- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
Canim fiyat olarak soruyor san sanırım 30 tlNe kadara alıyorsun canm folik asitten daha mı iyi
Günde 1 alıyorum doktorlar daha iyi bilir ama sanırım daha kapsamlı
Kalsiyum demir magnezyum fosfor ve v
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim fiyat olarak soruyor san sanırım 30 tlNe kadara alıyorsun canm folik asitten daha mı iyi
Şimdi netten baktımda genelde ilk üç ay folik asit 3. Aydan sonra decavit önermiş kullananlar.. doktorlar daha iyi bilir tabiki. Ben özele gidiyorum direkt folik asit dedi bana. Gidince bi sorayım tekrardan gerçi 3 ay bitmiş olacak ama olsun kullan derse kullanırım.Canim fiyat olarak soruyor san sanırım 30 tl
Günde 1 alıyorum doktorlar daha iyi bilir ama sanırım daha kapsamlı
Kalsiyum demir magnezyum fosfor ve v
Benimde ilk başlarda olmuyordu ama son birkaç gündür çok fena morardı göbeğim vuracak yer bulamıyorum nerdeyseAminn inşallah canım ya cümlemiz.Yaptı canım yapmaaz mı karnıma vuruyorum ben ama doktorum dedi ki göbek deliğinden yukarı olan kısımlara vurma oraları çok morarıyo damara denk gelip benim damar patladı çünkü yumurtadan daha büyük kıpkırmızı kan toplayan bir morluğum oldu ama artık sanki olmuyo yeni morluk gibii
Ay canım gerçekten sende bendensun tam.aynı şekilde 12.hafta banada dikiş atılacak.ben ağızdan alıyorum progestani.10 haftalık düşüğün neyden oldu canım.Bu arada 25 haftalık erken doğum beni çok yıpratmıştı.Rabbim kimseye yaşatmasinCanım benimde rahim yetmezliği benimde dr anlamadı o yüzden önlem amaçlı yok takılma erken başladı ilaçlara dye çok iyi erken başlaması 12 haftayı girmek nasip olursa dikiş atılacak ve yatmaya devam canm progestonu fitilmi atıyon iciyonmu cnm ondanda olur koku bide çok sık duş yok cnm bizlerde
10 haftalık ikizdi biri aşağıya çok yakın dollenmisti biri normal dollenmisti aşağıda olan düşünce öbürünü de götürdü bende ağızdan aliyom dr agizdanmi ak dedi progestonu cnmAy canım gerçekten sende bendensun tam.aynı şekilde 12.hafta banada dikiş atılacak.ben ağızdan alıyorum progestani.10 haftalık düşüğün neyden oldu canım.Bu arada 25 haftalık erken doğum beni çok yıpratmıştı.Rabbim kimseye yaşatmasin
İnşallah inşallah cuma günü kontrol var Heyecanla bekliyorumAllahım korusun evlatlarımızı ins sağlıkla alırız kucaklarimiza
Benim doktorumunda onerdigi gebelikten once 3 ay ve gebeligin ilk 3 ayi folik asit daha sonra decavit ve magnezyum tableti ilk 3 ayda vitamin yuklemek bebege zarar verebiliyomus diye okudum gecenlerdeŞimdi netten baktımda genelde ilk üç ay folik asit 3. Aydan sonra decavit önermiş kullananlar.. doktorlar daha iyi bilir tabiki. Ben özele gidiyorum direkt folik asit dedi bana. Gidince bi sorayım tekrardan gerçi 3 ay bitmiş olacak ama olsun kullan derse kullanırım.
Benimde cuma inşallah hayırlı haberlerle gelirizİnşallah inşallah cuma günü kontrol var Heyecanla bekliyorum
Evet canm bende az önce denk geldim öyle yorum yapan birine.. yinede arkadaşın doktoru önermiş sonuçta vardır bir bildiği..Benim doktorumunda onerdigi gebelikten once 3 ay ve gebeligin ilk 3 ayi folik asit daha sonra decavit ve magnezyum tableti ilk 3 ayda vitamin yuklemek bebege zarar verebiliyomus diye okudum gecenlerde
Hadi ins canmİnşallah inşallah cuma günü kontrol var Heyecanla bekliyorum
Ay canım inşallah obur dünya da şefaatçimiz olurlar.çok zor gerçekten.Rabbim hayırlısı ile versin.kalp atışını duydum mu canım.ben 2 hafta sonra gidecem.h10 haftalık ikizdi biri aşağıya çok yakın dollenmisti biri normal dollenmisti aşağıda olan düşünce öbürünü de götürdü bende ağızdan aliyom dr agizdanmi ak dedi progestonu cnm
Canım birde sen hangi vitamini kullanıyorsun.doktor bana hepsini içeren bir gap verdi folik asit b12 işte bir sürü şey var içinde.şimdide zararlı diyolar özellikle dün mesaj attım güvenle kullanabilirsin dediAy canım inşallah obur dünya da şefaatçimiz olurlar.çok zor gerçekten.Rabbim hayırlısı ile versin.kalp atışını duydum mu canım.ben 2 hafta sonra gidecem.h

Ben haftaya gitcem canm sen erken doğumu nezaman yaptin canmAy canım inşallah obur dünya da şefaatçimiz olurlar.çok zor gerçekten.Rabbim hayırlısı ile versin.kalp atışını duydum mu canım.ben 2 hafta sonra gidecem.h
Yaaa ben yazlik yerde oturuyorum ve buradaki saglikocagina cok guvenmiyorumArkadaslar belki bilmeyenler vardir
Kalp atislarini duyunca saglik ocagina gebelik kaydi yaptiriyoruz bilmeyen veya yaptirmayan varsa hatirlatayim
Canım 8 sene oldu.ocak ayinda boş gebelik geçirdim.benim aklımı bu vitamin olayı da karıştırdı.vinalac diye bir vitamin.olması sabah aile hekimine gidecem.düz folik asit versin.çok şükür şimdilik yiyip içiyorum.duyduğum kadarı ile vitamin fazlası da zarar mışBen haftaya gitcem canm sen erken doğumu nezaman yaptin canm
bazen banada oluyor canım. sonra tekrar geliyor bulantı. sıkıntı etme.Ya kızlar benim bulantım ve ağzımdaki o iğrwnç tat bir anda kesildiyarın kontrolüm var tabii ki merak esiyorum bu gün 7. Haftayı bitirdik. Bu kadar ani olmasına şaşırdım
![]()