Arkadasimda kendi yapti o kadar guzel olduki fonu bebek odasindaki duvar kagidiyla kapladi amugrumi oyuncaklar ördu cok tatli bisey oldu sen nasil bisey yapmak istiyosunFOTO at fotooo, kapı süsü ben de kendim yapayım diyorum
Cok guzelmisss :) Nerden aldın canımhttps://urun.n11.com/kapi-susleri/kisiye-ozel-isimli-kapi-susu-polyester-cerceve-P225750103
bunun aynısı canım, ben 50 tlye aldım, yalnız biraz ağır bir süs, hastahaneyi aradım kapı süsü takmak için askıları varmış :) bide tülle desteklerim
Cok guzelmis canimhttps://urun.n11.com/kapi-susleri/kisiye-ozel-isimli-kapi-susu-polyester-cerceve-P225750103
bunun aynısı canım, ben 50 tlye aldım, yalnız biraz ağır bir süs, hastahaneyi aradım kapı süsü takmak için askıları varmış :) bide tülle desteklerim
canım baktım eşim isim konusunda gelip gidiyor, her defasında en haz etmediğim isimleri söylüyor, olaya nokta koymak için yaptırdım kapı süsünü :)isimde ali kerem olacak inşallah, eşimle ben hariç kimse beğenmesede :)Ne hızlısın maşalllah resim Atacan mı acaba aldıklarını kapı süsünü filan
Bosver ya onlar da ozeniyorlar. Alsin bir iki giydirirsin tamam.kayınvalidemde bebek için birkaç şey almış kendi yapmış filan, ama allah günah yazmasın hep yalap şalap duruyordu :)
şunu anladım gerçekten ne varsa kendi tarafında var :)annem ablam sen seç bizim adrese göndert ödeyelim diyorlar, nankörmüyüm bilmiyorum ama onlardan da aynısını bekliyorum :) madem alacaksınız banada sorun diye
Henuz bir fikrim yok. Cok ayrintili bir sey yapamam. Bi arkadasim yapiyor aslinda ona da yaptirabilirim. Bakalim neler olacak? Her fikre acigimArkadasimda kendi yapti o kadar guzel olduki fonu bebek odasindaki duvar kagidiyla kapladi amugrumi oyuncaklar ördu cok tatli bisey oldu sen nasil bisey yapmak istiyosun
İnsan işi de özlüyor ben özledim ama yolum çok uzak tek korkum yol benim çok uzakSağol canım. Alamam artık kesin başlıyorum:/ burundan oldu kuzum
Arkadasim oyuncak ayiciklardan abi kardes yapti eleele cok tatliydi neler neler var bakmak lazimHenuz bir fikrim yok. Cok ayrintili bir sey yapamam. Bi arkadasim yapiyor aslinda ona da yaptirabilirim. Bakalim neler olacak? Her fikre acigim
gayet güzel bir isim kuZumcanım baktım eşim isim konusunda gelip gidiyor, her defasında en haz etmediğim isimleri söylüyor, olaya nokta koymak için yaptırdım kapı süsünü :)isimde ali kerem olacak inşallah, eşimle ben hariç kimse beğenmesede :)
Ben her metrobuse bindigimde bir kavgaya sahit oluyorum illaki binerken zaten kim kimi iterse ozellikle ilk duraklarda kesinlikle yerde vermezler zaten ben kucagimda bebekle kac kez bindim cok nadir yer veriyolar yer verende hep kadinlar oluyo zatenİnsan işi de özlüyor ben özledim ama yolum çok uzak tek korkum yol benim çok uzak
Evden çıkıp 15 yürüme ki yokuş filan ben bu halimle 25 dk anca yürürüm
Metrobüse bin sabah kalabalığı hücum halinde
Metrobüsten in metroya gene 15 yürü yürüyen merdivenler filan genelde arıza olur düşün o kadar merdiven nasıl çıkarım sonra
Metrodan in servise yetişme derdi
Servise binip işe gidiyorum en sonda
Bide bunun akşamı var
Kabalıkta kavga dövüş metrolara binmek ZAten çok zor itinler düşünler kavgalar
Onemli olan sen ve esin begensin o zaten sizin icinize sindikten sonra gerisi bos bende erkek olsa kerem ya da ozan dusunuyodum simdi aklimda hic isim yokcanım baktım eşim isim konusunda gelip gidiyor, her defasında en haz etmediğim isimleri söylüyor, olaya nokta koymak için yaptırdım kapı süsünü :)isimde ali kerem olacak inşallah, eşimle ben hariç kimse beğenmesede :)
aynen canım, olmadı gece yatarken :)Bosver ya onlar da ozeniyorlar. Alsin bir iki giydirirsin tamam.
kerem ismini bende hep beğeniyordum, alisi fazla oldu diyorum eşime bazen:) ama oda ali ismi illa olsun diyordu, en son kerem taha olsun o zaman dedi, dedim ali kerem kalsın :)Onemli olan sen ve esin begensin o zaten sizin icinize sindikten sonra gerisi bos bende erkek olsa kerem ya da ozan dusunuyodum simdi aklimda hic isim yok
ya yemek yakmak bişey değilde o tencere ile uğraşması, Allah muhafaza yada daha geç farketmesi,alarm kur canım yemek koyduktan sonra ben bazen öyle yapıyorum icene kafa gitti bendedeHey Allahim 3 haftada 3. Yemek yakışım. Ne yapsam yemek isini tumden biraksam mi ki. Iyice balik hafiza oldum
bence %70 erkek kuzuCok sagol canım :) Bu 17 haftalık ne dersin :)
13 ve 15 te erkege benziyor demistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?