Hamilelikten diyolar bende sabaha kadar görüyorum baya uzum uzun hemde tamamını hatırlasam dizi olur film olurGünaydın kızlar. Ya benim gibi sabaha kadar rüya gören var mı? Rüya da değil kabus. O kadar kalitesiz uyuyorum ki. Kötü kötü rüyalar görüyorum bazıları korkunç. Bu da mı hamilelikten
Günaydın annişler. Haftaya nasipse eşimin yanına gideceğiz. Ama ben inanılmaz öksürüyorum. Sırtım,göğsüm ağrıyor. Boğazım ağrıyor. Ne yapsam bilemedim. Topu topu 16 gün beraber geçireceğiz onda da hast olmak hiç istemezdim. Be yapacağım bilmiyorumBİr de düğünümüz var. Onu için kıyafet almam gerekli.
Bir de benim ilki de ikinci de kız. Ve ardaki yaş farklı az. İlk kızımın her şeyi duruyor nerdeyse. Hatta 5 kapaklı gardırop sadece ona ait kıyafetlerle dolu. Ama ikinciye her şeyini yeni almazsam haksızlık olur mu diye düşünüyorum. Benim benden 1.5 yaş küçük kız kardeşim var. Hep benim eskilerle büyüdü :) valla arada bana laf sokuyor bu yüzdenne yapsam bilemedim fikirleriniz nedir?
BAKTIm canım sayfasına ama benimm istediğim model yok hem daha çok kız bebek için yapmış arkadaşınh_zeynep_b
Arkadaşım yapıyor fiyat bilgim yok güzel yapiyor bak istersrn sayfasına instegramdan
Benimki de korku filmi olurHamilelikten diyolar bende sabaha kadar görüyorum baya uzum uzun hemde tamamını hatırlasam dizi olur film olur
Ben de iki tane az parçalı yeni hastane çıkışı alayım diye düşündüm. Mevlitte falan giydirmek için yeni kıyafetler alırım gerisini de zamana bıraktım. Bir de 4 yaşında kız yeğenim bana ondan da çok şey kalıyor. Aslında benim yeğenime aldığım her şeyi şimdi kızım da giyiyor :)Canim benim de ikisi de kiz biliyorsun ki. Benim kizimin da bir suru kiyafeti var. Ben en guzel en iyi durumdakileri ayiracagim, ama yeni dogacak kizima da şık yeni kiyafetler de alacagim. Kizimdan kalanlari gundelik kullanirim, gezmelikleri yeni alirim minigime de. Haksizlik olacagini da sanmiyorum bu sekilde.
İstediğin modeli yapıyor canım siparişe göre yapıyor ondan dirBAKTIm canım sayfasına ama benimm istediğim model yok hem daha çok kız bebek için yapmış arkadaşın
Ben de iki tane az parçalı yeni hastane çıkışı alayım diye düşündüm. Mevlitte falan giydirmek için yeni kıyafetler alırım gerisini de zamana bıraktım. Bir de 4 yaşında kız yeğenim bana ondan da çok şey kalıyor. Aslında benim yeğenime aldığım her şeyi şimdi kızım da giyiyor :)
Bak bakkk şirketleri de varmış ya :) Bunu da öğrenmiş olduk :) Şirket piknik demek. Aynı dizilerdeki gibiBugun ellesmeyin bana sirket te piknigimiz var
Patlayana kadar yemeyi dusunuyorum
Agzim doluyken laf yetistiremeye bilirim kusuruma bakmayin
Yarin hakkinizdan gelirim artikin
Çok geçmiş olsun. Rabbim dayanma gücü versin. En kısa zamanda yeniden anne olursun inşallah. Hepimizin ayrı ayrı sınavları var dünyada. İstan etmeden sabretmek gerekli sanırım. O yüzden rabbim sana bol bol sabır versin.Kizlar merhaba uzun zaman sonra, bu bir dertlesme postudur uzun olursa kusura bakmayin, kendi postuma alinti yaparak yaziyorum belki hatirlayaniniz vardir beni. 4 temmuzda hamile oldugumu ogrendim ki planli bir gebelikti, hemen de hamile kaldim cok sukur belki de hayatimi kurtardi bebegim. Ilk kontrolde doktorumun verdigi rutin kan testlerimde bi sorun cikmasiyla resmen dunyam basima yikildi, 1 ay icerisinde herseyi gordum yasadim. 4unde hamile oldugumu ogrendim, 12 temmuzda bebegi aldirmam gerektigini soyledi birden fazla doktor, tsh degerlerimden dolayi, 19unde gebeligi sonlandirdik, 24unde tiroid kanseri oldugumu ogrendim lenflerime kadar metastaz yapmisti, 30unda cok ciddi bir ameliyat oldum, sonrasinda radyoaktif iyot, insanlardan tecrit; depresyon bunalim vs vs.
