• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar anneler nasılsınız bende inanılmaz halsizlik yorgunluk var heleki bazen üstümden tır geçmiş gibi oluyorum sıcaktanmı hamileliktenmi anlamadım cuma gunu kalp atışı duymaya bebeği gormeye gidicez inş bi sorun çıkmaz ara ara bel agrımda oluyor .mide bulantım yok ama midem normal degil eskisi gibi degil en azından kiloda aldım ya varmı benim gibi olan

İyi akşamlar anneler nasılsınız bende inanılmaz halsizlik yorgunluk var heleki bazen üstümden tır geçmiş gibi oluyorum sıcaktanmı hamileliktenmi anlamadım cuma gunu kalp atışı duymaya bebeği gormeye gidicez inş bi sorun çıkmaz ara ara bel agrımda oluyor .mide bulantım yok ama midem normal degil eskisi gibi degil en azından kiloda aldım ya varmı benim gibi olan
BEn varım

Kızlar kullandığınız folik asit leri ya da vitaminleri söyler misiniz.sabahtan beri araştırmaktan midem kaktı.bana doktor vinalac diye bir vitamin verdi.Ama içine sinmedi

Günaydın kızlar benim hiç öyle bi bulantım falan YÖK sadece arada. Yanma gibi oluyor ağzım kuru hep ve adet öncesi gibi kaşık ve bel ağrılarım oluyor o kadar su içiyorum ama hep kuru bide belirgin olarak göğüs acısı var bende cuöa günü kalp atışı ve bebek için gidicem bazı şeyler YÖK diye tedirgin oluyorum
Benim 2. Gebeliğim ilkinde de bunda da bulantım olmadı tamamen yapısal bir şey.Ama yine de midem bir tuhaf sanki hep bir ağırlık var halsizlik tavan

Günaydın kızlar sabah uyanınca büyük bir şokla uyandım wcya gittim bildiğin adet olmuşum gibi kanamam vardı :KK43: ambulans çağırıp hemen acile gittik dedim gitti bebeğim nasıl şokum elim ayağım kesildi..ultrasonda baktı her şey normal dedi bebeğin sapasağlam duruyor. Jinekolojik muayene etti kanamaya baktı bu düşük kanaması değil dedi. Hafif oynamış yerinden ondan olmuştur dedi. Allahım ya ne zor bir sabahtı benim için kendime gelemiyorum kanama kesildi şimdi niye böyle oluyor vücudum benimle oyun oynuyor sanki çok korktum:KK43:
Çok geçmiş olsun allah bir daha yasatmasın

Ya canım benim ilk bebeğimde çok heyecan yapmıştık hemen herkesle paylaşmıştık Allah nasip etmedi düştü.
Tabi ki sağlıklı olmadığı içindir.
Oğlumu çok şükür kucağıma aldım sonrasında.
Şimdiki gebeliğim için de son kontrolde daha öğrendik ikiz olduğunu.
Normal haftama göre göbeğim büyük.
Hem bunu söylemek istemiyorum hem ne olur ne olmaz diye insanlara söylemek istemiyorum.
3 aydan sonra düşük riski büyük ölçüde azalıyormuş ondan sonra söyleyecektim herkese.
Merhaba ne kadarliķken öğrendin ikiz olduğunu ikinci bir kese mi var yoksa aynı kese mi? çok soru sordum ama bende de ikiz ihtimali var merak ediyorum

İyi bari bi ben zorlanmıyorum o halde..
Oğlum gibi değil bu gebeliğim çok halsizim yaa akşama kadar yat deseler yatarım ama oğluma kıyamıyorum zorakide olsa onu eğlendirmeye çalışıyorum...
Sağolsun babam bazen gelip gezdiriyo onu kızkardeşim bakıyo oda çocuk gelişim öğretmeni. Öyle böyle idare etcez artık hep birlikte doğuma kadar.
Benim de bir oğlum var bazen sırf onun hatrına kahvaltı hazırlayıp yemek yaptığımı farkediyorum

merhaba kizlar coktandir yazamiyorum siparislerim var ben homeofis calisiyorum 4senedir sipais uzerine kisiye ozel urunler yapiyorum evden kargoluyorum severek yaptigim is suanda ölüm gbi ya hic canim istemiyor onceden soz verdim tabi yapamam da diyemiyorum onlarla ugrastim uzun aradir yazamadim takip edemedim
benim bulanti kusma hic bi sikayetim uok ama mide agrım var bu haftadan beri surekli yemek yesem midem agriyor kalbimi sıkıstırıyor agrı nefes alirken batiyor falan bu ara mide agrim var bu haftada normal mi ki ilerleyen asamada olurdu kizimdan hatirliyroumda simdi erken degilmi mideye baskı icin agrir demisti doktor kizimdayken
sizlerde var mi nasilsiniz
merhaba ben de aynıyım bulantı yok ama midem taş gibi bir tuhaf hissediyorum , ilk gebeliğimde ilk 3 ay hiç iştahım yoktu kilo vermiştim bunda yemek istiyorum ama midem rahatsız ediyor

