• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydıınn herkeste olan mide problemi bende de var ve her sey kokuyooo ama kusmam yok allaha sukur su hareketler başlasa da ıcımız rahatlasa bende de her an bir sey olcak korkusu var aşırı akıntım var her seferınde kanmı dıye bakmaktan yoruldum:110:
Korkma canım bişey olmaz Allahın izniyle akıntı çok normal.

Benimde göğüslerim kocaman oldu yaa sanki içinde taş var sütyen ipleri bile kaldırmıyo artık :)))
Sorma benimkinde öyle birde ağrıyor, ayrıc emziyorum ben o acıyla :( Şu kasıklarımda bazen hiç ağrı sızı olmuyor normal gibi sende de oluyormu? Korkuyorum ya

Günaydın kızlar bana da doktor b12 hapı verdi folik asit yanına aslında eskiklik yok değerlerim normal ama et tüketmediğim için 5.hafta itibari ile kullanıyorum şimdi sizler böyle yazınca kafam karıştı.
Ayrıca sağlık ocağına gebelik kaydını ne zaman oluşturdunuz ?
Kalp atışını duyduktan sonra bildirdim canm sağ.oc.na

Sorma benimkinde öyle birde ağrıyor, ayrıc emziyorum ben o acıyla :KK43: Şu kasıklarımda bazen hiç ağrı sızı olmuyor normal gibi sende de oluyormu? Korkuyorum ya
Bende ilk zamanlar oluyordu artık olmuyor.. içini ferah tut hergün bi belirti beklemeye odaklama kendini ;)
Kaç aylık bebeğin canım emzirdiğin

Kizlar bugün ilk kontrolume gittim keseyi gördük yolk sac kesesini gördük su anlik doktor hersey yolunda dedi ćok sukur sadece folik asite devam etmemi soyledi 1 hafta sonra tekrar cagirdi kalp atislari icin
Yolk sac varsa bebekte vardır zaten canım
. Hadi gözün aydın inşallah pıt pıt sesinide duyarsın.

Bende ilk zamanlar oluyordu artık olmuyor.. içini ferah tut hergün bi belirti beklemeye odaklama kendini :KK66:
Kaç aylık bebeğin canım emzirdiğin
10 aylık olmasına 8 gün kaldı, biraz acale ettik sanırım biz :D senin de bebeğin vardı dimi? Çok halsizlik var. Elimden geldiğince ilgileniyorum ama bazen hiçbirşey yapmadan uyumak istiyorum. İlk üç ay bu oluyor sonra normale dönüyor.

10 aylık olmasına 8 gün kaldı, biraz acale ettik sanırım biz :KK70: senin de bebeğin vardı dimi? Çok halsizlik var. Elimden geldiğince ilgileniyorum ama bazen hiçbirşey yapmadan uyumak istiyorum. İlk üç ay bu oluyor sonra normale dönüyor.
Biraz değil baya acele etmişsiniz canım yaa.. benimde oğlum 28 aylık biz bile erkenmi oldu acaba diye düşünüyorduk ama bizimkinin herşeyi tamam tuvalet alışkanlığı beslenmesi konuşması falan.. inşallah çok zorlanmazsın senin yaşın kaç

Yolk sac varsa bebekte vardır zaten canım
. Hadi gözün aydın inşallah pıt pıt sesinide duyarsın.
Ben de bu salı duydum miniğimin pıtpıtlarını çok şükür ve videoya da aldı eşim açıp açıp izliyorum :KK48: yalnız ben ilk kendi kalp atışım sandım tam doktora soracaktım bu benim mi bebeğin mi kalbi diye video çekiyor diye sustum :skandal: iyiki susmuşum :olamaz:

Ben de bu salı duydum miniğimin pıtpıtlarını çok şükür ve videoya da aldı eşim açıp açıp izliyorum :KK48: yalnız ben ilk kendi kalp atışım sandım tam doktora soracaktım bu benim mi bebeğin mi kalbi diye video çekiyor diye sustum :skandal: iyiki susmuşum :olamaz:
Allah iyiliğini versin :D karnına bakıpta nasıl senin kalp atışın olacak kız kalbine mi koydu sanki cihazı :D hayırlı olsun bakalım ilk çocuk mu

Biraz değil baya acele etmişsiniz canım yaa.. benimde oğlum 28 aylık biz bile erkenmi oldu acaba diye düşünüyorduk ama bizimkinin herşeyi tamam tuvalet alışkanlığı beslenmesi konuşması falan.. inşallah çok zorlanmazsın senin yaşın kaç
Tuvaletı ne zaman oğrettiniz

30 a girdim canım, eşim benden 8 yaş büyük oda acele etti, şükürler olsun ama hiç acaba demedim. Birlikte büyürler :) maşallah seninkine delikanlı olmuş o artık annesi :)

Back
X