2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim meme hacmim direk artti. Ilk gebeligumi de bunu da meme buyumesinden anlamistim zaten. Gomlekler falan sığmıyor. Ayrica sutyensiz gezemiyorum. Ilk aylara gore hassasiyet azaldi. Ama tam gecmedi.
Benimde cok cabuk büyüdü göğüslerim. Etrafında da hamile yokki kıyaslama yapamıyorum:) çektiğim herşeyim normal olduğunu saniyorum :)[/QUOTE]
85 takıyordum 4 ayda 95 e çıktım kilo aldin mi dersen 6 kilo verdim sözde ama taşıyamıyorum artik goguslerimi :))

Bebek eşyaları inanılmaz pahalı benim ilk bebegım olacak inşallah
İlk olduğu elde ben bile arkadaşlardan gelen eşyaları zevkle kabul ettim ve mutlu oldum

Değişebilir yani beklemekte fayda var o zaman :))

İnşallah bi önceki gebelikteki gibi aynısı olmaz vaktinde saatinde gelir minik kuzu :)
10 gün fark olunca bende ayrıca dikkat ettiğiniz bi nokta falan mı var acaba diye merak ettim :))

İçim çok rahatladı gerçekten böyle yazıları görünce gerçekten çok sağolun Allah razı olsun tüp bebek olunca daha bi panik içindeyim.
Allaha emanet bütün miniklerimiz

Kızlar karnımda bazen bir yerinde sanki bir sertlik oluyor elime koyuyorum sanki Bebek altında gibi sertlik oluyor sizce norma mı ?

Benimde cok cabuk büyüdü göğüslerim. Etrafında da hamile yokki kıyaslama yapamıyorum:) çektiğim herşeyim normal olduğunu saniyorum :)
85 takıyordum 4 ayda 95 e çıktım kilo aldin mi dersen 6 kilo verdim sözde ama taşıyamıyorum artik goguslerimi :))[/QUOTE]
Ohh maşallah bende 3. Aydayım 95 aldim. Ben kiloda aldim 3 ayda neyazikki 4 kilo doktor ekmeği ve tatlıyı kes dedi anamm ölürüm yemesem onlari :)

Günaydın kızlar. Ya benim gibi sabaha kadar rüya gören var mı? Rüya da değil kabus. O kadar kalitesiz uyuyorum ki. Kötü kötü rüyalar görüyorum bazıları korkunç. Bu da mı hamilelikten
Sorma bacim ne çocukluğum kaldi, ne ilk okul arkadaşlarım ne lise arkadaşlarım kaldi görmediğim. Hepsini görüyorum. Üni de yaşadıklarım küstüklerim-barıstiklarim :) kolu komşu akraba hepsi rüyamda ya sınıftayım, ya dag tepe geziyom ama genelde doğuruyorum :) bir gun kız bir gün erkek doğuruyorum. Uykudan soğudum her sabah yorgun kalkıyorum

Bende öyle canım yorgun uyanıyorum. Görmediğim şey kalmıyor. Daralıyorum uyanıyorum geri yatamıyorum bir süre. Sonra uyuyorum hoop yine aynı. Anlamadım ki. Cidden daraldım bayağı

Çaya mi gelecek çayın yanına bir şeyler yap
Sen yeni gelinsin boş oturma
Bütün gün evde yatıp ne yapıyorsun ki
Yeni gelinlik mi kaldı
Dip boya almış başını gitmiş
Gözlerimin feri gitmiş
Sanki hastalıklı gibiyim
İdare etsinler artık

Değişebilir yani beklemekte fayda var o zaman :))
Sanmıyorum
Benim doktor çok emin konuştu
BiZde kızımız olacağına alıştırdık kendimizi
Hayırlı sağlıklı olsun farketmez yani

Anladım camım. Tabii ki herkes imkanları yettikçe çocuklarına en iyisini almak ister. Ben sepet beşiği çok kullanışlı bulmuyorum. Ama görünüşlerine bayılıyorum.

Bugün sabahtan beri agrim var.ayakta durunca artiyo yatinca azaliyor.özellikle bugünde kizimin huysuzlugu tuttu.habire kaliyorum sinirlendiriyo beni.sinirlwnince karnim kasiliyor taş gibi oluyo.neden böyle agri çekiyorum anlamadim

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Kız oğlan hiç önemli değil Rabbim sağ salim gelmesini nasip etsin sadece merak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…