Tmm cnm 3 te randevum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm cnm 3 te randevum
Yoktur cnm Allah’ın izniyleSuan benımde oyle bılıomusun bende teredutteyım ve benım kntrolume 1 aya yakın var daha ne olcaksa inşallah senın de benımde bebıslerde bır sıkıntı yoktr
Benim de baş ağrım oluyor bide bel ağrım varGünaydın kızlar bugün felaket baş ağrısı var... rabbim şu 9ayı kolaycacık geçirse..
Aminn inşallah sende mauyenen guzel gecer inşallah ilk goruneceksın demı doktoraYoktur cnm Allah’ın izniyle
Evet ilk olacak buAminn inşallah sende mauyenen guzel gecer inşallah ilk goruneceksın demı doktora
Hayırlı haberle gel inşallah bende yarın sabah gideceğim.Tmm cnm 3 te randevum
Bende senin gibiyim gece bile en az 4 kere kalkıp bakıyorum bişey oldumu diye, ellerim hep göğüslerimde ağrısı varmı diye,bizleri bu stres öldürmezse iyidirgunaydıınn herkeste olan mide problemi bende de var ve her sey kokuyooo ama kusmam yok allaha sukur su hareketler başlasa da ıcımız rahatlasa bende de her an bir sey olcak korkusu var aşırı akıntım var her seferınde kanmı dıye bakmaktan yoruldum![]()
Ben ilk defa duydum sağolun kızlar bildirelim o zaman doktor hiç söylememişti iyi oldu söylediğiniz14. Haftadan önce bildirilmazse cezası var dedi bana dr.
Bebek aspirinimi,yoksa normal aspirinimi,gerçi ikisininde bir zararı yok canım, şimdi çoğu hamileye veriyorlar aspiriniArkadaşlar doktor bana bugün aspirin yazdı ama kullanıp kullanmamakta kararsızım ya zararlı gibi geliyor
Onu belirtmedi aspirin yazmış sadece ama yine de çekiniyorum kullanan var mı aranızdaBebek aspirinimi,yoksa normal aspirinimi,gerçi ikisininde bir zararı yok canım, şimdi çoğu hamileye veriyorlar aspirini
Az önce biri daha Yasemin hanım demiş özelden teşekkür ederim canim ona gideyimCanım bizde Erciş’te oturuyoruz bende çok bilmiyorum ama arkadaşlarımın tavsiyeleri doğrultusunda lokman hekim hastanesinde ya Yasemin hanıma ya da Gülsüm Feyza hanıma gideceğim ikisine iyi diyorlar
Neden aspirin verdi ki? Ben coraspin kullanıyorum.Arkadaşlar doktor bana bugün aspirin yazdı ama kullanıp kullanmamakta kararsızım ya zararlı gibi geliyor
İkisinin çok farkı yokmuş aslında. Kan pıhıtılaşmasından şüphelendi sanırım düşük önlemek anacıyla verdi diye düşünüyorum ama internetten okuyunca da çoğu doktorun bunu artık alışkanlık haline getirip herkese detaylı araştırma yapmadan verdiğini ve bunun çok da faydalı olmadığını yazıyorlar bilemiyorum aklım karıştı lekelenmem de çok yok gibi artık. Bir hafta sonra tekrar bir doktora gidip sormak istiyorumNeden aspirin verdi ki? Ben coraspin kullanıyorum.
Ben hamileliğin ilk beş haftası aspirin kullandım, şimdide iğnesini vuruluyorum pıhtılaşma için,senin daha öncesinden düşüklerin ,bebeğin kalp durması ,ve erken doğum gibi, şeylerin varsa, pıhtılaşma testinide yaptırmadıysan önlem amaçlı veriyorlarOnu belirtmedi aspirin yazmış sadece ama yine de çekiniyorum kullanan var mı aranızda
Evet farkı yok, benim 3 düşüğüm vardı geçmişte ben genetik testte yaptırdım. Doktorum kullanırsan iyi olur dedi kullanıyorum. Arama imkanın varsa ara sor istersen haftayı bekleme.İkisinin çok farkı yokmuş aslında. Kan pıhıtılaşmasından şüphelendi sanırım düşük önlemek anacıyla verdi diye düşünüyorum ama internetten okuyunca da çoğu doktorun bunu artık alışkanlık haline getirip herkese detaylı araştırma yapmadan verdiğini ve bunun çok da faydalı olmadığını yazıyorlar bilemiyorum aklım karıştı lekelenmem de çok yok gibi artık. Bir hafta sonra tekrar bir doktora gidip sormak istiyorum