• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar bugün felaket baş ağrısı var... rabbim şu 9ayı kolaycacık geçirse..

Benim doktorumda folik asit+alg yağı verdi.
Bulantılarımdan ötürü bazen içemiyorum ,çok zolanıyorum
Rabbim kolaylık versin hepimize..

Herkesin doktoru değişik vitaminler vermiş bencede çok takmaya gerek yok.. sağlıklı beslendikten sonra Allahın izniyle bişey olmaz..

Kızlar bazen bulantı dışında hiç bir şey yokmuş gibi oluyormu? Hani ağrı sızı falan olmadığı. Birde bir ağırlık var sanki kasıklarımda :110:

gunaydıınn herkeste olan mide problemi bende de var ve her sey kokuyooo ama kusmam yok allaha sukur su hareketler başlasa da ıcımız rahatlasa bende de her an bir sey olcak korkusu var aşırı akıntım var her seferınde kanmı dıye bakmaktan yoruldum:110:
Bende senin gibiyim gece bile en az 4 kere kalkıp bakıyorum bişey oldumu diye, ellerim hep göğüslerimde ağrısı varmı diye,bizleri bu stres öldürmezse iyidir

Canım bizde Erciş’te oturuyoruz bende çok bilmiyorum ama arkadaşlarımın tavsiyeleri doğrultusunda lokman hekim hastanesinde ya Yasemin hanıma ya da Gülsüm Feyza hanıma gideceğim ikisine iyi diyorlar
Az önce biri daha Yasemin hanım demiş özelden teşekkür ederim canim ona gideyim :KK66:

Neden aspirin verdi ki? Ben coraspin kullanıyorum.
İkisinin çok farkı yokmuş aslında. Kan pıhıtılaşmasından şüphelendi sanırım düşük önlemek anacıyla verdi diye düşünüyorum ama internetten okuyunca da çoğu doktorun bunu artık alışkanlık haline getirip herkese detaylı araştırma yapmadan verdiğini ve bunun çok da faydalı olmadığını yazıyorlar bilemiyorum aklım karıştı lekelenmem de çok yok gibi artık. Bir hafta sonra tekrar bir doktora gidip sormak istiyorum

Onu belirtmedi aspirin yazmış sadece ama yine de çekiniyorum kullanan var mı aranızda
Ben hamileliğin ilk beş haftası aspirin kullandım, şimdide iğnesini vuruluyorum pıhtılaşma için,senin daha öncesinden düşüklerin ,bebeğin kalp durması ,ve erken doğum gibi, şeylerin varsa, pıhtılaşma testinide yaptırmadıysan önlem amaçlı veriyorlar

İkisinin çok farkı yokmuş aslında. Kan pıhıtılaşmasından şüphelendi sanırım düşük önlemek anacıyla verdi diye düşünüyorum ama internetten okuyunca da çoğu doktorun bunu artık alışkanlık haline getirip herkese detaylı araştırma yapmadan verdiğini ve bunun çok da faydalı olmadığını yazıyorlar bilemiyorum aklım karıştı lekelenmem de çok yok gibi artık. Bir hafta sonra tekrar bir doktora gidip sormak istiyorum
Evet farkı yok, benim 3 düşüğüm vardı geçmişte ben genetik testte yaptırdım. Doktorum kullanırsan iyi olur dedi kullanıyorum. Arama imkanın varsa ara sor istersen haftayı bekleme.

Back
X