Uzun lafin kisasi; lutfen yasadiginiz gebeligin, hamilelik surecinizde herseyin doyasiya tadini cikarin, keske bunlarin hicbirini yasamasaydim, bebegimi kucagima alicagim gunleri bekleseydim diyorum surekli.
Allahim herkese saglikli cocuklar nasip etsin, umarim hepiniz bebislerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz, kendinize ve onlara iyi bakin.
Ara ara Doğuma kadar devam edecek galiba bu kusma olayı
Bende değişik bir koku gelince hemen midem ağzıma geliyor hiç gelemiyorum kokulara
Benimde kizim var yine kizim olucak ins.benim ilk kizimin herseyi duruyor bana da kolaylik olcak kullancam.ama bende senin gibi düşünüyorum haksizlikmi olxak.diye.ama benim cok fazla maddi durumum yok mecburum yani.yinede birkaç kiyafet yeni alcam.mesela hastane çikişini yeni alcam.bebek arabam yok calinmisti.alabilirsem alcam 2.el tabi.birde sepet besik içimde kalmisti onu almak istiyorum.tabi imkan dahilinde.Günaydın annişler. Haftaya nasipse eşimin yanına gideceğiz. Ama ben inanılmaz öksürüyorum. Sırtım,göğsüm ağrıyor. Boğazım ağrıyor. Ne yapsam bilemedim. Topu topu 16 gün beraber geçireceğiz onda da hast olmak hiç istemezdim. Be yapacağım bilmiyorumBİr de düğünümüz var. Onu için kıyafet almam gerekli.
Bir de benim ilki de ikinci de kız. Ve ardaki yaş farklı az. İlk kızımın her şeyi duruyor nerdeyse. Hatta 5 kapaklı gardırop sadece ona ait kıyafetlerle dolu. Ama ikinciye her şeyini yeni almazsam haksızlık olur mu diye düşünüyorum. Benim benden 1.5 yaş küçük kız kardeşim var. Hep benim eskilerle büyüdü :) valla arada bana laf sokuyor bu yüzdenne yapsam bilemedim fikirleriniz nedir?
Kizlar merhaba uzun zaman sonra, bu bir dertlesme postudur uzun olursa kusura bakmayin, kendi postuma alinti yaparak yaziyorum belki hatirlayaniniz vardir beni. 4 temmuzda hamile oldugumu ogrendim ki planli bir gebelikti, hemen de hamile kaldim cok sukur belki de hayatimi kurtardi bebegim. Ilk kontrolde doktorumun verdigi rutin kan testlerimde bi sorun cikmasiyla resmen dunyam basima yikildi, 1 ay icerisinde herseyi gordum yasadim. 4unde hamile oldugumu ogrendim, 12 temmuzda bebegi aldirmam gerektigini soyledi birden fazla doktor, tsh degerlerimden dolayi, 19unde gebeligi sonlandirdik, 24unde tiroid kanseri oldugumu ogrendim lenflerime kadar metastaz yapmisti, 30unda cok ciddi bir ameliyat oldum, sonrasinda radyoaktif iyot, insanlardan tecrit; depresyon bunalim vs vs.
Uzun lafin kisasi; lutfen yasadiginiz gebeligin, hamilelik surecinizde herseyin doyasiya tadini cikarin, keske bunlarin hicbirini yasamasaydim, bebegimi kucagima alicagim gunleri bekleseydim diyorum surekli.
Allahim herkese saglikli cocuklar nasip etsin, umarim hepiniz bebislerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz, kendinize ve onlara iyi bakin.
Kizlar merhaba uzun zaman sonra, bu bir dertlesme postudur uzun olursa kusura bakmayin, kendi postuma alinti yaparak yaziyorum belki hatirlayaniniz vardir beni. 4 temmuzda hamile oldugumu ogrendim ki planli bir gebelikti, hemen de hamile kaldim cok sukur belki de hayatimi kurtardi bebegim. Ilk kontrolde doktorumun verdigi rutin kan testlerimde bi sorun cikmasiyla resmen dunyam basima yikildi, 1 ay icerisinde herseyi gordum yasadim. 4unde hamile oldugumu ogrendim, 12 temmuzda bebegi aldirmam gerektigini soyledi birden fazla doktor, tsh degerlerimden dolayi, 19unde gebeligi sonlandirdik, 24unde tiroid kanseri oldugumu ogrendim lenflerime kadar metastaz yapmisti, 30unda cok ciddi bir ameliyat oldum, sonrasinda radyoaktif iyot, insanlardan tecrit; depresyon bunalim vs vs.
Çaya mi gelecek çayın yanına bir şeyler yapHiç birşey yapacak halim yok
Komşum gelecekmiş akşam
Neyse ki daha akşam olmasına çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?