Bende aynıyım bir karin agrım ve bel agrım var hayırlısıyla şu 3 ay bitse o süper enerjik döneme girsek istiyorum

1 gün bakmıyorum burası coşmuş oluyor çok hızlısınız kızlar benim de yarın dr kontrolüm var aslında 8. Haftadan önce gitmemekti planım ama haftasonu tatile çıkıyoruz için rahat etmeyecek insallah güzel sonuçlarla döneriz

İşte bu ben :halay:bir de baskına gelir gibi aniden gelen bulantılar var akşama doğru da kendini beş aylık zanneden bir adet göbüş :anneadayı:

Bugün dr a gittim 7 haftalık falan olması gerekiyor ama 5 haftalık görünüyor dedi kalp atisi falan duyulmadı zaten 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Karnında gaz sancısı gibi bir ağrı hep var . Düşük mu olacak acaba stresiyle yaşıyorum.

Kızlar kullandığınız folik asit leri ya da vitaminleri söyler misiniz.sabahtan beri araştırmaktan midem kaktı.bana doktor vinalac diye bir vitamin verdi.Ama içine sinmedi
Ben folik asit olarak folidoce kullanıyorum bir de ayrıca d vitaminim düşük çıktığı için damla şeklinde d vitamini kullanıyorum canım

Solgar folat kullanıyorum. Diğerlerine göre bitkisel içerikli ve folik asit gibi sentetik değil

ayni ben sadece kilom ayni

Canım 8 sene oldu.ocak ayinda boş gebelik geçirdim.benim aklımı bu vitamin olayı da karıştırdı.vinalac diye bir vitamin.olması sabah aile hekimine gidecem.düz folik asit versin.çok şükür şimdilik yiyip içiyorum.duyduğum kadarı ile vitamin fazlası da zarar mış
Bende senin kullandığın vitamini 12 haftadan sonra kullanılıyo dye biliyorum ama dr bilir tabi ben folidoce kullanıyorum benimde 1 sene oldu nedeni araştırılsın diye genetik pıhtılaşma bi sürü tahliller yapıldı en son rahim yetmezliği olabir dendi

Bugün dr a gittim 7 haftalık falan olması gerekiyor ama 5 haftalık görünüyor dedi kalp atisi falan duyulmadı zaten 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Karnında gaz sancısı gibi bir ağrı hep var . Düşük mu olacak acaba stresiyle yaşıyorum.
Geç döllenme olabilir canm stres yapma sakın

Folic trio kullanıyorum. İnternetteki araştırmalarım sonucunda 3 yıl önce ilk hamileliğimde kullanmıştım. Şimdi yine aynısını aldım. Folik asit+dvitamini+kalsiyum içeriyor.

Bende sadece folidoce kullanıyorum dr um başka bişey önermedi

Ben de gebelikten önce folbiol başlamıştım ve devam ediyordum kullanmaya. Pazartesi günü doktora gittiğimde decavit verdi. Burada yazılanlar da kafamı karıştırdı kullansam mı kullanmasam mı bilemedim:KK35:

Ben de gebelikten önce folbiol başlamıştım ve devam ediyordum kullanmaya. Pazartesi günü doktora gittiğimde decavit verdi. Burada yazılanlar da kafamı karıştırdı kullansam mı kullanmasam mı bilemedim:KK35:
Canm decaviti 12den sonraki haftalarda kullanılıyor bence danış doktoruna

Günaydın kızlar bana da doktor b12 hapı verdi folik asit yanına aslında eskiklik yok değerlerim normal ama et tüketmediğim için 5.hafta itibari ile kullanıyorum şimdi sizler böyle yazınca kafam karıştı.
Ayrıca sağlık ocağına gebelik kaydını ne zaman oluşturdunuz ?

Back
X