2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canımm az kalmış gözün aydın
Yaz yaz arada ihmal etme bizi
İyiyiz şükür heyecanla ayrıntılı ultrason bekliyoruz

Kizlarr nabersiniz.. bugun aksama kadar kizim da benmle ders anlatti resmen yaa icerden pit pit vurup durdu masallah kuzuma SEPTEMBER LOVE ben de hic gitmemeye karar verdim havuzluhana canim cnku cok bi farki kalmamis diger yerlerle
Oy oy maşalllah bak artık ne güzel hissediyorsun
Bostancı e/5 te e Bebek mağazası var aklında bulunsun

selam kızlar nasılsınız? yazamadım kaç gündür. bulantılar devam geçmiyor geçmiyor geçmiyor. kilo almaya başladım ama artık. başlangıç kiloma gelmek üzereyim. kız kardeşim geldi yanımda ameliyat oldu. bende çok düşkünüm ona. çocuğumu bu kadar severim herhalde. onu öyle görünce bir kötü oldum allahım çocuğumun ağrısına acısına nasıl dayanacağım bilmiyorum. aşırı duygusalım psikolojik olarak pek mükemmel değilim bu ara. banyoya girip gizli gizli ağlamalar falan ergenler gibi eşimin ilgisi yetersiz geliyor. alıngan da oldum galiba ay bilmiyorum kafalar karışık anlayacağınız çarşamba günü de işe başlıyorum artık oda geriyor beni. yarın kızımı görmeye gideceğiz minik prensesim nasıl bakalım. bende durumlar böyle.
sormuşsunuz kızlar siz siz ikiniz na burdayım işte SEPTEMBER LOVE 4body1soul

Eklentiler

• Adsız.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 40
Geçmiş olsun kuZum
Neyi vardı kardeşinin
Yarın kızçeni görünce moralin yerine gelir
Belki yarın tekrar rapor alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…