibi Kadin köy yolu değil ya.. Allah’a emanet. Tabi bu benim düşüncem. Biraz gezginim ben o yüzden hep olumlu bakarım.

Suriyelilerden dolayı kiralar uçmuş Antep’te. Biz 1.500 e bulsak güzel ev razıyız vermeye ama bir tane bile istediğimiz semtte yok beklemedeyiz. Ev sahipleri için satmak daha karlı olduğu için kirayı uçuk söylüyor. Sahibinden de 270 ilan var satılık aynı semtte bi kaç tane kiralık var şaka gibi. Onlarda çok küçük. Ama bu ekonomide şu an mümkün değil satamazlar kimse alamıyor ev filan. Ev fiyatları da uçuk 350.000 tl. Gelde al.
Eşime geçen gün dedim ki gel bi ev alalım borcunu öderiz çocuklar okula başlayıncaya kadar diyor ki bu devirde kredi çekip ev almak çok mantıksız. Bütün orduevleri bizim:)

Doktoru değişirme şansın varsa değiştir bence. 5 haftada nasıl söyler bunu anlamıyorum

Evet canım dr o yüzden buradayız ama Antep’e tayin çıktı çok şükür. Ahlattayız biz aslında buraları görseniz Van gölü kıyısında doğal kalmış küçük bir ilçe. Van gölü dendiğine bakmayın deniz gibi Harika :)) ama bi yerden sonra artık Büyükşehir arıyorsun yetmiyor.
Van’ı biliyorum ilk görev yerim :) Doğunun çoğu yerini gezdim. Antep çok büyük ve çok modern. Bir de yemekleri Harika ne mutlu sana... Antep’te imam çağdaşa git 4. Aydan sonra benim için de ye giyebildiniz kadar.

Benim bu da kız gibi duruyor sanki :D

Eklentiler

• 5DF66300-875B-457A-99BB-17E117BD4F5E.webp
    5DF66300-875B-457A-99BB-17E117BD4F5E.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 204C29A6-373F-4DFB-8077-4085234D5D6C.webp
    204C29A6-373F-4DFB-8077-4085234D5D6C.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 42
Eşime geçen gün dedim ki gel bi ev alalım borcunu öderiz çocuklar okula başlayıncaya kadar diyor ki bu devirde kredi çekip ev almak çok mantıksız. Bütün orduevleri bizim:)
Şimdi kredi faizleri de yükseldi bi ara 0,98 di o zaman mantıklıydı almak. Ama şimdi almak çok zor. Daha doğrusu güzel şöyle yapılı filan almak çok zor.

Back
X