2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Ya benim gibi sabaha kadar rüya gören var mı? Rüya da değil kabus. O kadar kalitesiz uyuyorum ki. Kötü kötü rüyalar görüyorum bazıları korkunç. Bu da mı hamilelikten
Hamilelikten diyolar bende sabaha kadar görüyorum baya uzum uzun hemde tamamını hatırlasam dizi olur film olur

Canim benim de ikisi de kiz biliyorsun ki. Benim kizimin da bir suru kiyafeti var. Ben en guzel en iyi durumdakileri ayiracagim, ama yeni dogacak kizima da şık yeni kiyafetler de alacagim. Kizimdan kalanlari gundelik kullanirim, gezmelikleri yeni alirim minigime de. Haksizlik olacagini da sanmiyorum bu sekilde.

Ben de iki tane az parçalı yeni hastane çıkışı alayım diye düşündüm. Mevlitte falan giydirmek için yeni kıyafetler alırım gerisini de zamana bıraktım. Bir de 4 yaşında kız yeğenim bana ondan da çok şey kalıyor. Aslında benim yeğenime aldığım her şeyi şimdi kızım da giyiyor :)

Aynen ben de hastane cikisini yeni alirim. Mevlut setini zaten yeni alirim. Cicili bicili normalde gerek yok diye para vermedigim seyleri alirim normal kiyafetler almak yerine. Benim de kiz yegenlerim var, onlara aldiklarimi zamani gelince de benim kiz giyiyor

Bugun ellesmeyin bana sirket te piknigimiz var
Patlayana kadar yemeyi dusunuyorum
Agzim doluyken laf yetistiremeye bilirim kusuruma bakmayin
Yarin hakkinizdan gelirim artikin
Bak bakkk şirketleri de varmış ya :) Bunu da öğrenmiş olduk :) Şirket piknik demek. Aynı dizilerdeki gibi

Çok geçmiş olsun. Rabbim dayanma gücü versin. En kısa zamanda yeniden anne olursun inşallah. Hepimizin ayrı ayrı sınavları var dünyada. İstan etmeden sabretmek gerekli sanırım. O yüzden rabbim sana bol bol sabır versin.

Ara ara Doğuma kadar devam edecek galiba bu kusma olayı
Bende değişik bir koku gelince hemen midem ağzıma geliyor hiç gelemiyorum kokulara

bu gün yine önceki gibi hem hasta gibiyim hem de bulantım var.
ne güzel iyi gidiyordu.
inşallah bu günlük böyledir.

Benimde kizim var yine kizim olucak ins.benim ilk kizimin herseyi duruyor bana da kolaylik olcak kullancam.ama bende senin gibi düşünüyorum haksizlikmi olxak.diye.ama benim cok fazla maddi durumum yok mecburum yani.yinede birkaç kiyafet yeni alcam.mesela hastane çikişini yeni alcam.bebek arabam yok calinmisti.alabilirsem alcam 2.el tabi.birde sepet besik içimde kalmisti onu almak istiyorum.tabi imkan dahilinde.

Canim cok gecmis olsun. Rabbim bir melek vasitasiyla hayatini kurtarmis birde bu acidan bakmak lazim. Herseyde vardir bir hayir diye bosuna demiyorlar.

Artik sende motivasyonunu yuksek tutmak zorundasin. Saglik sihhat olduktan sonra hersey olur insallah. Simdi iyisindir umarim ?

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

canım öncelikle Allah sana şifa ve sağlık versin sonra yeniden anne olursun inşallah.
hem iyi olman için hem de tekrardan bebiş için sana dua edeceğim.
Allah kabul etsin.

Hiç birşey yapacak halim yok
Komşum gelecekmiş akşam
Neyse ki daha akşam olmasına çok var

Benim meme hacmim direk artti. Ilk gebeligumi de bunu da meme buyumesinden anlamistim zaten. Gomlekler falan sığmıyor. Ayrica sutyensiz gezemiyorum. Ilk aylara gore hassasiyet azaldi. Ama tam gecmedi.[/QUOTE]
Benimde cok cabuk büyüdü göğüslerim. Etrafında da hamile yokki kıyaslama yapamıyorum:) çektiğim herşeyim normal olduğunu saniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…