- 2 Aralık 2017
- 436
- 346
- 33
- 30
:))o da mantikliBastircam parayi hazir alacam de
Hazirlar daha guzel de
Bilmiyom etmiyom beceriksizin tekiyim elimden gelmiyo falan diyip kendini kucultme sakin
Benimde cok cabuk büyüdü göğüslerim. Etrafında da hamile yokki kıyaslama yapamıyorum:) çektiğim herşeyim normal olduğunu saniyorum :)[/QUOTE]Benim meme hacmim direk artti. Ilk gebeligumi de bunu da meme buyumesinden anlamistim zaten. Gomlekler falan sığmıyor. Ayrica sutyensiz gezemiyorum. Ilk aylara gore hassasiyet azaldi. Ama tam gecmedi.
Bebek eşyaları inanılmaz pahalı benim ilk bebegım olacak inşallahBenimde kizim var yine kizim olucak ins.benim ilk kizimin herseyi duruyor bana da kolaylik olcak kullancam.ama bende senin gibi düşünüyorum haksizlikmi olxak.diye.ama benim cok fazla maddi durumum yok mecburum yani.yinede birkaç kiyafet yeni alcam.mesela hastane çikişini yeni alcam.bebek arabam yok calinmisti.alabilirsem alcam 2.el tabi.birde sepet besik içimde kalmisti onu almak istiyorum.tabi imkan dahilinde.
Değişebilir yani beklemekte fayda var o zaman :))Eşim işe gitti
2 gün yok
Bende kendim gidecek kadar iyi hissetmiyorum
Bana daha önce 3 kez erkek denildi
Ama son kontrolde kesinlikle kız dediler
BiZde kendimizi kızımız olacak diye hazırladık
Aynen canım
Bende gidemiyorum
Zaten buranın trafiğine alışamadım
Araba kullanmak zor geliyor
Ben yapıcam
Biliyorsun zaten :)
İnşallah bi önceki gebelikteki gibi aynısı olmaz vaktinde saatinde gelir minik kuzu :)Yok canim hic biseye dikkat etmiyorum, uzun sure bulantilardan kusmadan dogru duzgun beslenememistim zaten. Ilk kizimda da heo iki hafta falan onde gitti, hic vitamin takviye vs de kullanmamistim, sonra sebebi bilinmeyen sekilde suyum azalmaya basladi bi anda ve gelisimi durdu 7.aydan sonra. 2620 gr olarak normal dogumla kucagima aldim sukur ki. Bunda da suyum azalir mi o aylarda merakla bekliyorum bakalim. O yuzden ilerdeymis gerideymis hic onemli degil, saglikla kucagimiza alalim insaallah.
Insaallah canim. Bebekler dogar dogmaz biz onlara neyi nasil gosteriyorsak oyle ogrenip taniyolar dunyayi. O yuzden ne gosterdigimize, ne ogrettigimize dikkat etmek lazim. Aliskanliklar dogumdan itibaren oturuyor yavas yavas.
Normalde 20-24 haftalar arasi ama benkm doktorum en ideal haftanin 21.hafta oldugunu soyledi. Ben de 21.haftaya aldim randevumu.
85 takıyordum 4 ayda 95 e çıktım kilo aldin mi dersen 6 kilo verdim sözde ama taşıyamıyorum artik goguslerimi :))[/QUOTE]Benimde cok cabuk büyüdü göğüslerim. Etrafında da hamile yokki kıyaslama yapamıyorum:) çektiğim herşeyim normal olduğunu saniyorum :)
Bu durum hakkında bilgisi olan Yok muKızlar karnımda bazen bir yerinde sanki bir sertlik oluyor elime koyuyorum sanki Bebek altında gibi sertlik oluyor sizce norma mı ?
Yalniz değilmişim :) benimde geçer yakında inşİlk haftalarda da benim inanılmaz ağrıdı dokunamıyordum bile
Sorma bacim ne çocukluğum kaldi, ne ilk okul arkadaşlarım ne lise arkadaşlarım kaldi görmediğim. Hepsini görüyorum. Üni de yaşadıklarım küstüklerim-barıstiklarim :) kolu komşu akraba hepsi rüyamdaGünaydın kızlar. Ya benim gibi sabaha kadar rüya gören var mı? Rüya da değil kabus. O kadar kalitesiz uyuyorum ki. Kötü kötü rüyalar görüyorum bazıları korkunç. Bu da mı hamilelikten
Bende öyle canım yorgun uyanıyorum. Görmediğim şey kalmıyor. Daralıyorum uyanıyorum geri yatamıyorum bir süre. Sonra uyuyorum hoop yine aynı. Anlamadım ki. Cidden daraldım bayağıSorma bacim ne çocukluğum kaldi, ne ilk okul arkadaşlarım ne lise arkadaşlarım kaldi görmediğim. Hepsini görüyorum. Üni de yaşadıklarım küstüklerim-barıstiklarim :) kolu komşu akraba hepsi rüyamdaya sınıftayım, ya dag tepe geziyom ama genelde doğuruyorum :) bir gun kız bir gün erkek doğuruyorum. Uykudan soğudum her sabah yorgun kalkıyorum
Yeni gelinlik mi kaldıÇaya mi gelecek çayın yanına bir şeyler yap
Sen yeni gelinsin boş oturma
Bütün gün evde yatıp ne yapıyorsun ki
SanmıyorumDeğişebilir yani beklemekte fayda var o zaman :))
Anladım camım. Tabii ki herkes imkanları yettikçe çocuklarına en iyisini almak ister. Ben sepet beşiği çok kullanışlı bulmuyorum. Ama görünüşlerine bayılıyorum.Benimde kizim var yine kizim olucak ins.benim ilk kizimin herseyi duruyor bana da kolaylik olcak kullancam.ama bende senin gibi düşünüyorum haksizlikmi olxak.diye.ama benim cok fazla maddi durumum yok mecburum yani.yinede birkaç kiyafet yeni alcam.mesela hastane çikişini yeni alcam.bebek arabam yok calinmisti.alabilirsem alcam 2.el tabi.birde sepet besik içimde kalmisti onu almak istiyorum.tabi imkan dahilinde.
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinYeni gelinlik mi kaldı
Dip boya almış başını gitmiş
Gözlerimin feri gitmiş
Sanki hastalıklı gibiyim
İdare etsinler artık
Sanmıyorum
Benim doktor çok emin konuştu
BiZde kızımız olacağına alıştırdık kendimizi
Hayırlı sağlıklı olsun farketmez yani
Canım kasılma genelde tarif ettiğin şekilde olur ama doktoruna bir sor ihmal etme sakınKızlar karnımda bazen sanki Bebek toplanıyormuş gibi oluyor 5-10 saniye ağrı filan Yok sizde bu kasılmamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?