yok canım kalın lastik parçasının bir tarafına düğme dikip diğer tarafına ilik açıp kullanıyorsun.Pantolonların kenarı kesip lastik dikmek dimi
Canımm az kalmış gözün aydınİyiyim canım sen nasılsın. Ankaradayım hala. Eşim Cuma günü askerden dönecek inşallah:)))
Evimi özledim. Antep’te doktor araştırıyorum.
Sende ne var ne yok yazmak istiyorum hep buraya ama yetişemiyorum.
Aynen canim zaten her yerde olan seyler var farkli bisey yok yaniZaten hemen yoruluyorum doktorda hala kendini koru dikkat et diyor
O yüzden en güzeli gitmemek doğru söylüyorsun o kadar kalabalık bide yorucu olur çok
kesinlikle fiyatta aynı, ben kapı süsünü bile yaptırdım bu arada :) bir tek o biraz indirimli oldu internete göreAynen canim zaten her yerde olan seyler var farkli bisey yok yani
Oy oy maşalllah bak artık ne güzel hissediyorsunKizlarr nabersiniz.. bugun aksama kadar kizim da benmle ders anlatti resmen yaa icerden pit pit vurup durdu masallah kuzumaSEPTEMBER LOVE ben de hic gitmemeye karar verdim havuzluhana canim cnku cok bi farki kalmamis diger yerlerle
Evle ilginlendim yoruldum da birazAntepte ki doktorları mumla arıyoruz burda
Burdayım canım okuyorum ama yazamadım
Nasılsın ne var ne yok
Ne hızlısın maşalllah resim Atacan mı acaba aldıklarını kapı süsünü filankesinlikle fiyatta aynı, ben kapı süsünü bile yaptırdım bu arada :) bir tek o biraz indirimli oldu internete göre
FOTO at fotooo, kapı süsü ben de kendim yapayım diyorumkesinlikle fiyatta aynı, ben kapı süsünü bile yaptırdım bu arada :) bir tek o biraz indirimli oldu internete göre
https://urun.n11.com/kapi-susleri/kisiye-ozel-isimli-kapi-susu-polyester-cerceve-P225750103FOTO at fotooo, kapı süsü ben de kendim yapayım diyorum
Geçmiş olsun kuZumselam kızlar nasılsınız? yazamadım kaç gündür. bulantılar devam geçmiyor geçmiyor geçmiyor. kilo almaya başladım ama artık. başlangıç kiloma gelmek üzereyim. kız kardeşim geldi yanımda ameliyat oldu. bende çok düşkünüm ona. çocuğumu bu kadar severim herhalde. onu öyle görünce bir kötü oldum allahım çocuğumun ağrısına acısına nasıl dayanacağım bilmiyorum. aşırı duygusalımpsikolojik olarak pek mükemmel değilim bu ara. banyoya girip gizli gizli ağlamalar falan ergenler gibi eşimin ilgisi yetersiz geliyor. alıngan da oldum galiba ay bilmiyorum kafalar karışık anlayacağınız çarşamba günü de işe başlıyorum artık oda geriyor beni. yarın kızımı görmeye gideceğiz minik prensesim nasıl bakalım. bende durumlar böyle.
sormuşsunuz kızlar siz siz ikiniz na burdayım işteSEPTEMBER LOVE 4body1soul
Bu ara bunlar çok moda güzel tercihhttps://urun.n11.com/kapi-susleri/kisiye-ozel-isimli-kapi-susu-polyester-cerceve-P225750103
bunun aynısı canım, ben 50 tlye aldım, yalnız biraz ağır bir süs, hastahaneyi aradım kapı süsü takmak için askıları varmış :) bide tülle desteklerim
50 tl ye nerden aldın çok güzelhttps://urun.n11.com/kapi-susleri/kisiye-ozel-isimli-kapi-susu-polyester-cerceve-P225750103
bunun aynısı canım, ben 50 tlye aldım, yalnız biraz ağır bir süs, hastahaneyi aradım kapı süsü takmak için askıları varmış :) bide tülle desteklerim
Sağol canım. Alamam artık kesin başlıyorum:/ burundan oldu kuzumGeçmiş olsun kuZum
Neyi vardı kardeşinin
Yarın kızçeni görünce moralin yerine gelir
Belki yarın tekrar rapor alırsın
Bende oluyorkızlar kasıkalrınızda agrı oluyomu sizinde ya
Merak ettim kapi susunu fotografini atsana canim cok guzel kapi susleri var ama once ismi belli olmasi lazimkesinlikle fiyatta aynı, ben kapı süsünü bile yaptırdım bu arada :) bir tek o biraz indirimli oldu internete göre
Cok sagol canım :) Bu 17 haftalık ne dersin :)gokceyener canım 11-15 arası bakılıyor ama 17dede yandan görülebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?